Dodaj do ulubionych

piekne Rosjanki

24.01.14, 21:31
Jak w tytule.uwazam je za jedne z piekniejszych kobiet na swiecie.czy tez macie podobne zdanie?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 21:33
      Rosja duzy kraj. Na pewno dlugie wlosy szczuple... Tyle mi sie kojarzy...
    • klubgogo He he he 24.01.14, 21:33
      facet.onet.pl/rosyjska-modelka-plus-size-prawie-jak-pam-anderson/fc3tx
    • jagoda56 Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 22:07
      Również uważam, że Rosjanki i Ukrainki są piękne. Oczywiście, że nie 100%. Porównując Niemki i Brytyjki to na pewno.
      • psiamama6 Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 22:18
        A bywasz w Niemczech, że uważasz Niemki za brzydkie? Bo ja tu mieszkam i uważam ,że są o wiele ładniejsze niż Polki- tak generalnie. I nie chodzi mi o zadbanie, bo zaraz pojawią się takie argumenty, że mają więcej kasy więc lepiej wyglądają- Niemki są ładne. Punkt
        • donkaczka Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 22:54
          rdzenne niemki z dziada pradziada? nie sa
          za to import rzeczywiscie oko przykuwa czesto
      • koronka2012 Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 22:58
        Modelki/aktorki wszędzie ładnetongue_out

Natomiast że masowo są piękne, to bym nie powiedziała (szczególnie przy dość masowym zaniedbaniu), ale dużo jest wręcz brzydkich, takich... kartoflanych. Dla mnie charakterystyczne dla Rosjanek rysy ma bardziej Marinina niż jakieś laski:
        www.wab.com.pl/?autor=147
    • jagoda56 Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 22:23
      przecież nie powiedziałam, że są brzydkie. Tylko w porównaniu z Rosjankami wypadają gorzej. Byłam nie raz w Niemczech i siedziałam po kilka miesięcy i niestety ogół to baby konie.
      • jagoda56 Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 22:26
        Większość osób na temat urody Niemek nie ma dobrego zdania.
        • shan_sa Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 22:40
          ja uważam, że niemki są brzydkie, brytyjki również. Oczywiście, są wyjątki. a już taki starsze niemki mają bardzo męską urodę.
    • 3eneduerabe Włoszki 24.01.14, 22:44
      Dla mnie piękniejsze od Rosjanek, bardziej zadbane, ubierają sie z klasą. Rosjanki, Ukrainki- przereklamowane. Może faktycznie trochę szczuplejsze, bo nie są powszechne tam pewnie w takich ilościach fast foody albo nie moze bardziej tu chodzi o kwestie finansowa, ze nie stac je zeby az tak podjadac, bo taniej jest ugotowac w domu. Rosjanki ktore poznalam, a poznalam az wink dwie z zamozniejszych rodzin, obydwie ładne, okragłe, nic szczegolnego.
    • mamaemmy Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 22:51
      Fakt,piękne.
      I jako jedyne od 7 rano w pełnym makijażu,zrobionych włosach i na obcasach,dzień w dzień,nawet jak pracują na bazarkusmile I duużo złota.
    • jolinka102 Re: piekne Rosjanki 24.01.14, 23:01
      Nie jestem wielbcielka rosyjskich rysow twarzy, jezeli chodzi o mlode Niemki to w wiekszosci sa to piekne dziewczyny o nienagannych figurach i dobrym guscie. Tym co tak uparcie twierdza, ze Niemki takie brzydkie i grube proponuje wizyte w sezonie letnim na jakims niemieckim kapielisku, a pozniej dla porownania polskie kapielisko. Mnie osobiscie najbardziej podoba sie uroda skandynawow, zarowno plci meskiej jak i zenskiej.
      • lillaj Re: piekne Rosjanki 25.01.14, 00:59
        Zdecydowanie Francuzki.
    • majenkir Re: piekne Rosjanki 25.01.14, 01:13
      Bez sensu takie licytacje. Wszedzie sa ladne i sa brzydkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka