Dodaj do ulubionych

A jakie sklepy

17.11.13, 08:13
lubicie odwiedzać?
I jakie zakupy robić?
Ja wcale nie ciuchy i kosmetyki a zakupy spożywczesmile
Uwielbiam jeszcze kupować artykuły biurowe(wszelkie segregatory,notesy,zszywacze itp) i drobny sprzęt do kuchni-wszelkie tareczki,sitka i akcesoria do pieczenia.
I księgarnia to mój raj!
Pozdrawiam niedzielnie,z samego ranasmile!
Obserwuj wątek
    • grrrrw Re: A jakie sklepy 17.11.13, 08:18
      Ja tez. Prawie nie chodze do sklepow z kosmetykami , Zakres podstawowy (dezodoro, krem do rak i twarzy, mydlo i powidlo). Ani z ciuchami, bo juz mloda nie jestem.
      Odwiedzam ksiegarnie, sklepy pismiennicze, jak ty.

Lubie sklepy ze slodyczami o roznymi orzeszkami.
    • azomim Re: A jakie sklepy 17.11.13, 08:20
      Księgarnie i sklepy muzyczne-z płytami i nutami. Mogłabym nie wychodzićwink
      Poza tym takie z dodatkami do domu i kuchni. Zarówno Ikea,jak i Almi Decor. A najlepiej takie no name z fajna porcelaną i szkłem.
    • solejrolia Re: A jakie sklepy 17.11.13, 08:20
      Lubię odwiedzać empik
      (ale nie koniecznie muszę tam kupować, bo zakupy robie w różnych miejscach)
      • bei Re: A jakie sklepy 17.11.13, 08:27
        Sklepy " wnętrzarskie" i księgarnie.
        • marcela16 Re: A jakie sklepy 17.11.13, 08:31
          widzę że pierwsza jestem, gdzie lubię najbardziej ciuchy ogladac, kosmetyki lubię oglądac ale mało co kupuję, to co muszę, perfumy lubie pooglądac nowe, właśnie wczoraj mi się spodobał nowy zapach, przez kilka lat używam te same a ten nowy zapach, ah
      • solejrolia Re: A jakie sklepy 17.11.13, 08:31
        I sklepy typu home&you, mogę tam spędzieć dùuuuużo czasu, i mi się nie nudzi
        • marcela16 Re: A jakie sklepy 17.11.13, 08:32
          solejrolia napisała:

> I sklepy typu home&you, mogę tam spędzieć dùuuuużo czasu, i mi się nie nud
          > zi
          o ja tez lubię
          • ivaz Re: A jakie sklepy 17.11.13, 09:54
            Ja też uwielbiam wnętrzarskie, już nie mogę się doczekać otwarcia H&M Home, no i księgarnie kocham.
    • mayaalex Re: A jakie sklepy 17.11.13, 08:57
      Z wyposazeniem wnetrz i dekoracjami, wszelakie (od Ikei po Almi decor).
      Z akcesoriami kuchennymi - mimo, ze nie gotuje smile lubie ogladac te wszystkie foremki, miseczki, chochle, miarki, jakies przedziwne dla mnie narzedzia kuchenne, zawsze mam potem ochote cos ugotowac albo upiec.
      Sklepy z pierdolkami - na swietny trafilam w Wilnie: mieli zabawki, domowe gadzety i durnostojki, przerozne akcesoria na imprezy (balony, czapki, smieszne slomki do drinkow, zabawne zaproszenia, maski, peruki, przebrania), troche akcesoriow kuchennych i lazienkowych, jakies ramki, notesy, gumki, takie mydlo i powidlo ale bardzo fajne. Rzeczy zabawne ale nie kiczowate. Znalazlam tam np kalejdoskop dla synka i domino dla malych dzieci.
    • heca7 Re: A jakie sklepy 17.11.13, 09:03
      Księgarnie- ten zapach!
      Sklepy z porcelaną, może być polska wink
      Sklepy z artykułami szkolnymi- te wszystkie ołówki, kredki, gumki kolorowe itd wink
      • heca7 Re: A jakie sklepy 17.11.13, 09:05
        Antykwariaty i sklepy ze starociami- uwielbiam smile
    • mvszka Re: A jakie sklepy 17.11.13, 09:04
      tylko internetowe jeśli mam czegoś szukać

jest kilka które wiem co mogą mieć i tam chodzę ale tego nie lubię, nie znoszę łażenia po sklepach
    • lola211 Re: A jakie sklepy 17.11.13, 09:07
      Nie bede oryginalna.Spozywka-zakupy w delikatesach, sklepy eco,warzywniak w sezonie,sklepy z kosmetykami naturalnymi,indyjskimi itp.Wszelkie mydlarnie,gdzie pieknie pachnie.Małe niszowe sklepiki.Z sieciowek M&S, lubie ich dzial spozywczy,bielizniarski i dzieciecy.Bardzo przyjazny klientowi.
    • rhaenyra Re: A jakie sklepy 17.11.13, 10:04
      budowlane
      antykwariaty
      lumpeksy
      indyjskie itd
      ksiegarnie
      • rhaenyra Re: A jakie sklepy 17.11.13, 10:05
        i papiernicze oczywiscie
    • loola_kr Re: A jakie sklepy 17.11.13, 10:19
      ja nie lubię w ogóle odwiedzać sklepów. Co się da to kupuję przez internet, chodzenie od sklepu do sklepu i przymierzanie ubrań to jakaś masakra no ale jak mus to mus...
      Praktycznie całe wyposażenie domu kupiłam przez internet, spożywcze tez staram się robić przez internet lub wysyłam męża.
    • mindtriper Re: A jakie sklepy 17.11.13, 10:26
      Z wyposażeniem wnętrz.
      Hipemarkety budowlane.
      Antykwariaty z książkami - o wiele łatwiej znajduję tam to czego szukam. Wolę też "zczytane" książki, a nie plastikowy produkt w kolorowej okładce.
      No i uwielbiam Rossmana.
      • marcela16 Re: A jakie sklepy 17.11.13, 10:35
        mindtriper napisała:

> Z wyposażeniem wnętrz.
        > Hipemarkety budowlane.
        > Antykwariaty z książkami - o wiele łatwiej znajduję tam to czego szukam. Wolę t
        > eż "zczytane" książki, a nie plastikowy produkt w kolorowej okładce.
        > No i uwielbiam Rossmana.

a co takiego w rossmanie uwielbiasz? bo w sumie to nic tma ciekawego nie ma, tak samo natura, superharma itp, te same kosmetyki. Tak samo jakbym uwielbiała carefour katowice, a w carefour szczecin, poznań, bydgoszcz itp to samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka