ioanna80 24.11.13, 10:31 Jak w temacie- kryminal, sensacja, albo gotycka powieść grozy najlepiej wystepujaca w ebooku. Cos w rodzaju "1000 lat wkurzania Francuzów" czy "Jak byc kobieta" tez bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilez Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 11:06 Ja mam aktualnie na tapecie ukochanego nadinspektora Barrnaby'ego. Ksiazka jeszcze lepsza niż serial "Morderstwa w Midsomer" (a serial jest doskonały), zatem z czystym sumieniem polecam Caroline Graham "Zabójstwo w Badger's Drift". I inne z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 11:13 Ja teraz poczytuję Simona Becketta (Szepty zmarłych, Wołanie grobu, Zapisane w kościach), kryminały aż się patrzy, w sam raz do czytania w niemożliwych do skupienia miejscach - poczekalniach, komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
haneke_29 Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 11:23 Jeśli lubisz kryminały i ciężki, dość przygnębijący klimat to bardzo polecam Johna Harta. Pomimo tej dołującej atmosfery książki czyta się jednym tchem, świetnie trzymają w napięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 11:32 Obecnie czytam Stephena King "Serca Atlanntydów" i wkrótce przymierzam się do "Pod kopułą". Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 12:14 Dallas 63 S. Kinga jest najlepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 14:21 Gone Girl ("Zaginiona dziewczyna"?) Gillian Flynn jest świetnym czytadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 14:28 Nie wiem, czy jest w wydaniu ebooka, ale tryptyk Iny Lorentz "Nierządnica", "Kasztelanka", "Córka nierządnicy" bądź Charlotte Link np"Dom sióstr" czy "Przerwane milczenie", to juz bardziej kryminały/sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 19:58 Polece kilku moich ulubionych autorów: Ake Edwardson Arnaldur Indridasson Asa Larsson Camilla Lackberg Hakan Nesser Jo Nesbo Liza Marklund Henning Mankell Jens Hovsgaard Karin Fossum Per Wahloo, Maj Sjowall Marcin Wroński Mons Kallentoft Yrsa Sigurdadottir mniej ulubieni, ale tez Ok: mari Jungstedt jussi Adler-Olsen Sofie Sarenbrant Helene Tursten Odpowiedz Link Zgłoś
ioanna80 Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 20:08 Dzięki wszystkim zabieram sie za szukanie ebookow. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: polećcie mi dobrą książkę 24.11.13, 20:40 Ja niedawno odkryłam Borysa Akunina, lubię tę atmosferę carskiej Rosji... fajne. Odpowiedz Link Zgłoś