laqunta 23.07.13, 14:20 Co o tym myslicie? Ja nie moge sie juz doczekac. Super wynalazek. technologie.gazeta.pl/internet/1,104665,14320174,Google_Glass__sprowadzilismy_je_i_testujemy_dla_was.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feleedia Re: Google Glass 23.07.13, 14:35 Będziesz robiła za przygłupa na ulicy gadając do siebie? Lans jaka to postępowa i uczipowiona? Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: Google Glass 23.07.13, 14:42 Ta jasne - o komórkach tez tak kiedyś mówiono ;D a okulary odobają mi się i to bardzo! Wygladają na super funkcjonalne, ja bym chciała takie. Odpowiedz Link Zgłoś
feleedia Re: Google Glass 23.07.13, 14:44 Zwracam honor, zapomniałam że niektóre potrzebują, aby na widok piekarni za rogiem, wyświetlił im się napis "piekarnia" Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: Google Glass 23.07.13, 14:48 Wygrałas - jesteś ode mnie mnie mądrzejsza i bystrzejsza. Cycki tez masz pewnie większe Odpowiedz Link Zgłoś
feleedia Re: Google Glass 23.07.13, 14:52 Większe może nie ale jędrnięjsze i nie tak oklapłe Odpowiedz Link Zgłoś
laqunta Re: Google Glass 23.07.13, 17:44 feleedia napisał(a): > Będziesz robiła za przygłupa na ulicy gadając do siebie? U nas to normalne, ze ludie gadaja do siebie. Fakt, jeszcze sie do tego nie przyzwyczailam. > Lans jaka to postępowa i uczipowiona? Ja nie mam nawet przyzwoitej komorki, ale uwielbiam SF i ten gadzet bedzie naprawde rodem z tego kierunku fikcji. Jeszcze bym chciala samochod jak z Back To The Future II, taki powietrzny. ) Odpowiedz Link Zgłoś