bergamotka77 Re: Ujdzie? 18.01.14, 15:07 kkalipso nie sluchaj podpowiedzi tylko zakladaj - mi sie odzienie podoba. Na pewno masz super nogi i wykosisz konkurencje Do tego spotkanie sie stanie od razu mniej oficjalne Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Ujdzie? 18.01.14, 14:58 lubię takie zestawienia, ale to wydaje mi się strasznie krótkie... wrzuć fotkę, jak w tym wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: Ujdzie? 18.01.14, 20:40 no jakbyś założyła te rajstopy i sukienke to można by było coś powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: Ujdzie? 18.01.14, 15:02 Przeciez to pogrubia strasznie Z czyms gładkim na nogach- mogą byc kryjące czarne rajstopy, mogą byc legginsy. Bez wzorków. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Ujdzie? 18.01.14, 15:19 Jasne rurki w kolorze kropek z sukienki.Pod szyją szal lub wisior w jasnym kolorze but ciemny torba ciemna sztywna i na wernisaż na wystawę ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Ujdzie? 18.01.14, 15:21 Patrz jaka świetna stylizacja , szkoda , że już obiecałam podarowanie jak chętna nie zrezygnuje Ale naprawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Ujdzie? 18.01.14, 16:33 Różne są gusta. Mnie opisana "stylizacja" wydaje się koszmarna Odpowiedz Link Zgłoś
cygarietka Re: Ujdzie? 18.01.14, 15:26 Osobiście nie podoba mi się to, nie kupiłabym, ale może jak się założy wygląda ok, na wieszaku nie bardzo widać i być może na sztywne spotkanie nadaje się. Aczkolwiek myślę, że na taką okoliczność idealna będzie mała czarna - elegancka i bezpieczna, do tego dodatki, biżuteria... Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Ujdzie? 18.01.14, 16:04 Fajne i na randkę z mężem albo party z przyjaciólkami może być. Ale na sztywne spotkanie bezpieczniej założyć coś bardziej klasycznego Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Ujdzie? 18.01.14, 16:28 Matko, co ja tu czytam śmiałe? blacharskie? ńa impreze do burdelu? Na głowy poupadałyście? Jak dla mnie to ciotkowata kiecka, a nie żaden burdel Nie wiem na ile sztywne to spotkanie, ale ja bym załozyła do rajstop i butów na grubym obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Ujdzie? 18.01.14, 16:33 ja nie twierdzę, że jest śmiałe tylko, że to blacharska podomka nowohucka buty ujdą, rajstopy też, ale ta kieca jest tragiczna Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Ujdzie? 18.01.14, 17:20 Bardzo fajne tylko też nie kojarzy mi się z oficjalnym wyjściem. Taka sukienka fajnie wygląda z cięższymi butami, do tego rajstopy gładkie albo leginsy i na górę ewentualnie sweter. Marynarka chyba fajnie z naciskiem na chyba bo tak do konca nie jestem pewna. Natomiast taki zestaw raczej nie jest oficjalny. No ale mówienie, że to ciotkowate albo burdelowate czy blacharowate to jakieś nieporozumienie. Bardzo fajna sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Ujdzie? 18.01.14, 17:55 Cóż, nie każdy musi mieć porządny gust, można się przecież nosić jak Iwona Węgrowska i twierdzić, że jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Ujdzie? 18.01.14, 18:10 Pokaż swoje propozycje, jesli masz taki wyrafinowany gust, chętnie się zainspirujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Ujdzie? 18.01.14, 18:20 wyznawczyni_wielkiego_czerwia napisał(a): > Cóż, nie każdy musi mieć porządny gust, można się przecież nosić jak Iwona Węgr > owska i twierdzić, że jest super. > A Ty umiesz po prostu mieć inne zdanie? Nadal z szacunkim do rozmówcy czy od razu przechodzisz do obrażania? Nie znam dobrze stylu Węgrowskiej poza tym co czasami pojawia się w mediach i to jest zdecydowanie inny styl od tej sukienki i tego co napisałam. Ona nosi wystające stringi spod spodni, długie kozaki, dekolty takie, że widac prawie całe piersi. Dużo takiego kiczu wulgarnego kiczu, którego nie lubię. Nie widziałam jej w takich fajnych sukienkach, z butami glanopodobnymi i w kardiganach. Masz taką jej fotkę, że ona od razu przyszła Ci do głowy? No i opisz to co dla Ciebie jest fajne, wklej może jakiś strój. Zamiast atakować napisz normalnie co Ty lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Ujdzie? 18.01.14, 18:25 Z samymi rajstopami - nie, przecież to jest prześwitujące, legginsy - nawet cienkie będą lepsze. Rajstopy z wyraźniejszym wzorem (?) do tych kropek będą nadmiarowe. Laska na zdjęciu prezentuje rajstopy, nic dziwnego, że odsłania ile może Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Ujdzie? 18.01.14, 20:30 Witam Z rajstopami. Podoba mi się taka kieca tunika. Jak do tego będzie marynara i buty ze zdjęcia, które wkleiłaś, to jest ekstra. Tylko biżuteria robi się zbędna trochę. Ale to nie będzie drętwy strój, zwłaszcza z tymi rajstopami, które zapodałaś. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Ujdzie? 18.01.14, 20:44 w sam raz dla Zosi anno domini 2014, co by poślad kurom sypać. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Ujdzie? 18.01.14, 22:06 Dla męża w domu, i do klubu nocnego można tylko z rajstopami, ale już na ulicę i pomiędzy mniej tolerancyjnych ludzi to ze spodniczką mini, im bardziej oficjalne spotkanie tym bardziej spodnica bliżej w kierunku kolana. Legginsy- do balerinek, lub botków, i kozaki oficerki- ale wówczas to bardziej luzacka kompilacja Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Ujdzie? 18.01.14, 22:31 A nos sobie Jeszcze sie nie nauczylas, ze na forum dowiesz sie, ze bedziesz wygladac staro/grubo/jak papuga/jak dzidzia piernik/wszystko naraz? Odpowiedz Link Zgłoś