margie 13.12.05, 10:18 w swoim programie zalawil Endrju na perlowo, wskladajac w usta prezydentowej text: Moj maz mowi ze pan Lepoer jest jak gorzka zoaldkowa: ciemna, lepi sie do wszytskiego i nie mozna sie po niej wyrzygac..."" Boskie. Kocham Majewskiego) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:20 lepper wymiata w rozmowach w tłoku -jest the best! a ta panna co udaje m.in Dode, chylinską, komorowską czy jande tez jest swietna - ogladam szymona tylko dla tych rozmów)) Odpowiedz Link
domina19 Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:21 wczoraj i tak był mały show, najlepszy był ze szczuką)) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:28 ooooooooooooo szczuka jest superrrrrrrrrrrrr))))))))))))))) Odpowiedz Link
maretina Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:49 monalisa.pl napisała: > lepper wymiata w rozmowach w tłoku -jest the best! a ta panna co udaje m.in > Dode, chylinską, komorowską czy jande tez jest swietna - ogladam szymona tylko > dla tych rozmów)) ja jeszcze lubie ten kłiz DDD Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:52 no kłiz tez spoko - tymbardziej ze sa dzwine odpowiedzi mozliwe do wybrania typu "odglos paszczą" nie ogladam nigdy od poczatku tego szołu bo nie pamietam nidgy kiedy to i o ktorej,ale ostatnio mi sie udalo od początku i nie zaluje bo byl Borys Szyc i sikalam po nogach jak on byl))) super typ Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:56 nooooo jakbym miala takiego kolege to bym go non stop prosila zeby nasladowal kogos itp Odpowiedz Link
kobieta_na_psach Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:31 a ja nie lubie tego kretyna. wystarczy swirowac zeby sie dostac do tv. w ogole uwazam za amoralne nabijanie sie z politykowa tym bardziej ich rodzin. Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:46 o jej a co Ty taka cieta jak osa - to Ci sie nie podoba tamto złe - troszke wiecje luzu - mnie tam on sie podoba i jego zarty -nie wiedze w nich nic zlego- a moze dotkneło Cie to bo nabijali sie z zony Lecha??? wyluzuj kobieto - swieta tuz tuz takze zycze wiecej usmiechu i ciepla w sobie na otoczenie! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach to ty Mona wyluzuj 13.12.05, 11:22 nie widzisz ze to podroba? jest wyraznie na "psach" a nie na pasach. pewnie znowu siodme_niebo spadlo na ziemie. Odpowiedz Link
maretina Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:48 majewski jest dziwak, ale totalnie smieszny Odpowiedz Link
szejtan Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 10:58 Teraz to trochę przegina z wygłupami, tak JimCareyryzuje się. A to już nie jest takie fajne jak świeze i totalnie odjechane "Słów cięcie gięcie". No i "reklamy" w radiu Odpowiedz Link
grubaska20 Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 11:37 dobra, ale inteligencji szalonej nie mozna mu odmowic! blyskawiczne, pojechane na maksa riposty.. auuua! (sorry, nie mam polskich znakow na klawiaturze) a biedna gorniak sobie radzila.. no beznadziejna jest.. Odpowiedz Link
szejtan Re: wczoraj Majewski 13.12.05, 12:48 No, jeszcze się trochę podszkoli chłopak i może nawet mnie doścignie Odpowiedz Link