kropkacom Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 17:33 Na szczęście otaczają mnie osoby, które nie dręczą mnie krytycznymi uwagami. Codziennie słyszę za to kocham cię i jesteś piękna. Oczywiście mam w domu lustro i co do tego ostatniego mam uzasadnione wątpliwości Nie mam sukcesów w karierze , wykształcenie wyższe to dziś najczęściej standard, studia podyplomowe takoż. Jestem podobno dobra w tym co nazywam moją pasję, ale czy na pewno? Nie umiem się chwalić. Nawet swoimi wspaniałymi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 17:51 No dobra, ostatnio usłyszałam od obcej starszej kobiety, że mam fajne dzieci. W sensie, że wychowane. Co zrobiły? Powiedziały jej dzień dobry. Więc jak chcecie się podbudować to już wiecie czego dzieciaki uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 17:55 kropkacom napisała: > No dobra, ostatnio usłyszałam od obcej starszej kobiety, że mam fajne dzieci. a to trzeba słyszeć od kogoś obcego? nie jesteś w stanie powiedzieć tego sama od siebie? serio?? ...skoro mowa o czepianiu Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 18:00 To co napisałam miało być akurat do pośmiania się. Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 17:39 Mam poczucie humoru, dobrą pamięć, świetne nogi, gęste, piękne włosy, dobrze piszę, robię fantastyczne naleśniki (nawet pierwszy zawsze udany ), jak potrafię to znajduję w sobie mnóstwo silnej woli i samozaparcia, staram się mierzyć ze swoimi strachami. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 17:47 Mam wybitnie obniżoną samoocenę olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 17:53 ykhm,ykhm a więc: Ma wspaniałe dzieci i wspaniałego męża podobno przystojnego(dla mnie na bank) mam ładne oczy i długie rzęsy lubię pracować, myć naczynia prasować jak coś robię,to albo dobrze,albo wcale Za rodzinę dałabym się pokroić.Mam zajebiste rodzeństwo i równie zajebistą bratową, umiem naprawić auto na telefon zmienić koło jestem dobrym organizatorem imprez o! a dwa dni temu zdałam ważny egzamin,potrzebny do pracy i jestem mega happy. Jestem towarzyska,bezpośrednia. Chyba starczy żeby nie było tak kolorowo... nie umiem szyć piec "szaleć" w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 18:02 to_ja_tola napisała: > "szaleć" w kuchni idąc torem twoich niewybrednych żartów pozwolę sobie zapytać co to znaczy "szaleć" w kuchni? nie musisz odp Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 19:16 seks na stole, zlewie?? no jak można nie wiedzieć .. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 17:50 super wątek, a to, że ktoś widzi się w superlatywach a wcale tak nie jest, nie jest niczym złym, zło to ja widzę w płaczu - ważę tyle i tyle i tak mi z tym źle - skupienie się tylko i wyłącznie na swoich wadach lub jakichś nieszczęściach gdy ma się pewnie więcej zalet ale samemu nie jest w stanie się tego dostrzec ja jestem super bo jestem gruba i się tym nie przejmuję ( może powinnam ale ciężko byłoby mi się przejąć jeśli mam chłopaka 10lat młodszego ode mnie) a poza tym jestem skromna więc o innych zaletach nie napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 17:56 mvszka napisała: > super wątek, a to, że ktoś widzi się w superlatywach a wcale tak nie jest, nie > jest niczym złym, zło to ja widzę w płaczu - ważę tyle i tyle i tak mi z tym źl > e - skupienie się tylko i wyłącznie na swoich wadach lub jakichś nieszczęściach > gdy ma się pewnie więcej zalet ale samemu nie jest w stanie się tego dostrzec > > ja jestem super bo jestem gruba i się tym nie przejmuję ( może powinnam ale ci > ężko byłoby mi się przejąć jeśli mam chłopaka 10lat młodszego ode mnie) > a poza tym jestem skromna więc o innych zaletach nie napiszę Jestes moją przyjaciółką??? > Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 18:00 nawet jeśli to nie przyznam się, bo jak się na Ciebie poskarżę gdy mnie wkurzysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 18:00 Jestem świetna w męskiej robocie. Właściwie mogłabym być mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 18:36 Jestem kochającą i troskliwą żoną oraz matką, świetnie gotuję, potrafię brylować w towarzystwie, jestem świetną organizatorką imprez. Wychowałam trzy wspaniałe istoty, które teraz pięknie odpłacają mi w swoich szkolnych wynikach i życiowych decyzjach - patrząc na moje córki wiem, że wykonałam kawał porządnej roboty. Jestem mądra, dobra, oddana, szczera, lojalna - to są słowa mojego męża. Mam jeszcze kilka niezaprzeczalnych talentów, ale zachowam je dla siebie i pewnej części ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiakr Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 19:07 fajny wątek ja podobno jestem fajną żoną (bo się nie czepiam), szefową (właściwie byłam, ale też sobie mogę policzyć) dobrze gotuję, robię niezłe imprezy tematyczne, łatwo się dostosowuję do nowych okoliczności życiowych mam niezłą figurę i włosy no i mam bardzo fajnego męża i przecudownego synka Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 19:24 Mam najbardziej zielone oczy na świecie mam świetna córkę, która sama zrobiłam i to największy mój sukces. Mam fajna prace i umiem cieżko pracować. Swietnie pieke i gotuje ale tylko II dania. Jestem prawie perfekcyjna panią domu. Jestem lojalna. Ehh ... W życiu tyle dobrych rzeczy o sobie nie napisałam! Fajny wątek, zwłaszcza dla samego siebie :d Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 21:31 >>mam świetna córkę, która sama zrobiłam ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rozwielitka3 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 19:25 jestem naprawdę dobrym kierowcą (komplement od męża) ja wiedziałam od zawsze mam świetną kondycję fizyczną -prawie jak Chodakowska Potrafię rozkrecić kazdą imprezę, świetnie tańczę Wszystkiego czego się dotykam-wychodzi, mam talent organizatorski Nawet jak gotuję bez przepisu zawsze mi wszystko wychodzi i jest pyszne, nawet jak ciasto wygląda jak kupa znika po pięciu minutach cała blacha. Moje dziecko zebrało same najlepsze cechy moje i męża. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 19:33 Witam Wolę nie zaczynać, bo będzie jak z obrazami Opałki, "the neverending story";-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 19:44 kurde nie wiem od czego zaczac...... Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 19:43 - jestem dobrym słuchaczem (sprawy towarzyskie) - nie da się ze mną nudzić - fajnie się ze mną baluje - mam zrozumienie dla pochłaniających pasji Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 20:07 Ogarnęłam bardzo zaburzonego autystyka. Zaczął komunikować się ze światem, otworzył się na innych, wszedł w interakcje z kolegami z klasy i szkoły. Stał się wesołym gadułą i każdego dnia mnie zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 20:11 - bardzo zgrabnie idzie mi haftowanie - mam ładne nogi Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 20:44 Teraz ja! Teraz ja! 1.Mam piękne, naturalnie kręcone włosy, którym wystarcza odrobina pianki i żelu,żeby wyglądały jak od najlepszego fryzjera. 2.Mam dobra,"niezmarszczkową" cerę i wszystkie nowo poznane osoby zawsze dają mi 10 lat mniej. 3.Bardzo dobrze gotuję,dobrze piekę, robię najlepsze kiszone ogórki na świecie, a przynajmniej na osiedlu. 4.Jestem bardzo oczytana(oprócz ostatnich 10-lat, tu bardzo wybiórczo). 5.Umiem dobrze organizować pod względem kulinarnym wszelkie większe imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 20:17 łatwiej przyszłoby mi wymienić swoje wady, ale spróbuję poszukać jakichś zalet: - posiadam ogromną empatię, rozumianą jako umiejętność wczuwania się w sytuację innych ludzi i poznawania motywów nimi kierujących, generalnie zawsze staram się poznać przyczyny: ludzkich zachowań, ale też np. chorób, - od 10 lat ze względu na alergię dzieci żywię rodzinę dietą bezmleczną i w miarę nieprzetworzoną i jakoś mi to wychodzi, - mam świetną pamięć do wierszy i cytatów z książek, które zrobiły na mnie wrażenie oraz innych zadziwiających drobiazgów, za to generalnie jestem roztargniona i nie pamiętam o rzeczach zasadniczych - niezbyt łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi, ale wszystkie moje przyjaźnie są wyjątkowe i bardzo głębokie - jestem szczupła, zgrabna i powabna i podobno nie wyglądam na swój wiek Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 21:12 -mam piękne stopy i fajne cycki -jestem empatyczna i życzliwa -zawsze można na mnie liczyć, jestem lojalna i sprawiedliwa -jestem rozrywkowa,lubię się bawić, tańczyć i śpiewać -mam fantastyczny kontakt z 16-letnim synem -bardzo szybko czytam choć nie aż tak jak tu któraś forumka -mam żyłkę handlową i wiele osób mi mówi,że powinnam mieć swój sklep -znalazłam w sobie dość siły i odwagi ,żeby zerwać kontakty z toksyczną rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 21:37 Od jakiegoś czasu mam naprawdę pozytywny stosunek do siebie, więc wiele obszarów mnie jest po prostu dobrych. Myślałam jakiś czas czas nad tym co jest "super" i wymyśliłam. Całkiem udanie łączę bycie boginią domową i specjalistką w swoim zawodzie. Rodzina nie narzeka, a klienci bardzo chwalą. Jestem bardzo aktywna, twórcza, nie boję się zmian. Jestem super przyjaciółką. Mam oko i smak, potrafię dobrze się ubrać i estetycznie urządzić świat wokół siebie. I naprawdę jestem ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 22:15 Jestem swietnie zorganizowana (praca na caly etat+ciaza+magisterka oddana w terminie w 7 miesiacu, teraz doktorat - jestem podobno rok do przodu, skoncze pewnie przed czasem pracujac na pol etatu i bedac sama caly tydzien z dwojka przedszkolakow) Jestem bardzo praktyczna (wszystko wkrece, zloze i naprawie - no moze nie samochod) Jestem odwazna Jestem samodzielna i wierze, ze poradze sobie w kazdej sytuacji Jestem spokojna i rzadko sie stresuje Wykorzystuje wszystkie szanse zeslane przez los Lubie swoj wyglad Potrafie gustownie urzadzic mieszkanie Jestem dobrym kierowca, uwielbiam prowadzic, maz zawsze jest pasazerem Mam dwoje fajnych dzieci i meza, z ktorym sie jeszcze nigdy nie poklocilam Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Pochwalmy sie.... 23.01.14, 22:44 powiedz jeszcze, że świetnie gotujesz, a zgniję z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Pochwalmy sie.... 24.01.14, 11:12 Hehe, wcale nie gotuje, ani jednego obiadu odkad poznalam meza, ktory to uwielbia Wiec nie musisz gnic Ale zapomnialam dodac, ze NIGDY nie choruje i dzieci tez nie (no, one prawie nie - od sierpnia jeden dzien w domu z goraczka)! Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Pochwalmy sie.... 24.01.14, 11:39 1. odchowałam 4-tygodniowego szczeniaka i ani razu nie miałam ochoty go zabić (generalnie psy mnie lubią, koty też, choć ja ich nie znoszę) 2. wiem co zrobić żeby sprowadzić sprzęt elektroniczny z Chin 3. umiem "podrobić" praktycznie każda potrawę, jaką jadłam w restauracji, a spora część wychodzi mi lepiej, niż oryginał 4. w sytuacji stresowej umiem napisać 10 stron skomplikowanej umowy w 3 godziny (co prawda klnę przy tym jak stary marynarz, ale piszę składnie i z sensem, tak że nie trzeba potem poprawiać) 5. umiem spacyfikować mojego tatę choleryka i mamę histeryczkę-nakręcaczkę (jeszcze jednego znajomego, który dziwnie zachowuje się po pijaku) 6. osiągam cele - może minąć duuuużo czasu, ale jeśli coś sobie postanowię, to zrealizuję 7. umiem się przyznać do błędu i jestem taaaaaaka skromna 8. nie wyglądam na 29 lat 9. zdałam egzamin na prawi jazdy o 9 wieczorem, w zadymce 10. rozróżniam flecktarna, dpm-a, woodlanda i parę innych Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Pochwalmy sie.... 24.01.14, 12:06 Aha, mój połówek jest ode mnie 3 lata młodszy (choć tu nie przebiłam teściowej - teść jest od niej 5 lat młodszy). Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Pochwalmy sie.... 24.01.14, 12:22 A to jeśli to jest atut, to prawie przebijam Ciebie i Twoją teściową - mój mąż jest młodszy ode mnie o ponad osiem lat Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Pochwalmy sie.... 24.01.14, 11:57 Jestem bardzo zgrabna, sama się czasami dziwię, że do tej pory myślałam, że jak ktoś komplementuje moją figurę, to robi to z grzeczności. A najbardziej lubię u siebie umiejętność cieszenia się małymi rzeczami i dostrzegania piękna tam, gdzie inni nie widzą. I widzenia pozytywów w różnych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: Pochwalmy sie.... 25.01.14, 22:20 Mam ładne oczy, fajne cycki i szczery, rozświetlający uśmiech. Świetnie tańczę, kocham to i widać, że sprawia mi to radość - przyjmuję z tego powodu b. dużo komplementów w klubach i na imprezach (znacznie więcej niż np. zaproszeń na kawę na ulicy) Nieźle gotuję, mówię prawie bez akcentu w jednym z języków Europy Zachodniej, lubię ludzi, mam fajne poczucie humoru, jestem najlepszą żoną dla mojego męża Odpowiedz Link Zgłoś