Dodaj do ulubionych

blondynka z reklam playa

07.11.13, 13:40
Jak się Wam podoba najsłynniejsza obecnie polska blondynka,wschodząca gwiazda reklam Play?

Barbara Kurdej-Szatan:

https://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/bb12ef9f5b8bd537d3d4f70f4f6b93ba089d9f51

https://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/a810a76cbdd02252fd5375d030a0020409b686f5
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:03
      Dziewczyna ok, ale tych reklam NIE ZNOSZĘ i jej maniery w reklamie również. Nie widzę w nich nic zabawnego, ale chyba jestem w mniejszości, bo wszyscy naokoło się nią zachwycają.
      • premeda Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:14
        Świetna jest zwłaszcza w tej reklamie z myszą. Za to cała reszta celebrytów drętwa jest okrutnie tylko Dygant daje radę.
      • penelopa40 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 15:37
        blondynka jak blondynka
        ale nigdy bym nie wystąpiła jako aktorka w tego typu reklamach... może i ona dobrze gra swoja rolę ale gra tak bezdennie głupią kobietę ze nie jestem w stanie tego oglądać...
        reklam z Play i udziałem tego facecika i durnowatej blondyneczki organicznie nie znoszę! jak widzę mam alergicznie totalne odruchy rzucania się na pilota i natychmiastowej zmiany kanału TV...
      • 3-mamuska Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 18:30
        morgen_stern napisała:

> Dziewczyna ok, ale tych reklam NIE ZNOSZĘ i jej maniery w reklamie również. Nie
        > widzę w nich nic zabawnego, ale chyba jestem w mniejszości, bo wszyscy naokoło
        > się nią zachwycają.
        >

Mam to samo co ty,
        Dla mnie no idiotyczne zachowanie. Blee
    • lajente Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:05
      Bardzo naturalna i bardzo sympatyczna.
      • kietka Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:09
        reklama warsiawska, czego tutaj wymagac smile

aktorka bardzo udana, zycze jej sukcesów smile
        • morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:10
          Cytatkietka napisała:

> reklama warsiawska, czego tutaj wymagac smile

Z głową wszystko w porządku czy nie bardzo? Takie obsesje można leczyć.
          • heca7 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:11
            Ta aktorka pochodzi z Opola wink
          • kietka Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 15:40
            skad taka palpitacja? mateczko, tylko tutaj nie odpłyń na zawał.
            • morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 09:58
              Teraz to się dopiero zagotowałeś tongue_out
        • nolus Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:14
          No jak się nosi nazwisko Szatan(choćby i po mężu), to ono zobowiązuje wink Ja też trochę odczuwam przesyt reklamami Playa,a blondi jest dla mnie zbyt chichocząca i głupkowata,no ale taka ma byc z niej właśnie dziunia i już tongue_out
    • heca7 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:10
      Ładna i sympatyczna ale ja jestem już znudzona tym korowodem pseudogwiazdek , których umiejętności aktorskie są średnie. Wszystkie za to od razu stają się celebrytkami i wypowiadają ze znawstwem na każdy temat.
      • lajente Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:13
        heca7 napisała:

> Wszystkie za to od razu stają się cel
        > ebrytkami i wypowiadają ze znawstwem na każdy temat.

A to inny temat, nie sposób się nie zgodzić.
        Natomiast naturalna uroda i uśmiech tej pani są ożywcze po całym tabunie wymalowanych, wypacykowanych i retuszowanych dodach, wodziankach i innych nataliach.
      • iuscogens Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:13
        Jaka pseudogwiazdka?? Przecież jako Lina w "Deszczowej Piosence" w Romie jest świetna!!
        • anika772 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:28
          iuscogens napisał:

> Jaka pseudogwiazdka?? Przecież jako Lina w "Deszczowej Piosence" w Romie jest ś
          > wietna!!
          Ja akurat miałam okazję obejrzeć tę drugą, malwinę Kusior, w roli Liny. Też świetna.
          • iuscogens Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:35
            Jak najbardziej wierzę, ja dwa razy byłam i dwa razy na BKS trafiłam, świetna była ale ciekawa jestem innej Liny tongue_out
    • naomi19 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:24
      Jestem chyba jedyną osobą w Polsce, która nie trwawi ani jej ani jej pisków i wrzasków- takich niby śmiesznych. Mnie to nie śmieszy, nie lubię takich wysokich tonów nawet u mojej córki, a co dopiero u obcych bab. Jest piękna to fakt. Ja ją porównuję do współczesnych koników Pony- ładne, ale drą ryja jak po...one.
      • morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:36
        Nie czytałaś wyżej, ja jej tez nie trawię smile
        • mvszka Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 23:50
          ale nie jesteś jedyna, przeżyjesz ??
          • morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 09:58
            Nie, będziesz musiała mi pożyczyć twoje leki, inaczej nie dam rady!
    • anika772 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:25
      Wolę brunetki, ale przyznać muszę że jest atrakcyjna.
      Wkrótce zostanie aktorką, ma dostać rolę po Joannie Koroniewskiej.
      • iuscogens Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:47
        Ona już jest aktorką smile
      • peggy_su Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 18:28
        Ona jest aktorką już jakiś czas wink
    • peggy_su Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:40
      Ja ją pamiętam jeszcze z x factora i lubię ogólnie, w teatrze też mi się podobała. Sama reklama już mnie zaczyna nudzić, ale to raczej ze względu na markę niż aktorkę.
      • bbuziaczekk Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:44
        Ladna i wydaje sie sympatyczna zwlaszcza na tym zdjeciu z liberem w tvp 2

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=576417762412294&set=a.201069346613806.60159.107262712661137&type=1&theater
    • babunia_wygodka Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 15:28
      Przecież wygląda jak tysiące innych, identycznych. O co tu pytać? Przeciętnemu heteroseksualnemu mężczyźnie pewnie bez obrzydzenia przypasuje, i tyle.
    • memphis90 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 18:18
      IMO ładna dziewczyna, sympatyczny uśmiech, występuje w Teatrze Nowym w P-niu i w Teatrze Roma- to chyba niezła rekomendacja? smile
      • kroliczyca80 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 18:26
        Najbardziej cieszy się z niej zapewne Play. Nieco zapewne przypadkiem im wyszło, że cała Polska mówi pozytywnie o blondynce Z PLAYA wink
        • jowita771 Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 11:05
          Play z początku chyba zapłacił pudelkowi za parę informacji typu "blondynka z Playa coś tam" i ludzie czytający zaczęli się interesować, kto to taki ta blondynka z Playa, na pewno wypada znać. I zagrywka się Playowi udała.
    • kosc_ksiezyca Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 00:47
      Cudna smile Zdolna, mądra, zdystansowana. JAKAŚ. No i ładna.
    • kamunyak Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 00:59
      blondynka pewnie ładna, mnie (babie) podobać się nie musi.
      Natomiast "jej" reklamy chyba już dawno sie przejadły. Ile mozna lecieć tą są manierą? do końca zycia i jeden dzień dłużej?
      Jesli chodzi o reklamy to w ogóle zastanawiam sie kto je produkuje.
      Wszystko im kojarzy się z cyckami, tyłkami i łóżkiem.
      Albo są beznadziejnie głupie, jak te z blondynką dla przykładu.
      Albo obrzydliwe, jak te z wypadającymi zębam,i albo "psi psi".
      No, ale ja nie jestem targetem, jak mawia mój małżonek, albowiem nie dopadł mnie wirus bezdennej głupoty. Jeszcze.
      Nie cierpię reklam i posiadam zdolnośc wyłączania się na czas ich trwania.
      Często nie wiem o co w nich chodzi.
    • paul_ina Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 01:32
      Dla mnie jest bardzo podobna do młodej Magdaleny Zawadzkiej (z czasów Basieńki):https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/95/Magda_Zawadzka_Polish_actress.jpg/190px-Magda_Zawadzka_Polish_actress.jpg
    • mamako2216 Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 08:17
      Bardzo ładna.
    • vilez Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 08:20
      Heh, jednak jestem dziwolągiem, bo nie kojarzę ani jednej reklamy z nią . Jej też nie kojarzę, jako aktorki znaczy się. Ale ja reklam unikam jak ognia, więc może dlatego, poslkich seriali nei oglądam, do w-wskich teatrów nie chadzam.
      Zatem, co do tego foto. Ładny płaszczyk. Włosy brzydkie (jajówa). Ona po całości: nie lubię takiego typu. Niecharakterystyczna.
      Ale jak daje radę w tych w reklamach, to niech jej na zdrowie smile
      • vilez Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 08:22
        Ps. acha, no mówicie,że ma piskliwy (wysoki?) głos. To odpada, nie do zaakceptowania dla mnie (wiem, niesprawiedliwe), nie znoszę i już.
        • zuzanna56 Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 08:39
          Bardzo ładna. Reklama jak reklama, miała być taka konwencja. Dla mnie szokiem było jej wystąpienie u Wojewódzkiego. Wychodzi na to że ona - delikatnie mówiąc - mądrością nie grzeszy bo jej rozmowa wyglądała mniej więcej jak ta cała reklama, cały czas głupio się śmiała i nie miała ni do powiedzenia.
    • ledzeppelin3 Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 09:23
      Jestem zażenowana, że w dzisiejszych czasach wyznacznikiem sukcesu życiowego i medialnego jest udział w reklamie.
    • setia Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 09:38
      świetna, naturalna, sympatyczna. o niebo lepsza od tej irytująco wydymającej wargi niuni z porównywarki ubezpieczeń.
    • asia_i_p Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 10:13
      Ma w sobie coś wyjątkowo ujmującego, bardzo mi się podoba.
      • znowu.to.samo Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 10:21
        Swoją grą przycmiewa wszystkie inne ``gwiazdy`` które wypadają przy niej bezbarwnie i blado. Ciekawa jestem jakby wypadla jako pelnoetatowa aktorka
        • paul_ina Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 12:32
          Idź do teatru smile
          teatrkamienica.pl/spektakle/aktualne/old-love

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka