Dodaj do ulubionych

inteligentny mop vileda z Lidla....

05.10.13, 20:22
W poniedziałek w lidlu ma być to cudo za 111 zł.
Ma może ktoś,warto?
Obserwuj wątek
    • ca.melia Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 20:34
      znalazłam to
      www.agito.pl/vileda-virobi-robomop-automatyczny-mop-do-czyszczenia-podlog-2893-701324.html
      sama jestem ciekawa
    • wuika Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 20:35
      Sama się zastanawiałam, po czym spojrzałam na opinie i uwagi odnośnie cen tych wkładek do mycia. Koszty są wielkie, podziękuję sobie.
      • tebacha Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 20:39
        No i nie napisali jakie ma IQ.
    • mary_lu Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 21:03
      Kompletnie do niczego. Moja mama kupuje takie wynalazki, miała nadzieję, ze zaoszczędzi i nie będzie musiała kupować scooby... Niestety, ta vileda może nadałaby się do wypolerowania idealnie czystej podłogi, do niczego więcej. Mama puściła ją na zwyczajnie zabrudzoną, odkurzoną wcześniej terakotę w kuchni, kilka pierwszych plamek zostało lekko rozmazanych, po reszcie ta vileda potańczyła nie robiąc im krzywdy.
      • baltycki Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 21:40
        "Virobim można sprzątać na sucho wszystkie gładkie powierzchnie typu: kafelki, panele, parkiety."
        • mary_lu Re: inteligentny mop vileda z Lidla.... 05.10.13, 22:19
          A sorry, pomyliłam urządzenia, mama miała też podobne z mikrofibrowymi nakładkami.

Ta vileda sprząta jeszcze mniej, tyle tylko, że trochę się do niej przyczepia. A przyczepia się tylko kurz i włosy, resztę przepędza po kątach.

Działa roomba i scooba, i to też tylko na gładkich, bezfugowych podłogach bez zarzutu, na czym innym już z problemami.
          • aqua48 inteligentna sprzątaczka jest lepsza 01.06.14, 12:49
            od "inteligentnego" mopa. Wyczyści nawet zwykłą szmatą i ludwikiem, czy innym ajaksem lepiej i porządniej. I nie zajmie jej to więcej czasu smile a na pewno mniej pieniędzy.
            • bei Re: inteligentna sprzątaczka jest lepsza 01.06.14, 13:24
              taaa, co się przyczepi to zgubi, wygoda tylko w tym, ze sprzątamy duże koty z kurzusmile
              • zonawloczykija Re: inteligentna sprzątaczka jest lepsza 01.06.14, 13:36
                Ja wolę tradycyjnie, kubeł oraz szmata. Inaczej wydaje mi się, że wciąż jest brudno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka