25.06.13, 12:36
Jestem ciekawa jaki motyw miał pomysłodawca tych alarmów bombowych w całym kraju. Szczyt debilizmu, moim zdaniem.
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:38
      Mam nadzieję, że go/ich szybko capną.
      • czar_bajry Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:42
        A co się stało?
        • zlotarybka_1 Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:45
          alarmy bombowe w całym kraju - otwórz główną Gazety albo cokolwiek innego.
          Mam nadzieję że złapią debili i będą bulić z własnej kieszeni za tak pyszny żarcik....
      • antyideal Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:46
        I porzadnie dupną, zwlaszcza za te szpitale
    • asia_i_p Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:44
      Gimnazjum poszło na wagary.
      I im się wydawało, że jak poślą po całym kraju, to będzie trudniej namierzyć skąd.
    • sumire Re: Ewakuacje 25.06.13, 12:59
      bo to przednia zabawa jest. i w mediach można zaistnieć. a czyjś chory umysł może nawet czerpać satysfakcję z całkowitego paraliżu służb ratunkowych i problemów bardzo wielu osób.
      facet, któremu zawdzięczam ewakuację budynku mojego dawnego biura, mieszkał naprzeciwko i podziwiał sobie zza firanki pędzące na sygnale samochody straży pożarnej. przyznał się policji, że zawsze chciał zobaczyć, jak to jest.
      • oqoq74 Re: Ewakuacje 25.06.13, 13:21
        Tutaj, to raczej nie zza firanki. Są już jakieś informacje o mailach z zagranicy.
        Przerażające, że wystarczy kilka maili, żeby zdezorganizować i zablokować różne instytucje.
        • asia_i_p Re: Ewakuacje 25.06.13, 13:38
          Przerażające, a ja za bardzo nie widzę alternatywy. Zignorować nie można.

Na pociechę ze smutnych doświadczeń dalszych a durnych znajomych wiem, że wykrywalność takich przestępstw jest bardzo duża. Prawie na pewno dziady w końcu wpadną, a wtedy trzeba tak dowalić finansowo, żeby następnym dziadom mocno ręka zadrżała przed kliknięciem "wyślij".
          • oqoq74 Re: Ewakuacje 25.06.13, 13:41
            Moim zdaniem, tego typu akcje powinny być traktowane jak coś w rodzaju ataku terrorystycznego. Ze względu na skalę, na ewidentne działanie zaplanowane.
          • angazetka Re: Ewakuacje 25.06.13, 13:42
            Oby tak się stało.
    • gazeta_mi_placi Re: Ewakuacje 25.06.13, 13:45
      Świństwo, zwłaszcza w stosunku do szpitali, przynajmniej szpitale mogli sobie darować w tej całej zabawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka