Dodaj do ulubionych

Chaberku!!!

10.08.11, 10:53
Dzięki za cenną inicjatywę zajecia się wydawnictwami, o których nikt nie pisze. Czy mogłabyś jednak w tytule wątku wpisać np. BIS - nowości? Bez roku, wtedy będzie można wątek ciągnąc w roku następnym bez zgrzytów!
Obserwuj wątek
    • abepe Re: Chaberku!!! 10.08.11, 10:55
      Zajęcie się wydawnictwami jest na pierwszym miejscu mojej listy zadań na wakacje, ale okazuje się, że w wakacje własne dzieci są bardziej absorbujące niż w roku szkolnym i z niczym się nie wyrabiam:(((
      • chaber69 Re: Chaberku!!! 10.08.11, 11:03
        Yes sir!
        • chaber69 Re: Chaberku!!! 10.08.11, 11:07
          Ale to co już zostało zaczęte w 2011 typu Publicat i Nasza Księgarnia to pociągnę pod tym zaczętym wątkiem np. "Publicat - nowości 2011", bo nie ma chyba co mnożyć wątków, gdzie w jednym będzie np. "Nasza Księgarnia - nowości", a w drugim "Nasza Księgarnia - nowości 2011"
          • abepe Re: Chaberku!!! 10.08.11, 11:12
            Ciągnij to, co zaczęłaś. Wymyśliłam już jak to rozwiążę. Niech no tylko dzieci zaczną chodzić spać przed 22!!! (Rozbestwione żądają dużej ilości czytania, postanowiłam, że jak ja mam w tym roku urlop a mąż nie, to dam mu wolne wieczory - on pilnuje mycia a potem ja przejmuję dzieci w ich sypialni i tak to się kończy!) Teraz też nie mogę się skupić - w czasie deszczu dzieci się nudzą! W sumie nie nudzą - urządziły właśnie próbę zespołu bluesowego:))
            Skupienia w hałasie starcza mi na załadowywanie i rozładowywanie pralki i zmywarki:))
            • abepe Re: Chaberku!!! 10.08.11, 14:30
              Ok, niech sobie będą kolejne lata w kolejnych wątkach, będę je odpowiednio podpinać.

Ale wątek z bisem już jest:
              forum.gazeta.pl/forum/w,16375,121880831,121880831,bis_nowosci_2011.html?wv.x=1
              • donkaczka Re: Chaberku!!! 10.08.11, 14:56
                ja sie sprobuje dolaczyc, bo kilka wydawnictw troszke sie opoznia, tylko z czasem tez slabo :)
                • abepe Donkaczko! 10.08.11, 15:23
                  Proszę, tu moja lista z wydawnictwami, datami ostatnich wpisów, opiekunami. Spróbuję ją wieczorem uaktualnić, bo widzę, że jestem bardzo do tyłu.
                  spreadsheets.google.com/pub?hl=en&hl=en&key=0Alj6RsHmX8FCdHpBUUtmZG5zMG84YnFXdkZKbVEzaHc&output=html
                  • madagalia Re: Donkaczko! 10.08.11, 16:29
                    Jeśli potrzebujecie pomocy, to ja jestem chętna :)
                  • donkaczka Re: Donkaczko! 10.08.11, 16:41
                    ok, wieczorami mam wiecej, czasu teraz mam pieciominutowe przerwy :) wspolnymi silami nadrobimy
                    wakacje zawsze sa takie, kto zyw z domu wychodzi :)
                    • abepe Re: 10.08.11, 22:12
                      Ja też w biegu dopadam komputera. Dzisiaj wolne mam dopiero teraz i nie przewiduję poprawy przez najbliższe lata (kto wpadł do głowy, żeby dziecko zapisać do szkoły muzycznej?)

Pomoc potrzebna, oczywiście. Zaraz wyciągam wątek z Tropicielami Nowości!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka