Dodaj do ulubionych

duzy biust czy kalectwo?

02.10.13, 11:07
facet.onet.pl/uwierzylibyscie-ze-ta-dziewczyna-ma-polskie-korzenie/9kzlf
Podoba sie Wam?
Obserwuj wątek
    • chipsi Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:12
      Podoba się? Tak. Kalectwo? Tak. Wiem bo mam.
      • kruche_ciacho Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:16
        masz 70J przy 57 kg wagi?
        • chipsi Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:21
          Pytanie było o duży biust a nie o podobieństwo do koleżanki z artykułu. Osobiście wszystko mam od niej większe.
          • hiacynta333 Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 18:29
            chipsi napisała:

Osobiśc
            > ie wszystko mam od niej większe.

Ja też sad
        • dziennik-niecodziennik Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:42
          jakie to ma znaczenie ile ona waży?...
          • m_incubo Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 15:13
            W kontekście biustu ma znaczenie o tyle, że inaczej wygląda 70J przy 57 kilo, a inaczej przy 75 czy 87 kilo.
            Pomijając to wszystko, 70J to nie jest biust, na który nie można znaleźć stanika, ta pani ewidentnie nawet nie szukała wink
            • ichi51e Re: duzy biust czy kalectwo? 03.10.13, 21:12
              70j to zawsze bedzie ten sam rozmiar. I u pani wazacej 57 i 77. Tu wyglada dziwnie bo taka piers to nie jest do bikini - wiem co mowie bo sama nie moge sobie od lat bikini kupic chyba ze chce wygladac jak ww pani - juz mniej obscenicznie jest bez stanika.
              Raczej problem polega na tym jak kregoslup to wytrzymuje - musi rbac o gorset miesniowy...
              • m_incubo Re: duzy biust czy kalectwo? 03.10.13, 21:20
                Objętościowo - pewnie, że tak. Piszę o czym innym, nie udawaj, że nie rozumiesz. Inaczej do 70J "pasuje" tyłek w obwodzie 88, a inaczej 118.
    • iwles Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:14

ma źle dobrany biustonosz tongue_out
    • lelija05 Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:18
      A w jakim sensie ma się podobać?
      Facetów pytaj.
      • kruche_ciacho Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:22
        A ja pytam dziewczyny, moge? smile
        • lelija05 Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:29
          A na jakie odpowiedzi stawiasz? smile
          • ina_nova Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:31
            a podoba Ci się Twój biust?
            • kruche_ciacho Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:32
              moj czy leliji? smile
              • ina_nova Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:48
                no przecież lelijii pytam. A pytam dlatego, że skoro jej się swój podoba/nie podoba, to dlaczego nie może jej się podobać/nie podobać inny.
                • lelija05 Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:54
                  Toteż spytałam, w jakim sensie, czy podoba do igraszek, czy do własnego posiadania takowego. Zazwyczaj wątki z pytanie o urodę kończą się oskarżeniami o kompleksy smile
                  • ina_nova Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:57
                    Dla mnie oczywiste było, że jest to pytanie o estetykę, a nie o działanie na zmysły, jakoś nie wzięłam innej opcji pod uwagę smile
    • ina_nova Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:21
      Trochę za duzy, wyobrażam sobie, że to spore obciążenie dla kręgosłupa, ciężko też zadbać o estetyczny wygląd całej sylwetki. Ale bardziej jej zazdroszczę niż współczuję. Może 70J to przesada, ale za 65GG nie obraziłabym się wcale.
    • marianna72 Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:21
      szkoda, zrobilabym sobie oepracje zmniejszajaca ladna drobna dziewczyna a ten biust wszystko psuje
    • rhaenyra Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:29
      zle dobrany stanik
      • kruche_ciacho Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:31
        wcale sie nie dziwie biorac pod uwage taki nietypowy rozmiar.....
        • rhaenyra Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:38
          akurat 70 j to bardzo typowy rozmiar
          tyle ze ona takiego nie ma suspicious
          • kruche_ciacho Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:51
            Skad wiesz?
            • ina_nova Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:53
              wybacz, że łażę za tobą, ale wejdź sobie na balkonetkę i zobacz jak wygląda 70 J. Pani z artykułu wygląda faktycznie na znacznie wiecej.
            • rhaenyra Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:56
              bo to widac
            • dziennik-niecodziennik Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:57
              moze dlatego że sama noszę 70H, w porywach 70HH, i widze jaka jest różnica miedzy moim biustem a jej biustem. i na pewno jest o wiele większa niż ta jaka by wynikała z rozmiarów.
              chyba ze ona nosi "stare" 70J, według ktorego mialam 75DD, to moze i tak big_grin
    • dziennik-niecodziennik Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 11:40
      nie podoba mi sie. deformuje jej sylwetkę, w ogole nie pasuje do ogólnej szczupłosci.
      i cos mi sie nie chce wierzyc w 70J. tu musi być duuuuzo wiecej.
      • asia_i_p Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 12:06
        Zwłaszcza, że pod biustem to na pewno nie będzie 70, nie przy tej wadze i nie przy takiej delikatnej budowie ciała. Jeżeli ma na sobie stanik 70J na tym zdjęciu, to rzeczywisty rozmiar byłby pewnie 65KK (jest coś takiego?) lub 65L (o dwie miseczki więcej na zmianę obwodu, no i jeszcze coś trzeba dorzucić na te bułki).

Wygląda ładnie nago lub w bieliźnie, ale ubranie pewnie bardzo
    • edelstein Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 12:16

Jakos nie wierze w te nature,prawo grawitacji jest nieublagane.
      Lubie kobiety z wiekszym "cycem"niz biodrami,tez tak mamtongue_out ale tutaj to juz stanowczo za duzo.
      Nie odrzuca,ale ladne tez nie jest.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
      • chipsi Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 12:22

> Jakos nie wierze w te nature,prawo grawitacji jest nieublagane.

Edel, w dobrym staniku to i krowa ponętnie wygląda, bez przesady smile
      • franczii Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 14:24
        > Jakos nie wierze w te nature,prawo grawitacji jest nieublagane.

No i u niej widac grawitacje.
        • edelstein Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 15:06

Wyglada Jak implanty podskorne
    • jolunia01 Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 14:24
      NIE. I ie wierzę w 70J. To niby tylko rozmiar większy iż mój, ale ja mam o wiele solidniejszą budowę (ergo ona ma źle dobrany obwód) i o wiele mniejszy biust (zatem miseczka J nie jest dla niej optymalna, co zresztą widać na innych zdjęciach).
    • franczii Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 14:27
      Nie wiem czy to kalectwo czy nie, przy tak drobnej i niewysokiej figurze taki biust moze byc problemem.
      A propos kalectwa to odkrylam pare miesiecy temu gdzie we Wloszech mozna kupic stanik i kostium kapielowy z wieksza niz E miseczka i obwodem 65. I to jest sklep ortopedyczny. Wiec niektorzy naprawde uwazaja, ze duzy biust to kalectwo.
    • aandzia43 Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 14:35
      Kalectwo. A że reszta dziewczyny zgoła nie kaleka i całkiem estetyczna (lubię takie typy urody), to jest szansa prezentując kuriozum jako wabik dla pierwszego rzutu oka wylansować się całościowo i zarobić. A chłopy gusta mają różne. Amatorzy cyca-giganta też się znajdą.
    • lacitadelle Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 14:55
      W czasie karmienia miałam 65h i to było dla mnie zdecydowanie za dużo. Faceci bardzo się za mną wtedy oglądali (i często niestety gwizdali czy komentowali przy ubiorze z umiarkowanym dekoltem) i szczerze mówiąc z ulgą przyjęłam powrót do 65e.
      • franczii Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 15:17
        Ja mialam 65hh przy karmieniu a w ciazy 65 h. Potwierdzam, ze strasznie sie faceci gapili na cycki, nigdy nie wzbudzalam takiego zainteresowania jak w ciazy nawet juz widocznej zwlaszcza tak do 6-7 miesiaca (potem brzuch wyprzedzil cycki). Normalnie mam 65 ff i jest ono o wiele bardziej harmonijne i proporcjonalne ale chlopy slinia sie na wiekszy cyc.
    • sole78 Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 15:09
      nie podoba mi się, jest nienaturalnie i nieproporcjonalnie wielki, ale dziewczyna przynajmniej wykorzystuje to w show biznesie.Osobiście mam dwie koleżanki z bardzo dużym biustem, jedna zrobiła niedawno operację pomniejszenia, bo miała duże problemy z kręgosłupem, a druga marzy żeby pomniejszyć biust, bo bardzo jej przeszkadza (za to jej mąż nigdy nie narzekałwink )
    • m_incubo Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 15:23
      Może nie użyłabym słowa "kalectwo", ale przy jej filigranowej budowie taki biust na pewno jest dyskomfortem wink
      Sama mam przy zbliżonych gabarytach raptem 65H lub okolice, więc wiem, że nie zawsze jest fajnie, chociaż można się przyzwyczaić. Dobra bielizna naprawdę dużo ułatwia.
