marcela16 05.05.13, 19:16 ostatnio byłam w dobrym salonie robić włosy.No i pan mi farbował włosy, nagle się nachyla a tam stringi...faceci nosza stringi? poczułam niesmak jakoś nie wiem dlaczego.Moze ze obce to dla mnie...czy on jest nie teges? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: facet w stringach 05.05.13, 19:22 jeżeli się nie ma figury jak z katalogu, to nawet damski tyłek w stringach wygląda masakrycznie. i uwierz. stringi u faceta to nie jest najgorsza rzecz, jaką facet jest w stanie na siebie założyć. baba też. a czy jest teges czy nie, to nie ma żadnego znaczenia, o ile nie jest twoim osobistym mężem. nawet jakby była bardzo nieteges, to chyba nie rzutuje na umiejętność nakładania farby na włosy, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: facet w stringach 05.05.13, 19:24 Facet w stringach to ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: facet w stringach 05.05.13, 19:55 Raz w życiu widziałam takiego faceta na plaży; męskość schowana w takim saczku i sznureczek z tyłu- problem w tym,ze pan był z gatunku dupiastych i szerokobiodrych, wyglądał.... dziwnie. Nie, wyglądał po prostu paskudnie Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: facet w stringach 05.05.13, 20:02 No, noszą, dla mnie niestety nie do przełknięcia - widok faceta w stringach, a nie same stringi, ma się rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: facet w stringach 05.05.13, 21:13 m_incubo napisała: > No wiesz, homo-niewiadomo... To dopiero nie smaczne było Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: facet w stringach 05.05.13, 20:18 Widziałam raz pana na basenie w kąpielówkach-stringach. Problem w tym, że pan miał tyłek dość okrągły i w ogóle mało ciekawy był - ten typ, co to przypakowany, ale kilka sezonów wcześniej. Nie był to za ciekawy widok. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: facet w stringach 05.05.13, 21:31 Zgejony na bank. Jaki normalny facet lubi by go sznurek w czekoladowe oko smerał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: facet w stringach 05.05.13, 21:45 Każdy brzydki i niezgrabny tyłek w stringach wygląda fatalnie, nie ma znaczenia czy damski czy męski. A swoją drogą skoro kobiety noszą bokserki to panowie mogą nosić stringi. Odpowiedz Link Zgłoś