martab15 05.10.13, 20:22 W poniedziałek w lidlu ma być to cudo za 111 zł. Ma może ktoś,warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ca.melia Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 20:34 znalazłam to www.agito.pl/vileda-virobi-robomop-automatyczny-mop-do-czyszczenia-podlog-2893-701324.html sama jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 20:35 Sama się zastanawiałam, po czym spojrzałam na opinie i uwagi odnośnie cen tych wkładek do mycia. Koszty są wielkie, podziękuję sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tebacha Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 20:39 No i nie napisali jakie ma IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 21:03 Kompletnie do niczego. Moja mama kupuje takie wynalazki, miała nadzieję, ze zaoszczędzi i nie będzie musiała kupować scooby... Niestety, ta vileda może nadałaby się do wypolerowania idealnie czystej podłogi, do niczego więcej. Mama puściła ją na zwyczajnie zabrudzoną, odkurzoną wcześniej terakotę w kuchni, kilka pierwszych plamek zostało lekko rozmazanych, po reszcie ta vileda potańczyła nie robiąc im krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 21:40 "Virobim można sprzątać na sucho wszystkie gładkie powierzchnie typu: kafelki, panele, parkiety." Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 22:19 A sorry, pomyliłam urządzenia, mama miała też podobne z mikrofibrowymi nakładkami. Ta vileda sprząta jeszcze mniej, tyle tylko, że trochę się do niej przyczepia. A przyczepia się tylko kurz i włosy, resztę przepędza po kątach. Działa roomba i scooba, i to też tylko na gładkich, bezfugowych podłogach bez zarzutu, na czym innym już z problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 inteligentna sprzątaczka jest lepsza 01.06.14, 12:49 od "inteligentnego" mopa. Wyczyści nawet zwykłą szmatą i ludwikiem, czy innym ajaksem lepiej i porządniej. I nie zajmie jej to więcej czasu a na pewno mniej pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: inteligentna sprzątaczka jest lepsza 01.06.14, 13:24 taaa, co się przyczepi to zgubi, wygoda tylko w tym, ze sprzątamy duże koty z kurzu Odpowiedz Link Zgłoś
zonawloczykija Re: inteligentna sprzątaczka jest lepsza 01.06.14, 13:36 Ja wolę tradycyjnie, kubeł oraz szmata. Inaczej wydaje mi się, że wciąż jest brudno. Odpowiedz Link Zgłoś