wegatka Re: Znani faceci,którzy są nie do przyjęcia... 09.01.14, 23:09 Nie trawię Lisa, Kreta, Jakimowicza, Ibisza i Wiśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: Znani faceci,którzy są nie do przyjęcia... 09.01.14, 23:12 Kamil Durczok- wstrętny, nadęty bufon, fuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Sebastian Stankiewicz 09.01.14, 23:28 wiem że świetny aktor komiczny i ogólnie fajny facet, ale niestety nie mogę na niego patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Znani faceci,którzy są nie do przyjęcia... 10.01.14, 09:39 Piotrek ''Olivier '' Janiak, Borys Szyc, Piotr Adamczyk, Pazura, Agent Tomek, sporo ich jest Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Znani faceci,którzy są nie do przyjęcia... 11.01.14, 19:32 Tomek, nr 1. - chyba już nie muszę uzasadniać. Adam Hofman, czy Hoffman jest dla Tomka silną konkurencją, wazeliniarstwo, hipokryzja lub totalna głupota. Bosak, nawet nie pamiętam jak ma na imię. Marcin? Pamiętam go jako pryszczatego wyrostka z LPR. Antyideał mężczyzny. Cejrowski. Może i nieźle pisze, ale jak tylko zacznie mówić o czymś, co nie dotyczy Amazonii... Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Znani faceci,którzy są nie do przyjęcia... 11.01.14, 21:15 I oczywiście Gowin, za poglądy i obleśny wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Znani faceci,którzy są nie do przyjęcia... 12.01.14, 00:07 Mam większy problem z wymienieniem tych, którzy są do przyjęcia Większość panów w wątku - WOMIT, odraza, kop w dupę. Niektórzy neutralni. Ale ja to w ogóle wybredna jestem. Dotyczy to również sztuki, muzyki, jedzenia i w ogóle wszystkiego, co upiększa życie. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_krycha Re: Znani faceci,którzy są nie do przyjęcia... 12.01.14, 00:37 Cejrowski - za poglądy, za pogardliwy stosunek do ludzi, za chamstwo, za wygląd (te jego obleśne koszule i zacięty wyraz twarzy) Odpowiedz Link Zgłoś