Dodaj do ulubionych

Co to za facet!

23.06.13, 11:50
Otóż usłyszałam dzisiaj w telewizji komentarz jednego z polityków na temat żony premiera i jej sukienek: Co to za facet, którego nie stać na sukienki dla swojej żony, tylko oczekuje, że inni na te sukienki się poskładają?

Przyznam, że mnie zatkało. To tak jakoś do większości mężczyzn w naszym społeczeństwie się pewnie odnosi.
Obserwuj wątek
    • lilly_about Re: Co to za facet! 23.06.13, 12:07
      Powiedział to Giżyński w Kawie na ławę. Dlaczego uważasz, że odnosi się do do wszystkich mężczyzn?
    • rosapulchra-0 Re: Co to za facet! 23.06.13, 12:11
      Ale co cię oburzyło?
      • lafiorka2 Re: Co to za facet! 23.06.13, 14:38
        o to chodzi,że 3/4 facetów nie kupuje kiecek swoim żonom.
    • sonia-3 Re: Co to za facet! 23.06.13, 14:43
      no tak, ale jak te żony kupują same sobie te sukienki, to za mężowe pieniądze, lub swoje, a nie za Twoje....... to o to pewnie chodziło
    • iuscogens Re: Co to za facet! 23.06.13, 15:03
      ale o co chodzi? Większość ludzi sama sobie kupuje ciuchy, nie czeka aż im podatnicy je sfinansują. Tuskowa jak wiadomo od lat nie pracuje, więc kasę na ubrania ma z tego co zarobi mąż.
      Ogólnie by mi nie przeszkadzało kupowanie ciuchów premierowej, ale niestety pamiętam jak PO się pluło o bizantyjskim przepychu Kaczyńskiego, jak się chwaliło tanim państwem a potem okazało się, że z naszej kasy idzie na boisko dla Donka, cygara, kluby nocne i ciuchy dla Tuskowej.
      Swoją drogą urocze jest, że facet którego żona od lat nie pracuje drastycznie podwyższył wiek emerytalny dla kobiet uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka