mnb0 02.08.13, 13:04 na lato polecacie? Czy koczek nie jest zbyt babciowy? (Zwlaszcza w polaczeniu z ortopedycznymi sandalami) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
run_away83 Re: Jakie fryzurki 02.08.13, 13:31 Ja od kilku lat noszę krótkie włosy, aktualnie fryzjer zrobił mi asymetryczną wariację na temat pixie cut. Jak miałam długie to nosiłam głównie rozpuszczone, w lecie też A na laski z długimi, ładnie upiętymi włosami patrzę z podziwem, jak sama miałam długie włosy, to ich upięcie kosztowało mnie co najmniej pół godziny, około trzydziestu wsuwek i pół puszki lakieru Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Jakie fryzurki 02.08.13, 14:23 taka mi się podoba, ale nie mam odwagi - mam długie blond włosy, za łopatki Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: Jakie fryzurki 02.08.13, 14:58 Kok to fajny pomysł. Bardzo mi się podobają takie potargane: www.likely.pl/zdjecie/686436/prostyladny-kok Wcale nie są babciowe, wprost przeciwnie. Choć ich upięcie to pewnie wyższa szkoła jazdy. Od zawsze mam fryzury krótkie lub średnie do ramion i zawsze patrzę z zazdrością na takie upięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko-piasku Re: Jakie fryzurki 02.08.13, 15:08 Uwielbiam potargane koki na moich blond włosach za ramiona...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Jakie fryzurki 02.08.13, 16:28 ja noszę najczęściej tzn potarganego koka, albo warkocza. dziś wyjątkowo wlosy mam upięte w koński ogon. włosy rozpuszczam bardzo rzadko. odzwyczaiłam się od takiej fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: Jakie fryzurki 02.08.13, 19:22 Ja wreszcie zapuscilam swoje krotkie wlosy na tyle, zeby zrobic sobie ciecie jakie ma Robin Wright w House of Cards i mysle, ze przy tej fryzurze zostane na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś