Dodaj do ulubionych

oszołomy z mbank

29.07.13, 21:20
od prawie trzech tygodni codziennie między 11-14 dzwoni do mnie mbank. za pierwszym razem, kiedy usłyszałam, że chodzi o jakąś ofertę czegoś związanego z oszczędzaniem poprosiłam o telefon po godzinie 16 - w pracy pracuję i nie bardzo mam czas, ochotę i ogólnei warunki do pogaduszek z konsultantem. usłyszałam, że dobrze. następnego dnia historia się powtórzyła. od zeszłego tygodnia przestałam odbierać ten numer telefonu.

co za kretyn nie potrafi zrozumieć, że PO 16?!
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: oszołomy z mbank 29.07.13, 21:27
      Kretyn, który sam wcześniej z pracy wychodzi. A że jest osłem, i nie potrafi zrobić notatki na temat, bądź system jest idiotyczny i nie pozwala na zrobienie takowej to insza inszość. W sumie żadna strata, zakładanie lokat i inwestycji w holdingu Czarneckiego to nie najlepszy pomysł.
      • tonik777 Re: oszołomy z mbanku 30.07.13, 07:28
        Czarnecki przejął mBank? Jeśli tak, to uciekam.
    • wiotka_trzpiotka Re: oszołomy z mbank 29.07.13, 21:29
      nienawidze mbanku ogólnie!
      • bei Re: oszołomy z mbank 29.07.13, 21:32
        To raczej wina systemu, na ktorych przychodzi pracownikom pracować.
      • shellerka Re: oszołomy z mbank 29.07.13, 21:35
        ja mbank ogólnie lubię.
    • podkocem Re: oszołomy z mbank 29.07.13, 23:08
      Powiedz mu żeby Ci podał swój numer telefonu to oddzwonisz gdy on skończy pracę smile
    • katriel Re: oszołomy z mbank 30.07.13, 01:43
      Do mnie dzwoni mbank w sprawie konta mojego męża.
      Kiedy zakładał u nich konto, nie miał własnej komórki (bo tak), a oni chcieli koniecznie
      numer komórkowy (bo tak), więc podał mój. No to dzwonią do mnie. Za każdym razem mówię konsultantowi, że ja z tym kontem nie mam nic wspólnego i żeby przestał dzwonić, a on mi odpowiada, że jedyny sposób na to jest taki, żeby mój mąż do nich zadzwonił i zlecił zmianę numeru w systemie. Bo tak. Mąż nawet raz zadzwonił, ale pomogło tylko na jakieś dwa miesiące i teraz znowu dzwonią. A drugi raz już mu się do nich wydzwaniać nie chce, skoro to i tak nie działa...
      • aleks2539 Re: oszołomy z mbank 30.07.13, 07:28
        sprawa jest prosta. Jak dzwonią i konsultant informuje Cię że rozmowa będzie nagrywana to Ty mówisz, że się na to nie zgadzasz na nagrywanie. I przestają dzwonić smile U mnie przynajmniej - zadziałało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka