grouse1 14.10.13, 20:35 Warszawianki polećcie proszę księgarnię językową z najniższymi cenami. Muszę kupić duuuużą ilość podręczników różnych i jak sprawdziłam ceny w necie to się załamałam. Może są gdzieś jakieś promocje aktualnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja.london888 Re: Księgarnia językowa 14.10.13, 20:51 W Warszawie jest dobra księgarnia językowa Co-liber przy pl. Bankowym, ale wydaje mi się, że najtaniej można kupić jednak w necie, np. na Allegro. Możesz zawsze zapytać Sprzedających o zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Księgarnia językowa 15.10.13, 09:52 Rok temu najtaniej podręczniki do włoskiego znalazłam w Bookcity przy Pańskiej. Mają stronę i widzę, że przy większych zakupach rabaty do 18%. Druga niezła księgarnia to Sylabus w Tesco przy Górczewskiej, można negocjować z właścicielem. Z tym, że oni nie są językową księgarnią i pewnie nie wszystko są w stanie ściągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Księgarnia językowa 15.10.13, 10:03 Jeśli duża ilość różnych i różnych wydawnictw, to szukaj w necie. Jeśli wydawnictwo jedno czy dwa - to u bezpośredniego przedstawiciela. Jeśli zależy Ci jeszcze na fachowej poradzie co do ewentualnego wyboru podręcznika - ja lubię Akademię. Przy dużych zakupach prawie wszędzie możesz negocjować zniżki i gratisy. Kiedy kupowałam dla klasy, miałam zniżkę 15%. Moja własna osobista zniżka dla stałego klienta wynosiła 10%. Przy zakupie klasowym zestaw pomocy dla nauczyciela (przewodnik metodyczny, komplet podręczników, flashcards, audio CD etc.) był gratis. Czasami mogłam prosić o dostawę prosto do szkoły. Chyba wszystkie księgarnie językowe mają wersje netowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Księgarnia językowa 15.10.13, 10:29 Polanglo ma wysyłkową, ceny w miarę. Ale generalnie ceny podręczników do angielskiego to masakra. Odpowiedz Link Zgłoś