Dodaj do ulubionych

Hotel i dzieci

25.08.13, 22:26
Wracam z kolejnego weekendu spedzonego w hotelu. Bylismy tam z dziecmi. Pokoje obok nas zajmowali rodzice z dziecmi, na sniadaniu przy wszystkich stolikach dzieci. Czy hotele maja skrzydla z pokojami dla dzieciatych i takie bez dzieci? A moze ja mam po prostu takie szczescie w zakwaterowaniu?
Obserwuj wątek
    • adwarp Re: Hotel i dzieci 25.08.13, 22:33
      ale o co chodzi, ty byłaś z dziećmi, inni z dziećmi?
    • jak-nie-ja-to-kto Re: Hotel i dzieci 25.08.13, 22:34
      A miałaś potrzebą żeby nie było "innych" dzieci?

Myślę że jesteś przewrażliwiona.
    • joanna29 Re: Hotel i dzieci 25.08.13, 22:50
      Nie chodzi o dzieci czy to moje czy nie moje. Jak juz to moje daly mi popalic, nie cudze. Chociaz fajnie bylo patrzec jak akuratnie nie moje placze, bo cos chce smile Ciekawi mnie tylko czy hotele segreguja gosci na dzieciatych i niedziecatych. Nawet jak tak robia, to mi to nie przeszkadz.
      • ga-ti Re: Hotel i dzieci 26.08.13, 09:03
        Nie wiem, czy segregują, ale wybierając miejsce na urlop (urlopik) bez własnych dzieci, wybraliśmy miejsce małodzieciowe, by sobie naprawdę odpocząć. Jednocześnie jadąc z dziećmi tam bym nie pojechała, szanując spokój innych i albo może przede wszystkim, swój własny komfort psychiczny. Jadąc z dziećmi zwracam uwagę, czy miejsce noclegowe ma na stanie placyk zabaw, menu dziecięce, krzesełka do karmienia itp. To pozwala mi czuć się spokojną, bo obecność moich dzieci nie będzie dla nikogo zaskoczeniem.

Ps. segregacja hotelowa zupełnie by mi nie przeszkadzała.
    • lauren6 Re: Hotel i dzieci 26.08.13, 09:07
      Wątpię, żeby była prowadzona segregacja. Po prostu szukając miejsca na urlop szukałaś miejsca przyjaznego dzieciom, podobnie jak inni rodzice. Osoby imprezujące unikają takich miejsc jak ognia. Stąd takie wrażenie.
    • kocianna Re: Hotel i dzieci 26.08.13, 09:33
      Hihi, może tak być, ale niekoniecznie. Może być tak, że np. na tym piętrze wszystkie pokoje są czteroosobowe albo z dostawkami, albo hotel znany jako przyjazny dzieciom...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka