Dodaj do ulubionych

Tatuś wybroni

23.12.13, 21:17
Jak to fajnie mieć wpływowych rodziców, można sobie bezkarnie podpalać samochody, baa nawet popełniać recydywę. Już kolesia któryś raz z kolei przyłapali i co? I jajco.
Pamiętam poprzednie sprawy, tatuś chyba nie lepszy, bo pamiętam jak go asystentka z sądu musiała wyprowadzić, bo skakał do sędziego.

I bardzo ciekawa jestem czy tatuś pokrył szkody jakie jego synuś wyrządził, wszak kilkadziesiąt spalonych aut, to niebagatelna sumauncertain

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15182577,Jacek_T__aresztowany_na_trzy_miesiace_za_podpalenie.html?lokale=torun#BoxWiadTxt
Obserwuj wątek
    • crises Re: Tatuś wybroni 23.12.13, 21:41
      Rodzice w jakimś wywiadzie bredzili, że "pokryją straty, nawet jak będzie to 20 tysięcy" czy coś w ten deseń.
    • pederastwa Re: Tatuś wybroni 23.12.13, 21:45
      Ale przed czym go tatuś broni? Przed leczeniem psychiatrycznym? Marna to przysługa.
    • joa66 Re: Tatuś wybroni 23.12.13, 22:44
      Nie wiem czy wpływowy czy po prostu zaangażowany..prawnik.wink

Swoją drogą czy piromania jest uleczalna? Bo chłopak podobno naprawdę jest chory. Tak naprawdę to tragedia, Chyba jednak każdy by wolał, żeby mu auto podpalili niż mieć tak chore dziecko.

Nie, nie bronię go, uważam, że rodzina musi ponieść koszt finansowy tego co się stało, ale z drugiej strony też mi ich żal.
      • lucadimontezemolo Re: Tatuś wybroni 23.12.13, 23:11
        Tatuś zdaje się negujący problemy psychiczne synka, a że ten takie problemy ma to oczywiste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka