attiya 15.07.13, 09:37 czy ów płacicie na podstawie jakiejś decyzji z lokalnego urzędu bądź gminy? Dostaliście jakiekolwiek pismo z urzędu z nr decyzji, kontem, kwotą itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_poz Re: Podatek śmieciowy 15.07.13, 10:57 jeszcze nie. mają opoźnienie w dostarczaniu indywidualnych kont do zapłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Podatek śmieciowy 15.07.13, 12:34 Jeszcze żadnego pisma nie dostałam, ale zapłaciłam na wskazane na stronie firmy konto ogólne - trzeba było tylko wpisać dane osoby z deklaracji. Konta indywidualne u nas maja być podobno lada moment. Odpowiedz Link Zgłoś
stef63 Re: Podatek śmieciowy 15.07.13, 21:25 Też czekam na nr konta z Urzędu Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: Podatek śmieciowy 15.07.13, 21:58 U nas dopiero w sierpniu ma się płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Podatek śmieciowy 15.07.13, 23:26 normalnie chyba nie?do czynszu mam doliczone. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Podatek śmieciowy 16.07.13, 08:55 Wciąż czekam na pismo z gminy - najpierw miało być wyliczone dla wspólnoty i płacone w czynszu, ale administratorka powiedziała, że ta informacja (nota bene nadal radośnie sobie wisząca na stronie gminy, która poza tym np. działalność p. burmistrza aktualizuje co do minuty ) jest nieaktualna i że coś nam przyślą. Trochę się już niepokoję, bo w zeszłym tygodniu śmieci pojechały tylko dlatego, że sąsiad zagadnąć zabierających śmieci z kontenerów sąsiedniej wspólnoty, że może zabraliby i nasze, i udostępnił im swój własny klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Podatek śmieciowy 16.07.13, 08:57 --dostalismy na początku czerwca. olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś