best_bej 15.08.13, 15:12 Tekst linkaKim bylaby bez tych piersi?! Czy z małymi, obwisłymi cycuszkami bylaby nadal wyrocznią? Czy ktokolwiek uwierzylby w jej ćwiczenia i promowny styl życia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 15:19 Male raczej nie maja tendencji do obwieszania ....zrobili jej, zapłaciła to jej , niech jej służą Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 15:25 jasne, ja też sobie zrobie, jeśli mi obwisną lub jesli bede miala taka potrzebę. Zastanawia mnie tylko czy ktokolwiek uwierzyłby w jej ćwiczeni bez tych cycków? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 15:32 Ja wierzę. Mam taką fizys, ze jakakolwiek aktywność fizyczna jest zaraz zauwazalna na korzyść. Wystarczy obejrzeć filmik i czuć zmęczenie, po skalpelu lub killerze nawet po 2 tygodniach są wyraźne efekty. Samego biustu nie można wytrenować- ja to wiem... Czasami trener jest mocno wybrzuszony, ledwo chodzi, ale rad moze udzielić cennych, no zawsze to lepiej, jak sam pokaże jak idealnie dane cwiczenie wykonac. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 18:47 bei napisała: > > Wystarczy obejrzeć filmik i czuć zmęczenie, po skalpelu lub killerze nawet po 2 > tygodniach są wyraźne efekty. > ćwiczyłam chodakowską 4 m-ce,łącząc to z dietą.nie schudłam nawet pół kg, ani pół cm nie spadło w wymiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 21:21 a co kurna mają jej cycki (nie tak znowu duże) do jej wysportowanej figury, charyzmy i dobrego treningu, który opracowała? Odpowiedz Link Zgłoś
caroninka Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 08:56 Ty chyba malo wiesz o sporcie, skoro sprowadzasz go do rozmiaru biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 15:30 Abstrahując od piersi Chodakowskiej, uważam, że pani jest żałosna z powodu tekstu, który popełniła: Z takim nastawieniem do ludzi i świata, nawet biust Ci nie pomoże .. Kobiety często tracą klasę, głosząc śmiało swoje opinie.. Dostajemy to co sami dajemy, nie oczekuj zatem księcia z bajki, kiedy do damy Ci daleko.. Niestety zauważyłam, ze kobiety bazując na wolności słowa w necie, często zapominają o kulturze.. Prostackie zachowanie może być atrakcyjne co najwyżej dla prostaka .. Nie wspomnę o korzystania z rozumu. Pierwsza rzecz: nie kąsa się ręki, która karmi. Chodakowska swoją kasę zawdzięcza kobietom. Po drugie: postawa kobiety to i tamto, a ja jestem oczywiście wyjątkiem świadczy o niebywałej głupocie. I tak, pani walcząc z jej zdaniem prostactwem, sama na prostaczkę wyszła. Nie skorzystałabym z usług osoby o takich poglądach i tekstach. I pewnie sporo mądrzejszych klientek jej odejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 15:40 Fakt klasy nie ma żadnej, a i dystansu brak. Krytyki nie zniesie -- Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 16:56 Zastanawia mnie tylko czy ktokolwiek uwierzyłby w jej ćwiczeni bez tych cycków?" nie widze zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 01:09 Omamo! Pierwsza by była w historii, która wykreowała sztucznego wroga by skupić jeszcze bardziej grono wiernych fanek i obrończyń? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 10:07 > Pierwsza rzecz: nie kąsa się ręki, która karmi. Chodakowska swoją kasę zawdzięc > za kobietom. i to znaczy że ma znosić WSZYSTKO? kazde pytanie zadane dowolnym tonem i z dowolną intencją?... no chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 17:02 Oczywiście, że nie. Ale, powiedzmy, kłócąc się z jakimś mężczyzną, nie puszczam mu tekstów typu mężczyźni zazwyczaj są chamscy i prymitywni itp. A już tym bardziej, jeśli sprzedaję produkty przeznaczone dla mężczyzn. A Chodakowska pojechała po kobietach równo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 17.08.13, 21:47 pojechała? napisała że "kobiety często tracą klasę..." i "zauważyłam że kobiety (...) czesto zapominają o kulturze". nie napisała że "kobiety w sieci to chamki". nie napisała nic co by dotyczyło wszystkich kobiet i wszystkich zachowań. nie wiem zresztą, ja osobiście się pojechana nie czuję a kobietą jednak jestem ("klientką" Chodakowskiej również). Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 i co z tego 15.08.13, 17:16 pewnie z racji stylu zycia i ćwiczen wcale ich nie miała i dlatego sobie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 17:51 I tak jej to niewiele pomoze, bo paszczur z niej jakich malo... Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 19:55 uuuuuuuuu, powiało klasą Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 22:40 Staram sie pisac na jej poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 01:11 Nie wiem, czy to rozróżniasz, ale piszesz na forum o którym ona pewnie nie ma pojęcia. A poza tym, to równaj w górę zamiast siać wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 10:08 moze nie klasycznie piękna, fakt, ale zgrabna jak mało kto... Odpowiedz Link Zgłoś
naplaze Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 18:23 Fitneski i kulturystki bardzo często robią sobie cycki. Na skutek ćwiczeń i diety doprowadzają do zmniejszenia się poziomu tłuszczu w organizmie. Cycki to tłuszcz, więc robią się nienaturalnie małe (tzn. mniejsze, niż były w wieku 14 lat) i dlatego, żeby zachować proporcje te dziewczyny powiększają sobie piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 18:46 Czy k > tokolwiek uwierzylby w jej ćwiczenia i promowny styl życia? Ale fitness wzmacnia mięsnie a nie cycki, więc jaki związek...? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 19:08 best_bej napisała: Kim bylaby bez > tych piersi?! Czy z małymi, obwisłymi cycuszkami bylaby nadal wyrocznią? Czy k > tokolwiek uwierzylby w jej ćwiczenia i promowny styl życia? No i? Tak bardzo cię podniecają sztuczne cycki Chodakowskiej, że aż musiałaś o tym posta założyć? Sorry, ale to naprawdę jest takie.. miałkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 22:54 to wracaj do lektury Flauberta, skoro moja miałkośc tak cię razi ze az wysmarowalas posta. Nigdy nie zrozumiem twojego fenomenu, klapiesz na lewo i prawo bezmyslnie ozorem (w tej sytuacji klaiatura) a potem sie dziwisz ze dostajesz razy od innych. Wydajesz sie fajną babka, czasami, a czasami wparujesz nawymyślasz ludzi od tepych krów. Jak tak mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 05:22 Tak bardzo się poczułaś urażona? Sorry zatem. Ale zupełnie nie kumam tej sensacji z powodu cycków Chodakowskiej. Czy ona jest pierwsza? Ostatnia? Stać ją, chciała, to sobie zrobiła. Ale żeby od razu o tym pisać na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 08:45 Roso, zauważ, że swego czasu byłaś liderką jeśli chodzi o zakładanie bezsensownych wątków typu "nie domykają mi się powieki" - w sumie to twoja prywatna sprawa, po co od razu pisać o tym na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 14:25 Jest różnica między moimi wątkami O MNIE, a wątkami o jakiejś obcej osobie i to z brzydkim obgadywaniem jej. Ja o sobie mogę pisać, co zechcę i piszę o SOBIE, zaś do cudzych cycków nic nie mam i nie mogę mieć - nie moje cycki, nie moja sprawa i nie moje pieniądze. Ona nikogo nie okradła robiąc sobie te cycki. Chciała? Zrobiła. A dywagowanie na temat słuszności jej wyboru uważam za.. miałkie po prostu. Naprawdę są lepsze tematy na forum i do plotkowania. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 14:42 Rosa, nie chodzi o obgadywanie cycków. popieram chirurgię plastyczną, wszystko jest dla ludzi, wiele osób jest szczęśliwszych po operacji. Ale wygooglaj sobie zdjecia Chodakowskiej, 3/4 tych z profesjonalnych sesji podkreśla ten kontrast u niej - niesamowicie wyrzeźbiony brzuch-ładny biust. To jest to, co chcą obecnie uzyskać kobiety, na tym robi biznes Chodakowska. Moim zdaniem to oszustwo. M Rozenek, tak samo szczupła i wyrzeźbiona, też z silikonowym biustem - dla mnie to ok. Fajnie wygląda, prezentuje 200% dbania i inwestowania w siebie. To tylko część jej wizerunku, moim zdaniem dobra, akurat pozostałą, kluczową część psuje jej sprzątaczka Ale u Chodakowskiej to jest tak, jakby ktoś z implantami i porcelanowymi koronkami robił biznes na byciu pierwszym medialnym, świetnie opłacanym specjalistą od upiększania uśmiechu codziennym myciem zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 14:47 Chodakowska nie promuje ćwiczeń na cycki, prawda? Więc gdzie ten zgrzyt? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 14:58 Promuje ćwiczenia na świetne ciało. Promuje się zdjęciami w seksownych stylizacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 15:00 I promuje ćwiczenia na porost cycków? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 16:42 Nie, właśnie sęk w tym, że promuje powiększonymi cyckami ćwiczenia zmniejszające cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 20:47 Nie kochanie, ona w swoich ćwiczeniach o cyckach nie wspomina, a to jak ty to odbierasz to twoja perspektywa. A nawet jeśli promowałaby ćwiczenia zmniejszające cycki, to chyba ich chirurgiczne powiększenie byłoby tu jak najbardziej na miejscu, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 21:20 Kochanie, jeśli w Twoim odbiorze ona "cycków nie wspomina" www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=629&q=ewa+chodakowska&oq=ew&gs_l=img.1.0.0l10.1355.1873.0.4674.2.2.0.0.0.0.101.197.1j1.2.0....0...1ac.1.25.img..0.2.195.3FHC8AT5aTU to rzeczywiście nie mamy tej samej perspektywy Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 22:02 Ale że co? Powinna je zamazać twoim zdaniem? O matko, jakaś ty głupiutka. Masz kompleks miseczki a? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 22:22 Nie, głuptasku, ona już nic nie powinna, już jest doskonałym produktem Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 17.08.13, 21:50 oglądałąs jej programy ćwiczeń? nigdzie słowem nie wspomina że "bedziesz miec piekne piersi". deklaruje że jej ćwiczenia w odpowiednich okolicznosciach dodatkowych pomogą uzyskać zgrabne nogi i płaski brzuch. obraziłabym sie gdybym sie dowiedziała że miała liposukcję. o tak, to by bylo nie fair. ale cycki są tu poniekąd poza tematem... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 17.08.13, 22:13 Obejrzałam wczoraj ponownie kilka fragmentów i całkowicie wycofuję się z dyskusji, odszczekując wszystko pod stołem: Hau, hau! Ona nie oszukuje, o wszystkim mówi wprost. Jej flagowy produkt, we wstępie którego obiecuje "osiągniecie wymarzonego efektu wizualnego" przecież nazywa się "Skalpel". Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 19:54 jej biust nie gra dla mnie zadnej roli b. lubie jej cwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 22:31 Mnie zastanawia, jak kobiety mogą chcieć mieć jej figurę, nawet zakładając, że cycki są prawdziwe. A już z silikonowym biustem, to chamstwo na całego. Kolejna osoba, która miesza dziewczynom w głowach i powoduje, że już niedługo chyba nikt nie będzie mógł czuć się dobrze we własnym ciele. Współczuję wszystkim dziewczynkom, które muszą dorastać w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 22:55 no właśnie o to mi chodzi. Przyznaje ze troche czuje sie oszukana, ale ja wogole naiwna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 01:25 Ja tego nie rozumiem szczerze mówiąc. Nie znam co prawda szczegółowo programu "Ćwicz z Ewą Chodakowską" ale z tego co kojarzę, to ona głównie mówiła jak sobie z d*py odjąć a nie jak w cyckach dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe7 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 09:33 Ale może powinna dodawać, że jak sobie ujmiesz z d* to klatą będziesz straszyć.... A nie udawać, ze jak z nią poćwiczysz to będziesz "piękna" jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 01:24 Nie jestem egzegetką Ewy Chodakowskiej, ale, jako istota myśląca, mająca dostęp do internetu wiem, że: 1. Biust zrobiła sobie zanim zaczęła wyglądać tak, jak teraz wygląda. 2. Wg niej ćwiczy się po to, żeby czuć się lepiej, namawia do zmiany trybu życia a nie tylko odbębnienia ćwiczeń. No i jak ktoś ćwiczy myśląc, że po paru tygodniach będzie mieć taką kondycję i będzie wyglądał jak instruktor, to mo można zrobić? Dla takich przypadków doświadczenie rozmijania się wyobrażeń z rzeczywistocią na podstawie TYLKO ćwiczeń, to w miarę bezbolesna lekcja życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 09:57 A tam "czuć się lepiej"? Jaki jest najbardziej znany tekst Chodakowskiej? "czuj się lepiej?" Nie, "Ty się nie waż, ty się mierz". Promuje swoją metodę osiągania wymarzonej w dzisiejszych czasach sylwetki. Na tym zarabia. Tylko po co promować dietę i ćwiczenia czymś (ciałem), co jest nie do osiągnięcia za pomocą tych ćwiczeń i diety? Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 22:35 Nie wierzę. Ćwiczenia i diety są na porost cycków??? Chodakowska pisała coś o rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 15.08.13, 22:38 ona jest tak brzydka,że z cyckami czy bez i tak nie moge na nią patrzeć.. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 09:03 moze i jest brzydka ale zajebiscie byloby zobaczyc facjaty tych krytykujacych . Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 09:15 Tam zaraz facjaty! Niech brzuch i udziory pokażą. I cycki, te najprawdziwsze, też! Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 11:43 no raczej hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 11:49 ale ja figury nie neguje.Uważam,że jest brzydka i koniec.Nic nie piszę,że" jestem ładniejsza od niej" i w ogóle.... że ta,noo...o jesssu ta z tymi blond włosami ,z kiecka przeźroczystą na weselu Zielińskiej....To,że ma "twarz" jak koń to można,ale że Chodakowska podobny to już nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 11:54 a kto Ci powiedział, że można? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 12:34 Isis Gee przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 01:37 Nie znam tej pani, nie obchodzą mnie jej cycki i w ogóle nie bardzo wiem co to ten Instagram. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 09:16 Cialo to jej narzedzie pracy, chce niech sobie sztuczne cycki robi. Sama poprawilabym co nieco bo grawitacja zaczyna dzialać Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 09:26 W czym widzisz problem? Cycki poprawiła chirurgicznie, ciało kształtuje ćwiczeniami. Zgrzyta ci to? Bo mnie w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 09:45 wielkie mi halo. chciała to sobie zrobiła. nie widzę problemu. ćwiczeń na cycki na jej płytach nie zauważyłam, więc nie gryzie mi się to kompletnie z jej ideologią. a jej komentarz cytowany tutaj wygląda zdecydowanie bardziej chamsko niż czytany w artykule na kozaczku w kontekście innych wypowiedzi. tutaj wygląda jakby leciała z koksem na ty do danej kobiety. faktycznie grubiańsko. tam na kozaczku widać, że to ogólna odpowiedź i wygląda to - ma wydźwięk o wiele bardziej grzeczny. a co do klasy - cóż... ktoś z taką radością życia, pozytywnym podejściem do ludzi i świata, robiący tyle dobrego dla innych ma klasę wrodzoną po prostu. myślę, że wielu boli, że nagle zaczęła zarabiać na tym co robi. a dla mnie to naturalna konsekwencja zasady ile dajesz, tyle dostajesz. dała z siebie tyle przez ten ostatni rok, że aż dziwne że dopiero teraz zaczęły dostrzegać ją media inne niż facebook. patrząc na nią i pierwszy w Polsce fenomen fitness czyli Mariolkę Bojarską pierwsze co się rzuca w oczy to radość Ewki i kwaśna mina Mariolki. Tu radość z ćwiczeń, tam ciężka praca i powaga. Tu naturalność i świetny kontakt z ćwiczącymi, tam gwiazdorzenie i dystans do "fanek". i cycki niczego tu nie zmienią Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Jestem jedyna 16.08.13, 12:28 tu chyba która do tej pory nie wie kim ona jest. A od paru tygodni widzę jej nazwisko w tytułach różnych wiadomości. Czas chyba któryś przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jestem jedyna 16.08.13, 12:33 najpierw pomyslalam O Annie Chodakowskiej, z linku wyszlo że to o inna chodakowską chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Jestem jedyna 16.08.13, 14:56 Ja tezy wyszukalam jakis miesiac temu kto to, bo pierwszy raz slyszalam... no ale ja jestem emiracyjna ignorantka Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Jestem jedyna 16.08.13, 21:08 Ja też pani nie znałam, ale będąc nad morzem kupiłam sobie "Vivę" żeby na plaży sobie poczytać i tam właśnie wywiad z nią. Takich pretensjonalnych głupot w lukrowanym pseudo-filozoficznym sosie, mądrości rodem z Paulo Coelho dawno nie czytałam. Dorabianie ideologii do jakichś ćwiczeń, o co w ogóle chodzi? Do tego sesja zdjęciowa na bogato. Cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jestem jedyna 17.08.13, 22:19 Skoro nie znasz to dlaczego z taką pogardą piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 14:59 Czy z małymi, obwisłymi cycuszkami bylaby nadal wyrocznią? Czy k > tokolwiek uwierzylby w jej ćwiczenia i promowny styl życia? Nie widzę związku. Przypieprzyć, to by się do niej można było, jak by zrobiła sobie odsysanie tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 17:17 Mi pani Chodakowska i jej cycki są zupełnie obojętne. Gdzieś tam o niej słyszałam Coś tam czytałam. Nie wiem jak rodzaj ćwiczeń pani promuje ale TAK - dla mnie to takie troche oszukane i fałszywe. Może i brzuch czy pośladki sobie wyćwiczyła ale na fotkach/ w mediach widać zarówno brzuch (który dla mnie wcale ładny i kobiecy nie jest) jak i bardzo wyeksponowane piersi. taki wizerunek "mówi" - "ćwicz ze mna a bedziesz wyglądała jak ja" tyle, że to .... fikcja. ale ponieważ pani na mnie "nie zarobi" więc niech "nosi" swoje sztuczne piersi na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 18:39 A kto to ta Chodakowska? Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Chodakowska zrobiła sobie cycki 16.08.13, 22:27 sobie zrobiła i za swoje, co za problem? Odpowiedz Link Zgłoś