      Nie chcę wsadzać kija w mrowisko, ale u większych czy wręcz grubych kobiet nawet wielki biust jakoś się inaczej komponuje, nie rzuca się tak w oczy, a u podobnych szparagów jest rażąca dysproporcja.
      Pani powinna raczej zainwestować w coś z mniejszym obwodem i większą miską, jej biust wygląda całkowicie naturalnie więc przypuszczam, że nie zrobiła sobie tego na własne życzenie wink
    • marianna1970 Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 18:04
      Dziewięciu na dziesięciu facetów wybierze kobietę z dużym biustem ten dziesiąty wybierze tych dziewięciu
      • olinka20 Re: duzy biust czy kalectwo? 03.10.13, 10:12
        Zauwazyłam, ze takie kocopały wygłaszają zawsze laski z ogromnym biustem, jakby tyko takie miały powodzenie.
        Jakos nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania, a miałam 65 B, obecnie 65 D.
        Za to ja zawsze powtarzaalm, ze jak mnie facet podrywał, to dla mojego intelektu, a nie cycków wink
        • franczii Re: duzy biust czy kalectwo? 03.10.13, 12:26
          Ja tez nie narzekam kiedy mam swoje normalne 65 FF, z ktorego w dodatku sama jestem bardzo zadowolona.
          Ale jak mialam te 65H lub HH to dopiero mialam powodzenie. Mnie sama to dziwilo, czasami nawet zniesmaczalo (w ciazy bylam lub karmiaca) ale taka prawda, ze wiecej facetow zwracalo uwage.
          Ty nie narzekasz ale nie wiesz co by bylo gdybys miala wiecejtongue_out
    • an_ni Re: duzy biust czy kalectwo? 02.10.13, 23:52
      nieeee za duzy raczej jest naturalna bo wszedzie te cycki sciska zeby je unieść
      implantow tak nie trzeba unosic
      nie istotne jaki ona tam ma rozmiar
      i strasznie staro wyglada jak na 29 lat!!!
    • anonimowa-internautka Re: duzy biust czy kalectwo? 03.10.13, 10:27
      Mnie się nie podoba. Lubię umiar.
      Takie wg mnie są ani ładne ani wygodne. Jeśli jednak naturalne, to cóż.
      Czy to jest rozmiar 70J- nie wiem, na pewno ma koszmarnie źle dobrane staniki...
    • pszczolaasia Re: duzy biust czy kalectwo? 03.10.13, 12:51
      kalectwo.
      kazdy zbyt duzy biust to moim zdaniem kalectwo. ja w kazdym razie czuje sie przez niego skaleczona.
      marzy mi sie male slodkie 70D
      to takie...normalne.
      • anonimowa-internautka Re: duzy biust czy kalectwo? 03.10.13, 14:09
        pszczolaasia napisała:

> kalectwo.
        > kazdy zbyt duzy biust to moim zdaniem kalectwo. ja w kazdym razie czuje sie prz
        > ez niego skaleczona.
        > marzy mi sie male slodkie 70D
        > to takie...normalne.

A jaki masz rozmiar?
        Ja noszę 32FF/34F i nie czuję się absolutnie okaleczona. Kiedyś miałam kompleksy na punkcie OGROMNEGO biustu, teraz już wiem, że jest on przeciętnych rozmiarów. A dobrze ostanikowany nieźle mi się nosi.
        Taki jak na zdjęciach byłby już dla mnie problematyczny, nawet w dobrze dobranej bieliźnie...
        Btw, podobno naprawdę niewiele kobiet ma rozmiar w okolicach 70D, prawidłowy rozmiar. więc czy to takie normalne?
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: duzy biust czy kalectwo? 03.10.13, 13:45
      Moim zdaniem, taka drobna, szczupła dziewczyna z takimi piersiami nie wygląda ładnie, bo wygląda nieproporcjonalnie. Czy taki biust to kalectwo? Myślę, że jego gabaryty w tym przypadku nie są jeszcze ekstremalne, więc i kalectwa bym się tutaj nie dopatrywała. W każdym razie nie wygląda na przytłoczoną tym brzemieniem wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka