Dodaj do ulubionych

Objawy PMS kontra objawy ciazy

25.11.13, 09:25

U mnie z PMS bylo Jak z yeti,niby istnieje,ale nie dla mnie.Od tygodnia bola mnie piersi i mam inne sensacje.Stwierdzilam,ze teraz moze juz zacznie sie u mnie PMS,latka leca.Dzis od piatej walczylam z mdlosciami i naszlo mnie zwatpienie.W koncu 10kobiet na 100zostaje wybrankami losutongue_out tragedii nie Ma,Ale wolalabym za 3 lata,a PMSa to chetnie wcale,bo Jak ma tak teraz co miesiac wygladac to mi slabo.
Pocieszcie,albo dobijcietongue_out

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 09:31
      Może poszukaj wsparcia u swoich czysto niemieckich koleżanek, my to głupie i zacofane Polki jesteśmy, więc sama wiesz...
      • edelstein Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 09:50
        Spoko gazecia,wlasnie jade do kolezanki.
    • triss_merigold6 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 09:45
      Nie martw się, schiza ciążowa potrafi wygenerować pełne podręcznikowe objawy ciąży.
      • edelstein Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:41

Myslisz,ze przez noc sie zeschizowalam?bo mi wczesniej nie przeszlo przez mysl,ze moglam zaciazyc.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
        • triss_merigold6 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:19
          Spoko, da się.
    • run_away83 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:06
      Może ci się pod wpływem diety i treningu namieszało w równowadze hormonalnej. Albo się czymś podtrułaś. Albo nie tongue_out

Zrób test, po co się stresować gdybaniem wink

A tak na marginesie - moja trzecia ciąża przez pierwsze kilka dni była grypą tongue_out Młodszy syn akurat chorował i byłam pewna że mnie zaraził. Ale jak zaczełam rzygać to byłam już prawie pewna, że żadna grypa tylko ciąża tongue_out Choć to była ciąża urwana z choinki, kompletnie nieplanowana i w dodatku zalęgła się pomimo antykoncepcji big_grin

Teraz mam już tłustego, różowego bobasa, aktualnie l
      na kanapie, mówi "ghhhhhhhhhyyyy" i się ślini tongue_out
      • edelstein Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:36

Moj negatywny test wlasnie jest w przedszkolutongue_out
    • ichi51e Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:26
      A jak tam z wechem? suspicious
      • edelstein Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:38

A dobrze,gorzej ze smakiemtongue_outmoje ulubione ciasto nie wzbudzilo doznan smakowych.Slodkiego mu sie nie chce,a kocham.Herbate slodzona slodzikiem wylalamtongue_out
        • gazeta_mi_placi Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:05
          A masz kleik w majtkach? Przepraszam za dosłowność, ale u mnie pierwszym objawem ciąży były dość duże (wcześniej nigdy nie miała aż tak) upławy.
          • jematkajakichmalo Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:15
            to byla grzybica...
            • edelstein Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:25

Cicho byc,bo sie posikambig_grin
            • gazeta_mi_placi Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:27
              To nie była grzybica, wiem bo grzybicę miałam trochę później i inne były objawy oraz wygląd upławów.
              Przy ciążowych były normalne, przy grzybiczych z serowatymi kawałkami, przy ciążowych nic nie swędziało, a przy grzybiczych swędziało i piekło plus charakterystyczny zapach, nawet godzinę po umyciu się.
              • run_away83 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 12:02
                Gazecia... jakiej ciąży, weź nie bredź. Przecież zgodnie z aktualną forumową kreacją jesteś bezdzietną singielką tongue_out A może nicki ci się pomieszały, hę???
                • ichi51e Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 12:12
                  I wlasnie! Od kiedy gazeta masz potomstwo?
                  • wuika Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 12:26
                    Czy on napisał, że urodził? suspicious
                    • gazeta_mi_placi Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 13:54
                      Ano, ciążę można usunąć albo poronić, zatem wszystko się zgadza.
    • neffi79 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:37
      boisz się ciązy czy mnie oczy mylą. no nie mów, że to dla ciebie problem
      takie kobiety jak ty zawsze znajdą wyjście
      • bei Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:45
        Moze byc wszystko, np początek infekcji wirusowej, albo chore gardło, albo nim wyjaśnisz co to jest to Ci przejdzie.
        Stawiam na stres okołourodzinowy.
      • pederastwa Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:53
        A co w tym dziwnego, że się boi?
        • neffi79 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:02
          kobiety idące z postępem nie boją się ciązy.
          • pederastwa Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:23
            A skąd takie mądrości?
            • neffi79 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:24
              Obserwacje. I ogólny pogląd?
              • pederastwa Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:33
                Jakieś brednie. Nawet jak ktoś nie wzdycha z uczuciem nad każdą zapłodnioną komórką, czy zagnieżdżającym się zarodkiem, to zarówno perspektywa ciązy i porodu, jak też usunięcia ciazy może być stresująca i budzić lęk. To tylko zajadli proliferesi mają wizję kobiet, które się skrobią radośnie i beztrosko.
                • neffi79 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:39
                  z obserwacji moich wynika, że niechciana ciąza u kobiet idących z postępem wywołuje złość, ze strachem się nie spotkałam. Mniemam, że strach jedynie przed zabiegiem medycznym jako takim, nic poza tym.
                • gazeta_mi_placi Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:51
                  O to jeszcze w dobie testów od 5 dnia zapłodnienia są jeszcze typowe skrobanki? Nie piszę o aborcjach z powodu wad płodu które mogą być rozpoznane dopiero na dość późnym etapie ciąży, ale o normalnych aborcjach?
                  Do 8 tygodnia, a przy odrobinie szczęścia i do 10 nie trzeba "po" skrobać.
                  • neffi79 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:57
                    dlatego aż się dziwię, że autorka o tym nie wie i trzęsie gaciami czy to aby PMS
    • lelija05 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:52
      Może to kac?
      Jak po urodzinach, przyszła?
      • edelstein Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 10:59

Nie przyszly.Urodziny wyszly super,przedluzyly sie do wczoraj do 17smileKaca nie mialam,bo wypilam b.malo.2drinki raptem.

• jematkajakichmalo Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:04
          Co?? Pijesz w ciazy...?? !!! wink
          • edelstein Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:18

big_grin
        • lelija05 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:08
          Domyśliły się, czy ingerowałaś?
          A co do kaca, to zdziwiłabyś się, po jakich ilościach można go mieć big_grin
          Ale jeśli to nie kac, to gratuluję, jeśli PMS, to współczuję.
          Nawet do rymu smile
          • edelstein Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:23

Ingerowalam,niby ok,ale wata chyba miala.No nic.Pilam w sobote,tak wiec kaca powinnam miec eczoraj.Chociaz ja i pol litra dam rade bez kaca przezycsmile

• neffi79 Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 11:36
              edelstein napisała:

.Chociaz ja i pol litra dam rade bez kaca przezycsmile

Tak właśnie sobie ciebie wyobrażałam
              napisz jeszcze, że masz 180 wzrostu, dużą stopę i niski głos, do tego, że masz na imię Herta
              pees. przepraszam nie mogłam sie powstrzymać
              >
              > "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du
              > grade fickst"
    • ichi51e Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 25.11.13, 12:15
      U mnie to byly piersi wech i niechec do czekolady. Jesli sie potwierdzi to gratuluje i zazdraszczam.
    • goodnightmoon Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 26.11.13, 13:02
      edelstein napisała:

> Pocieszcie,albo dobijcie tongue_out

Najpierw zrób test ciążowy lub poczekaj cierpliwie ok. 7 dni na rozwój wydarzeń.
    • goodnightmoon Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 26.11.13, 13:23
      Edelko, ale w marcu 2012 już pisałaś o ciąży.
      Nawet przeżywaliśmy Twoje poronienie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,134558460,134558460,Juz_po_wszystkim.html
      Czy znowu będzie to samo? Mamy przygotować chusteczki? Bo wiesz, jest tu dużo wrażliwych dziewczyn, daj jakiś znak, czego mamy się spodziewać.

Mam nadzieję, że to jednak PMS/kac/zatrucie.
      • goodnightmoon Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 26.11.13, 13:52
        Poczytaj zresztą, dziewczyny dużo napisały o ewentualnych objawach:
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,134498920,134498920,No_to_jestem_chyba_w_ciazy_.html
      • gazeta_mi_placi Re: Objawy PMS kontra objawy ciazy 26.11.13, 16:09
        I jeszcze jeden piwo
        I jeszcze raz piwo
        Edel wciąż piwo
        Zachodzi nam piwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka