best_bej 08.09.13, 10:15 Matką nie jestem. Ale coś krzyczy we mnie że nie tak powinno wyglądać dzieciństwo. Ona ma 7 lat! Tekst linka. Choć może byc przecież tak że np mała w nagrodę poszła do takiego salonu i nie jest to dla niej codziennością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Suri na pedicure 08.09.13, 10:25 Rany, chodzi o obcięcie i opilowanie paznokci, co w tym takiego dziwnego? Czy zrobi to matka czy fachowiec z salonu-jaka roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Suri na pedicure 08.09.13, 10:28 I pomalowanie. Wolałabym żeby zrobiła to moja mama niż ktoś inny. Nie uważasz że salon kosmetyczny to nie jest miejsce dla siedmiolatki? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Suri na pedicure 08.09.13, 10:32 A co jest złego w pomalowanych paznokciach? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Suri na pedicure 08.09.13, 10:39 Nie, nie uwazam.Moze dlatego, ze sama korzystam i moja córka tez.To tym bardziej celebryckie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Suri na pedicure 08.09.13, 16:29 Nie uważasz ż > e salon kosmetyczny to nie jest miejsce dla siedmiolatki? Czemu???? Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Suri na pedicure 08.09.13, 21:37 No nie wiem, wolalabym widywać siedmiolatki na placu zabaw niż u kosmetyczek Odpowiedz Link Zgłoś
coca-cola100 Re: Suri na pedicure 08.09.13, 22:21 A dlaczego nie? Salon kosmetyczny jest dla każdego kto potrzebuje z niego skorzystać. A fryzjer dla siedmiolatki jest ok? Bo nie widzę różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
green_lime Re: Suri na pedicure 08.09.13, 23:44 coca-cola100, w wiadomej sprawie odezwij się proszę na greyandviolet@gmail.com. Bo moderacja tnie, ile wlezie... Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Suri na pedicure 08.09.13, 10:34 Poszly sobie razem - corka i mama - siedzialy, gadaly, dziecko nie wyglada jakby przezywalo traume Nie ciagniesz nigdy dzieci ze soba w rozne miejsca (ha, byl o tym watek ? Moje niestety na usiedzi trzech minut wiec ja na pedicure albo do fryzjera go nie moge wziac ale do sklepu czasem go zabieram - i tez mozna skrytykowac, ze zamiast na placu zabaw siedziec, wpajam mu postawe rozbujanego konsumeryzmu tylko zaden pudel o tym nie napisze Matka mogla isc sama a dziecko zostawic z tlumem nianiek - wtedy byloby lepiej? Eeeee tam, news typu kozaczek czyli o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Suri na pedicure 08.09.13, 10:36 A, nie doczytalam, ze nie estes mama - wiec moze po rozmnozeniu zmieni Ci sie optyka Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Suri na pedicure 08.09.13, 10:46 Jestem fanką takich kategorycznych przekonań bezdzietnych pt. "jak tak można...!" i "ja bym nigdy swojemu dziecku...", np. "moje dziecko na pewno nie będzie oglądać telewizji", "jak można pozwolić by dziecko decydowało co będziemy robić w wolnym czasie", "jak można dziecko zaprowadzić na pedicure" Chociaż w realu to jest lepsze niż na forum, bo można pięknie obserwować, jak się zmienia optyka jak przychodzi co do czego. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Suri na pedicure 08.09.13, 11:27 A jakby była u fryzjera a nie na pedicure to też by w tobie coś krzyczało? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Suri na pedicure 08.09.13, 11:44 A jak powinno wygladac?roznica miedzy Suri,a przecietnym dzieckiem jest taka,ze Suri robi pedikiur u kosmetyczki,a dzieciom robia pedikiur matki. U nas w domu pedikiur i manikiur to takie same zabiegi jak mycie zebow.Moi faceci maja to szczescie,ze jestem po kursie i moga miec nozki i raczki Jak niemowlaki "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Suri na pedicure 08.09.13, 13:44 mi tam nie krzyczy dzieci tez robi pedikiur moim robie sama, a oni bardzo to lubia - chlopcy tarka, krem, piling obcinanie tez bym wolala zeby robila to kosmetyczka ale mam inne wydatki w salonie zreszta tez byli - na fish spa i bardzo im sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Suri na pedicure 08.09.13, 19:50 Tarka u 10 i pięciolataka?A co ty tam trzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Suri na pedicure 08.09.13, 20:39 starszy sam se trze malemu pietke tre, bo lubi Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Suri na pedicure 08.09.13, 22:00 Bosze pokaleczyłabym dzieciak trąc tarką.Ma stopy jak niemowle. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Suri na pedicure 08.09.13, 22:13 Fakt,nie wiem jak twoja tarka wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Suri na pedicure 08.09.13, 20:04 Pedicure jak pedicure, ale kto temu dziecku powiedział, że złamana ręka to coś, co należy ukrywać? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Suri na pedicure 08.09.13, 22:43 ale kto temu dziecku powiedział, że złamana ręka to coś, > co należy ukrywać? Mysle, ze to już pismak wymyslił. Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.00 Re: Suri na pedicure 08.09.13, 22:01 Takiej to dobrze Swoją drogą nieźle matce się w głowie poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Suri na pedicure 08.09.13, 22:27 Dajcie spokoj! malej sie pewnie nudzi, bo reka w gipsie wprowadza jednak pewne ograniczenia zyciiowe....Wyszly z mama zrobic cos milego razem, moim zdaniem to fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Suri na pedicure 08.09.13, 22:39 ale o co takie halo? ze jej paznokcie obcieli i spilowali? no dobra, moze tez pomalowali, ale to takie straszne? nie raz i nie dwa widzialam mala elegantke, nawet o wiele mlodsza, z pomalowanymi paznokciami. tylko z ta roznica, ze bylo to dzielo mamy. no i co w tym wielkiego? chyba tez jestem wyrodna, bo juz niespelna 2-latkom wlosy u fryzjera obcinalam. na dodatek chlopakom! teraz juz wiem, ze beda mieli przez to przerabane dziecinstwo Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Suri na pedicure 09.09.13, 10:30 nie jestes matka ale jestes id..iotka Odpowiedz Link Zgłoś