Dodaj do ulubionych

Mdłości i tabletki

03.12.13, 12:17
Pytanie, biorę od przeszło roku tabletki Midiana. W tym miesiącu w pierwszym tyg. brania ich jedną zamiast o 8 rano wzięłam o 14 (czyli 6 godz.spóźnienia). Stosunek miałam dwa dni przed tą opóźnioną tabletką.
Teraz mam już 3 tab.do końca. od tygodnia mam mega mdłości, pocę się w nocy na maksa (muszę zmieniać piżamę), łapią mnie skurcze, drętwieją mi ręce w nocy, czuję się ogolnie do bani... nie wiem, może choroba mi próbuje się wybić, a ja ją zwalczam gripexami i innymi świństwami.. Dodam, iż 6 razy w tyg.bardzo intensywnie ćwiczę 1 godz. (bardzo, jestem instruktorem), czyli też wysiłek fizyczny, wiem, że jem za mało owoców (1-2 na tydz.), warzyw (trochę sałaty z mozzalerllą) , nie biorę witamin, może to przyczyna? może mój organizm się buntuje? Czy możliwa ciażą?? Ale oprócz tego opóźnienia w jeden dzień tab. bardzo się pilnuje z nimi, a może tak czasem bywa, ze nagle ma się mdłości?
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Mdłości i tabletki 03.12.13, 12:23
      Idź do lekarza i powiedz mu dokładnie to samo,co nam napisałaś na forum.
      Może masz anemię? Plus przeziębienie - osłabienie organizmu gotowe. BTW, tabletki anty bywają nieskuteczne podczas stanów chorobowych kobiety.
      • tabletkowamama Re: Mdłości i tabletki 03.12.13, 12:26
        Wiem, że są nie skuteczne gdy bierze się antbiotyki lub inne leki, ja jak na razie brała tylko Gripex Control. Jutro chyba zrobie badania krwi sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka