Dodaj do ulubionych

męskie przemiany

25.09.13, 21:53
Zobaczcie jak może zmienić się mężczyzna kiedy odpowiednio się ubierze, uczesze.

mrvintage.pl/2013/09/tak-zmienial-sie-wasz-styl.html
Jak dla mnie największe wrażenie robi zmiana Tomka.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: męskie przemiany 25.09.13, 21:55
      Tomek w porzo. Sebastian po przemianie wygląda znacznie gorzej.
    • dziennik-niecodziennik Re: męskie przemiany 25.09.13, 21:56
      i wszyscy skonczyli w gajerkach. no prawie wszyscy.
      uncertain
      • riki_i Re: męskie przemiany 25.09.13, 22:16
        Tiaaa. I to było na tyle big_grin
    • mayaalex Re: męskie przemiany 25.09.13, 22:30
      Tomek fajnie wyglada (ten drugi Tomek, znaczy sie smile Ale generalnie material wyjsciowy nie byl zlywink szkoda tylko, ze w wiekszosci troche zbyt sztywno i pracowo ich poubierali. Pierwszy chlopak - wyglada teraz bardzo przystojnie ale duzo, duzo starzej.
      • marychna31 Re: męskie przemiany 25.09.13, 22:33
        > Pierwszy chlopak - wyglada teraz bardzo przystojnie ale duzo
        > , duzo starzej.
        O, no właśnie - Tomek to wyglada teraz na swojego ojca...
      • andaba Re: męskie przemiany 25.09.13, 22:35
        Chyba bezguście jestem, bo jak dla mnie to absolutnie wszyscy lepiej wyglądali w wersji pierwszej, tych z drugiej bym kijem nie dotknęła, te wymuskane fryzurki, te niedogolone ryjki. Że nie wspomnę o czapusi...
        • butch_cassidy Re: męskie przemiany 26.09.13, 09:10
          andaba napisała:

> Chyba bezguście jestem, bo jak dla mnie to absolutnie wszyscy lepiej wyglądali
          > w wersji pierwszej, tych z drugiej bym kijem nie dotknęła,
          To ja dołączam - mam tak samo.
        • 3-mamuska Re: męskie przemiany 26.09.13, 21:17
          Chyba bezguście jestem, bo jak dla mnie to absolutnie wszyscy lepiej wyglądali w wersji pierwszej, tych z drugiej bym kijem nie dotknęła, te wymuskane fryzurki, te niedogolone ryjki. Że nie wspomnę o czapusi...

Ja tez, no moze coś trzeba zmienić ale nie az tak.
    • fomica Re: męskie przemiany 25.09.13, 22:32
      No fajnie, tylko co teraz zrobi ze sobą biedny Jakub? Do baru dla metali już nie pójdzie w tym błękitnym gajerku, a i nikt znajomy go nie pozna na ulicy.
    • 18lipcowa3 Re: męskie przemiany 26.09.13, 09:15
      Tomek super.
    • default Re: męskie przemiany 26.09.13, 09:22
      Sebastian - porażka. Co on z siebie zrobił, jakiegoś kompletnego fraglesa....
    • maggi9 Re: męskie przemiany 26.09.13, 09:30
      Wersje po faktycznie są bardzo wymuskane ale moim zdaniem to poza do zdjęcia. Też nie przepadam za takimi gościami co to wyglądają jakby spędzali przed lustrem i szafą kupę czasu ale zdecydowanie wolę ich od takich co to mają w nosie jak wyglądają i łażą w rozciągnietym dresie. Złoty środek by sie przydał.
      I jakoś cięzko mi uwierzyć, że ktoś woli kolesia zakładającego koszulkę nie dość, że tył na przód to jeszcze na lewą stronę (Jakub) bądź faceta noszącego byle jakie sportowe ciuchy zupełnie niepasujące do niczego (wszyscy właściwie).
      Sebastian może i zrobił z siebie "fraglesa" ale jesli ma 19 czy 20 lat to jeszcze mu ujdzie na sucho a i z wiekiem się wyrobi.
    • triss_merigold6 Re: męskie przemiany 26.09.13, 09:35
      Niestety panowie Kamil i Sebastian wyglądają mocno gejowo w tych ubrankach.
    • mindtriper Re: męskie przemiany 26.09.13, 09:37
      Zaraz, zaraz.
      Foty "przed" pokazują kolesi w sytuacjach weekendowych, leśno-nadmorskich, a "po" sugerują, że panowie są w pracy, w mieście.
      Styl miejski, taki smart casual, jest bardziej elegancki od weekendowego.
      Właściwie tylko ten koleś w koszuli w kratkę na pomoście pokazał prawdziwą zmianę.
      No, chyba, że wraz ze zmianą ciuchów panowie zamontowali sobie długi i sztywny kij na dwa końce i zero wypadów za miasto, zero koncertów.
    • klubgogo Re: męskie przemiany 26.09.13, 09:38
      Pięknie. Tak dobrze ubranych facetów spotyka się ciągle mało, oj mało. Nie wiem czy jeden na 50-u.
    • ladnyusmiech Re: męskie przemiany 26.09.13, 10:13
      Nareszcie! Nareszcie wzięli się za facetów.
    • kosmopolis Re: męskie przemiany 26.09.13, 19:04
      Jak miałam lat 20 (czyli wiekowo podobnie do Tomka nr 1 ze zdjęcia przed przemianą), to na Tomasza ze zdjęcia po przemianie nawet bym nie spojrzała. Starsi panowie mnie nigdy nie pociągali. Oba zdjęcia wyglądają, jakby je dzieliło co najmniej 10 lat. Tomek na początku studiów wyglądałby jak własny wykładowca (raczej mało "eleganckich" okazji w jego życiu), a Tomasz w wieku 30 lat wyglądałby równie słabo w glanach i bluzie na posadzie kierowniczej w korpo (większość swojego czasu spędza teraz w towarzystwie elegancko ubranych osób).
      Niedawno w sieci krążyło zdjęcie Sławomira Nowaka z młodości - identyczna przemiana.

Jakub tak samo mógł dorosnąć, zmienić grupę znajomych, zacząć chodzić do pracy. Gdyby jednak na pierwszym roku studiów postanowił iść do Parku w Warszawie na metalowy czwartek w wydaniu drugim... To nie jest tylko zmiana zewnętrzna, to zmiana całego człowieka. Inny rodzaj spędzania czasu, inni znajomi, być może inne poglądy.

Kamila pierwszego i drugiego nie musi wcale tak dużo różnić. Bardziej różni ich okazja. "Drugiemu" Kamilowi na torze gokartowym w tym superwidzanku i jasnych spodenkach byłoby chyba bardzo niewygodnie i wyglądałby tam równie słabo jak pani w garsonce i szpilkach.

Taka najlepsza przemiana jest wg mnie u Tomasza nr 2. Taka sama okazja, być może bardzo podobny wiek, ci sami znajomi, te same poglądy. Zmienił się na plus wygląd, a człowiek jest ten sam.

Sebastiana przemilczę.
      • kosmopolis Re: męskie przemiany 26.09.13, 19:05
        Errata:
        (...) Tomek na początku studiów w wydaniu gajerowym wyglądałby jak własny wykładowca (...)
    • ciastko_z_kota Re: męskie przemiany 26.09.13, 19:12
      mi się bardzo podoba to, że w końcu mężczyźni przestają się wstydzić poświęcać trzy minuty dłużej na wybór stroju.
    • redheadfreaq Re: męskie przemiany 26.09.13, 19:12
      Co za koszmar! Z normalnego, wyluzowanego chłopaka z ostatniego zdjęcia zrobili jakiegoś sztywnego gogusia. Ohyda!
    • beverly1985 Re: męskie przemiany 26.09.13, 19:16
      Nie podobaja mi się faceci w garniakach.
      Ten, który kreuje się na hipstera- kalka, jakich pełno na ulicach.

Ale niektórzy zmienili się znieznacznie i na plus smile
    • rhaenyra Re: męskie przemiany 26.09.13, 19:24
      super
      teraz na pewno znajda chlopakow tongue_out
      • wegatka Re: męskie przemiany 26.09.13, 19:50
        big_grin racja
    • mika_p Re: męskie przemiany 26.09.13, 20:42
      Jedyny, który dobrze na zmianie wyszedł, to Tomasz2.
      A najgorzej - Sebastian.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka