nolus 07.11.13, 13:40 Jak się Wam podoba najsłynniejsza obecnie polska blondynka,wschodząca gwiazda reklam Play? Barbara Kurdej-Szatan: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:03 Dziewczyna ok, ale tych reklam NIE ZNOSZĘ i jej maniery w reklamie również. Nie widzę w nich nic zabawnego, ale chyba jestem w mniejszości, bo wszyscy naokoło się nią zachwycają. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:14 Świetna jest zwłaszcza w tej reklamie z myszą. Za to cała reszta celebrytów drętwa jest okrutnie tylko Dygant daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 15:37 blondynka jak blondynka ale nigdy bym nie wystąpiła jako aktorka w tego typu reklamach... może i ona dobrze gra swoja rolę ale gra tak bezdennie głupią kobietę ze nie jestem w stanie tego oglądać... reklam z Play i udziałem tego facecika i durnowatej blondyneczki organicznie nie znoszę! jak widzę mam alergicznie totalne odruchy rzucania się na pilota i natychmiastowej zmiany kanału TV... Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 18:30 morgen_stern napisała: > Dziewczyna ok, ale tych reklam NIE ZNOSZĘ i jej maniery w reklamie również. Nie > widzę w nich nic zabawnego, ale chyba jestem w mniejszości, bo wszyscy naokoło > się nią zachwycają. > Mam to samo co ty, Dla mnie no idiotyczne zachowanie. Blee Odpowiedz Link Zgłoś
lajente Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:05 Bardzo naturalna i bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:09 reklama warsiawska, czego tutaj wymagac aktorka bardzo udana, zycze jej sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:10 Cytatkietka napisała: > reklama warsiawska, czego tutaj wymagac Z głową wszystko w porządku czy nie bardzo? Takie obsesje można leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 15:40 skad taka palpitacja? mateczko, tylko tutaj nie odpłyń na zawał. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 09:58 Teraz to się dopiero zagotowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:14 No jak się nosi nazwisko Szatan(choćby i po mężu), to ono zobowiązuje Ja też trochę odczuwam przesyt reklamami Playa,a blondi jest dla mnie zbyt chichocząca i głupkowata,no ale taka ma byc z niej właśnie dziunia i już Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:10 Ładna i sympatyczna ale ja jestem już znudzona tym korowodem pseudogwiazdek , których umiejętności aktorskie są średnie. Wszystkie za to od razu stają się celebrytkami i wypowiadają ze znawstwem na każdy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
lajente Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:13 heca7 napisała: > Wszystkie za to od razu stają się cel > ebrytkami i wypowiadają ze znawstwem na każdy temat. A to inny temat, nie sposób się nie zgodzić. Natomiast naturalna uroda i uśmiech tej pani są ożywcze po całym tabunie wymalowanych, wypacykowanych i retuszowanych dodach, wodziankach i innych nataliach. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:13 Jaka pseudogwiazdka?? Przecież jako Lina w "Deszczowej Piosence" w Romie jest świetna!! Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:28 iuscogens napisał: > Jaka pseudogwiazdka?? Przecież jako Lina w "Deszczowej Piosence" w Romie jest ś > wietna!! Ja akurat miałam okazję obejrzeć tę drugą, malwinę Kusior, w roli Liny. Też świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:35 Jak najbardziej wierzę, ja dwa razy byłam i dwa razy na BKS trafiłam, świetna była ale ciekawa jestem innej Liny Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:24 Jestem chyba jedyną osobą w Polsce, która nie trwawi ani jej ani jej pisków i wrzasków- takich niby śmiesznych. Mnie to nie śmieszy, nie lubię takich wysokich tonów nawet u mojej córki, a co dopiero u obcych bab. Jest piękna to fakt. Ja ją porównuję do współczesnych koników Pony- ładne, ale drą ryja jak po...one. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:36 Nie czytałaś wyżej, ja jej tez nie trawię Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 23:50 ale nie jesteś jedyna, przeżyjesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 09:58 Nie, będziesz musiała mi pożyczyć twoje leki, inaczej nie dam rady! Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:25 Wolę brunetki, ale przyznać muszę że jest atrakcyjna. Wkrótce zostanie aktorką, ma dostać rolę po Joannie Koroniewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 18:28 Ona jest aktorką już jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:40 Ja ją pamiętam jeszcze z x factora i lubię ogólnie, w teatrze też mi się podobała. Sama reklama już mnie zaczyna nudzić, ale to raczej ze względu na markę niż aktorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 14:44 Ladna i wydaje sie sympatyczna zwlaszcza na tym zdjeciu z liberem w tvp 2 www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=576417762412294&set=a.201069346613806.60159.107262712661137&type=1&theater Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 15:28 Przecież wygląda jak tysiące innych, identycznych. O co tu pytać? Przeciętnemu heteroseksualnemu mężczyźnie pewnie bez obrzydzenia przypasuje, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 18:18 IMO ładna dziewczyna, sympatyczny uśmiech, występuje w Teatrze Nowym w P-niu i w Teatrze Roma- to chyba niezła rekomendacja? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: blondynka z reklam playa 07.11.13, 18:26 Najbardziej cieszy się z niej zapewne Play. Nieco zapewne przypadkiem im wyszło, że cała Polska mówi pozytywnie o blondynce Z PLAYA Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 11:05 Play z początku chyba zapłacił pudelkowi za parę informacji typu "blondynka z Playa coś tam" i ludzie czytający zaczęli się interesować, kto to taki ta blondynka z Playa, na pewno wypada znać. I zagrywka się Playowi udała. Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 00:47 Cudna Zdolna, mądra, zdystansowana. JAKAŚ. No i ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 00:59 blondynka pewnie ładna, mnie (babie) podobać się nie musi. Natomiast "jej" reklamy chyba już dawno sie przejadły. Ile mozna lecieć tą są manierą? do końca zycia i jeden dzień dłużej? Jesli chodzi o reklamy to w ogóle zastanawiam sie kto je produkuje. Wszystko im kojarzy się z cyckami, tyłkami i łóżkiem. Albo są beznadziejnie głupie, jak te z blondynką dla przykładu. Albo obrzydliwe, jak te z wypadającymi zębam,i albo "psi psi". No, ale ja nie jestem targetem, jak mawia mój małżonek, albowiem nie dopadł mnie wirus bezdennej głupoty. Jeszcze. Nie cierpię reklam i posiadam zdolnośc wyłączania się na czas ich trwania. Często nie wiem o co w nich chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 01:32 Dla mnie jest bardzo podobna do młodej Magdaleny Zawadzkiej (z czasów Basieńki): Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 08:20 Heh, jednak jestem dziwolągiem, bo nie kojarzę ani jednej reklamy z nią . Jej też nie kojarzę, jako aktorki znaczy się. Ale ja reklam unikam jak ognia, więc może dlatego, poslkich seriali nei oglądam, do w-wskich teatrów nie chadzam. Zatem, co do tego foto. Ładny płaszczyk. Włosy brzydkie (jajówa). Ona po całości: nie lubię takiego typu. Niecharakterystyczna. Ale jak daje radę w tych w reklamach, to niech jej na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 08:22 Ps. acha, no mówicie,że ma piskliwy (wysoki?) głos. To odpada, nie do zaakceptowania dla mnie (wiem, niesprawiedliwe), nie znoszę i już. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 08:39 Bardzo ładna. Reklama jak reklama, miała być taka konwencja. Dla mnie szokiem było jej wystąpienie u Wojewódzkiego. Wychodzi na to że ona - delikatnie mówiąc - mądrością nie grzeszy bo jej rozmowa wyglądała mniej więcej jak ta cała reklama, cały czas głupio się śmiała i nie miała ni do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 09:23 Jestem zażenowana, że w dzisiejszych czasach wyznacznikiem sukcesu życiowego i medialnego jest udział w reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 09:38 świetna, naturalna, sympatyczna. o niebo lepsza od tej irytująco wydymającej wargi niuni z porównywarki ubezpieczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 10:13 Ma w sobie coś wyjątkowo ujmującego, bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 10:21 Swoją grą przycmiewa wszystkie inne ``gwiazdy`` które wypadają przy niej bezbarwnie i blado. Ciekawa jestem jakby wypadla jako pelnoetatowa aktorka Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: blondynka z reklam playa 08.11.13, 12:32 Idź do teatru teatrkamienica.pl/spektakle/aktualne/old-love Odpowiedz Link Zgłoś