oqoq74 25.06.13, 12:36 Jestem ciekawa jaki motyw miał pomysłodawca tych alarmów bombowych w całym kraju. Szczyt debilizmu, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:38 Mam nadzieję, że go/ich szybko capną. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:45 alarmy bombowe w całym kraju - otwórz główną Gazety albo cokolwiek innego. Mam nadzieję że złapią debili i będą bulić z własnej kieszeni za tak pyszny żarcik.... Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:46 I porzadnie dupną, zwlaszcza za te szpitale Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:44 Gimnazjum poszło na wagary. I im się wydawało, że jak poślą po całym kraju, to będzie trudniej namierzyć skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:59 bo to przednia zabawa jest. i w mediach można zaistnieć. a czyjś chory umysł może nawet czerpać satysfakcję z całkowitego paraliżu służb ratunkowych i problemów bardzo wielu osób. facet, któremu zawdzięczam ewakuację budynku mojego dawnego biura, mieszkał naprzeciwko i podziwiał sobie zza firanki pędzące na sygnale samochody straży pożarnej. przyznał się policji, że zawsze chciał zobaczyć, jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ewakuacje 25.06.13, 13:21 Tutaj, to raczej nie zza firanki. Są już jakieś informacje o mailach z zagranicy. Przerażające, że wystarczy kilka maili, żeby zdezorganizować i zablokować różne instytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Ewakuacje 25.06.13, 13:38 Przerażające, a ja za bardzo nie widzę alternatywy. Zignorować nie można. Na pociechę ze smutnych doświadczeń dalszych a durnych znajomych wiem, że wykrywalność takich przestępstw jest bardzo duża. Prawie na pewno dziady w końcu wpadną, a wtedy trzeba tak dowalić finansowo, żeby następnym dziadom mocno ręka zadrżała przed kliknięciem "wyślij". Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ewakuacje 25.06.13, 13:41 Moim zdaniem, tego typu akcje powinny być traktowane jak coś w rodzaju ataku terrorystycznego. Ze względu na skalę, na ewidentne działanie zaplanowane. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ewakuacje 25.06.13, 13:45 Świństwo, zwłaszcza w stosunku do szpitali, przynajmniej szpitale mogli sobie darować w tej całej zabawie. Odpowiedz Link Zgłoś