marcela16 06.06.13, 14:20 doktor z wykształcenia? pochwalcie się, ja juz niebawem dr nauk prawnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mx3_sp Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 14:37 ważne by za tytułami stała wiedza i doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 14:40 mx3_sp napisała: > ważne by za tytułami stała wiedza i doświadczenie. oczywiście nikt za darmo tytułów nie rozdaje Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 14:57 Tego pewna bym nie była. Pytanie za co dostali tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 14:58 "oczywiście nikt za darmo tytułów nie rozdaje" Jednak, sądząc po wypowiedziach niektórych profesorów, doktorów i innych z tytułami, można mieć czasem wątpliwości za co te tytuły otrzymali. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 18:19 > oczywiście nikt za darmo tytułów nie rozdaje Chyba często na tej uczelni nie bywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 14:55 marcela16 napisała: > doktor z wykształcenia? > pochwalcie się, ja juz niebawem dr nauk prawnych Tytuł doktora nie służy do chwalenia się na forum, ale może to ja się nie znam.. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 20:51 aqua48 napisała: > Tytuł doktora nie służy do chwalenia się na forum, ale może to ja się nie znam. jadem siejesz? nie wchodz tutaj nie ma takiej potrzeby ja i tak nie czytam teog co piszesz, ignorowałam cie juz dawno, pa Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 17:19 Doktor to nie tytul,a stopien naukowy... Zwlaszcza dr rer. iur. - chocby in spe -powinien to wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 06.06.13, 15:00 Eee, myslalam, ze cos Ci dolega I chcesz diagnozy.... Bo wiesz, w necie to same doktory som . Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:03 marcela16 napisała: > pochwalcie się, ja juz niebawem dr nauk prawnych< taaa... Czyżby "dr nauk prawnych" zagalopował się wypowiedzią z jednego z wątków, cyt.: "Wal sie,pa idiotka zazdrosna " słowa "wal się" z ust "dr nauk prawnych" ? oj nieładnie, nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 20:52 5kocur napisał: > marcela16 napisała: > > > pochwalcie się, ja juz niebawem dr nauk prawnych< > > taaa... > Czyżby "dr nauk prawnych" zagalopował się wypowiedzią z jednego z wątków, cyt.: > "Wal sie,pa idiotka zazdrosna " > > słowa "wal się" z ust "dr nauk prawnych" ? oj nieładnie, nieładnie a co nic nie można pisać mówić? może kupę wstyd robić? bo doktor? Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:05 pochwaliłas się!! na pewno czujesz się teraz bardziej dowartościowana jak już bedziesz'doktorem' to założ wątek, bedziemy się zwracać do Ciebie Pani doktor) Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:07 varna771 napisała: > pochwaliłas się!! na pewno czujesz się teraz bardziej dowartościowana oj nawet nie wiesz ile dowartościowania marcela16 potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:10 5kocur napisał: > varna771 napisała: > > > pochwaliłas się!! na pewno czujesz się teraz bardziej dowartościowana > > oj nawet nie wiesz ile dowartościowania marcela16 potrzebuje To prawda! nie wiem nieznany mi nick.... Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp myślał indyk o niedzieli, 06.06.13, 15:12 a w sobotę łeb ucięli, tak to już jest z tym niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:16 varna771 napisała: > > oj nawet nie wiesz ile dowartościowania marcela16 potrzebuje > To prawda! nie wiem nieznany mi nick.... > > a jest taki wątek "seks z innym mężczyzną"... poczytaj chyba najbardziej podoba mi sie tekst biednej marceli ,cyt. : "Jestem szczęsliwą osobą pod tym względem, dlaczego moje życie ma być gorsze od waszego, nie jedna kobieta moze mi pozazdrościc." no tego "przyszłego doktoranctwa" też jej inne babki zazdroszczą, jestem tego pewien Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:34 mnie równiez wydaje sie, że Pani Marcela jest trollem Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:36 varna771 napisała: > mnie równiez wydaje sie, że Pani Marcela jest trollem no i jeszcze ten wątek o śsasiedzie wjeżdżającym na jej drogę. I dr nauk prawniczych pyta "zwykłych" forumek czy nie wiedzą co zrobić... taaa, dr nauk prawniczych, tralalala, pitu, pitu, będę w raju Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 15:24 > pochwaliłas się!! na pewno czujesz się teraz bardziej dowartościowana jak już > bedziesz'doktorem' to założ wątek, bedziemy się zwracać do Ciebie Pani doktor > ) i zmień nicka na dr_marcela16 Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:16 A to znaczy, że to Ty się chciałaś pochwalić... Cieszę się razem z Tobą i podziwiam za dziedzinę, w której zdecydowałaś się doktorem zostać. Ja bym się w życiu nie zmobilizowała, żeby się w prawie kształcić, bo dla mnie jest to tak samo niewykonalne, jak gra na skrzypcach, skoki ze spadochronem, czy wspinaczka wysokogórska. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 20:54 e-kasia27 napisała: > A to znaczy, że to Ty się chciałaś pochwalić... > Cieszę się razem z Tobą i podziwiam za dziedzinę, w której zdecydowałaś się dok > torem zostać. > Ja bym się w życiu nie zmobilizowała, żeby się w prawie kształcić, bo dla mnie > jest to tak samo niewykonalne, jak gra na skrzypcach, skoki ze spadochronem, c > zy wspinaczka wysokogórska. mi sie też to nie wykonalne wydawało, ale jak sie skonczy mgr studia to juz wcale tak trudno nie jest poczyc sie troche więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:29 Ja jestem dr habilitowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 15:31 gazeta_mi_placi napisała: > Ja jestem dr habilitowanym. nie żartuj, ty też? bo ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 18:17 > Ja jestem dr habilitowanym. Trollologii stosowanej? Nie wiedziałam, że jest taka dyscyplina. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 20:55 gazeta_mi_placi napisała: > Ja jestem dr habilitowanym. a wiesz kto to w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 19:31 gazeta_mi_placi napisała: > Ja jestem dr habilitowanym. chyba rehabilitowanym ;p Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 18:30 no cóż, tego że jesteś ochłapem nie zmieni żaden tytuł naukowy. Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 18:32 E tam, znam doktor prawa, ktora nie potrafi sklecic zdania po polsku i zamiast tego potrafila napisac np. zdanie o dlugosci kilkulinijkowego paragrafu, w ktorym nie bylo ani jednego... orzeczenia. Tylko ona rozumiala co napisala... Wiec do doktorow z tego rodzaju dziedzin podchodze z duza doza ostroznosci, przykro mil. Moze jakis PRAWDZIWY doktor sie odezwie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 19:39 marcela16 napisała: > doktor z wykształcenia? > pochwalcie się, ja juz niebawem dr nauk prawnych.." łeeeee, a co to za doktor co ludzi nie leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
apfelstrudel Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 19:54 A czym się tu chwalić? Doktorów teraz jak psów w schroniskach i też nikt ich nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 20:58 apfelstrudel napisała: > A czym się tu chwalić? Doktorów teraz jak psów w schroniskach i też nikt ich ni > e chce. wiesz co moze i to prawda ze mgr i dr jest nasrane, ale większość nie ma matury Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 10:30 marcela16 napisała: > wiesz co moze i to prawda ze mgr i dr jest nasrane, ale większość nie ma matury< he? Aaaa to tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 20:22 jak widzisz wszyscy sie ciesza razem to Toba... ja tez niedlugo, nie bede sie chwalic z czego, ale powiem ze wyczekuje dnia gdy bede to miec za soba nie wiem czy drugi raz bym sie zdecydowala, ale bylam mloda i glupia.... Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: czy jest jakiś doktor? 06.06.13, 20:56 No pochwal się, pochwal. Tak, sa tu doktorzy, doktorzy habilitowani, wrecz profesorowie, ale nie nauk prawnych, wiec nieistotni Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp są nawet doktorzy rehabilitowani 07.06.13, 08:47 metodą profesora Santosa Sastre Fernandez'a Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur marcelo16... 07.06.13, 10:33 marcela16 napisała: > pochwalcie się, ja juz niebawem dr nauk prawnych< doktorze nauk prawnych bez matury, a ile zarabiasz w kasie w markecie? Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 10:39 hmm, to ja jestem magistrem z wykształcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 11:14 Ja nie dr ale szczerze Ci gratuluje Musiałaś włozyć sporo czasu i wysiłku w pracę doktorską. Doktorat z prawa to nie jest rzecz dla każdego magistra prawa. Jeszcze raz gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 11:18 jak się ktoś na aplikacje nie dostał to brnie w tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 11:20 A Ty na jaką aplikację się dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: sami mi dali 07.06.13, 20:01 mx3_sp napisała: > androida Ale tu wesolo sie zrobilo . Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: czy jest jakiś doktor? 11.06.13, 14:25 mx3_sp napisała: > jak się ktoś na aplikacje nie dostał to brnie w tytuły. ja skonczyłam aplikacje kochana, ale to zbyt mało Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 12:27 izak31 napisała: > Ja nie dr ale szczerze Ci gratuluje > Musiałaś włozyć sporo czasu i wysiłku w pracę doktorską. Doktorat z prawa to ni > e jest rzecz dla każdego magistra prawa. > Jeszcze raz gratuluje ale czego? naprawdę w to wierzysz? naiwna... ( sorki) Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 11:24 autorko, tutaj to chyba bardziej mozna spotkac garotłuka po słabych studiach niz osoba, która ma poczucie wartości swojego wykształcenia. Poza tym widzisz ile tutaj zawiści i jadu. Sensownie wykształconych kobiet jest tutaj niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 11:44 sensownie wykształconych , a cóż to za paszkwil? Za to ogólnie sensowych większość. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 12:27 mx3_sp napisała: > sensownie wykształconych , a cóż to za paszkwil? Za to ogólnie sensowych większ > ość. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 17:35 Trollowac trzeba umiec.Zastanawiam sie jak trzeba byc na bakier z inteligencja,by wierzyc pani Doktor nauk prawnych,ktora szuka porady prawnej na Forum sadzac przy tym byki jakich ja nawet w podstawowce nie robilam. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest M. Odpowiedz Link Zgłoś
5kocur właśnie, dupa a nie dr. nauk prawnych ... 08.06.13, 11:52 edelstein napisała: > Trollowac trzeba umiec.Zastanawiam sie jak trzeba byc na bakier z inteligencja, > by wierzyc pani Doktor nauk prawnych,ktora szuka porady prawnej na Forum sadzac > przy tym byki jakich ja nawet w podstawowce nie robilam. Otóż to Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 13:17 I po co napisałaś? Tylko sobie w stopę strzeliłaś. Zmień nicka bo już do końca życia wypowiedzi "sprzed doktora" będą Ci zapamiętane Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: czy jest jakiś doktor? 07.06.13, 17:14 Jestem garkotlukiem z doktorem rehabilitowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: czy jest jakiś doktor? 08.06.13, 12:10 Cóż za skromność ....chwalić się tytułem wszem i wobec na forum. Odpowiedz Link Zgłoś