wpak 26.01.14, 10:02 dostało się "naszej forumce". Ciekawe czy i tu będziecie tak surowe deser.pl/deser/51,111858,15315128.html?i=0&bo=1#BoxSlotIIMT w końcu "męczy" śpiące dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mvszka Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:23 męczy bardzo pomysłowo tylko mi się źle kojarzą te fotki- z pamiątkowymi zdjęciami pośmiertnymi dzieci z XIX wieku, za dużo się tego naoglądałam - żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:28 Te zdjęcia są jakieś dziwne, niefajnie się kojarzą. Śliczne fotki podczas snu robi Anna Geddes. curezone.com/ig/i.asp?i=36365 Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.00 Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:37 To prawda, dla mnie teraz śpiące dziecko = nieżyjące dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: zdjęcia dzieci 27.01.14, 14:03 mvszka napisała: > tylko mi się źle kojarzą te fotki- z pamiątkowymi zdjęciami pośmiertnymi dzieci z XIX wieku, To bylo tez moje pierwsze skojarzenie, chociaz pomysly w sumie fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
wpak Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:36 Dla mnie cudne! Prawie każde nawiązuje do jakiejś baśni , czy przypowieści. Zaczarowany świat sennych marzeń maluszka, którego tylko możemy się domyślać i odczytywać we własnej wyobraźni. Chciałabym jako dorosła osoba dostać taką pamiątkę z dzieciństwa. Do tego nie trudno zauważyć, ze w tym przypadku mamy jednak do czynienia z dziełem artystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: zdjęcia dzieci 27.01.14, 13:55 Dla mnie tez swietne. Nie wiem skad sie bierze to skojarzenie spiace=martwe????? W zyciu mi to do glowy nie przyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:44 pomysłowe, ale niektóre trochę makabryczne Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:50 No wlasnie, podobnie to i Anne Geddes "meczy" dzieci a wychodzi jej to swietnie i podobno dzieci bardzo z nia wspolpracuja. Bardzo mi sie podobalo, jak zrobila sesje kobiecie w ciazy, ktorej dawno temu robila zdjecia jako niemowlaczkowi-wczesniaczkowi Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:55 PRZEPIĘKNE ZDJĘCIA, kolorowe, pomysłowe, wesołe, super Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:56 wpak napisał: > dostało się "naszej forumce" Komu się dostało i za co...? Foty świetne, mama bardzo kreatywna. Ja nie widzę trupów, makabry i męczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:57 Imho tla sa dodane w post produkcji :p Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 10:57 I gdzie pomidory gdzie buraki? To nie sa zdjecia dziecka w sumie tylko kompozycje artystyczne z udzialem dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 11:00 mysle, ze to montaz, a dziecko sobie spokojnie spi w lozeczku, czy na podlodze. ja osobiscie nie lubie zdjec spiacych ludzi, a ten rodzaj sztuki do mnie nie przemawia (nie widze w tym nic super i ach), jednak nie mam nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 11:05 Moja koleżanka robi takie kompozycje. To nie jest montaż. Na tym ta "sztuka" polega. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 11:27 Dziecko śpi sobie smacznie. Mama układa dookoła skrawki materiału. To kompozycja wynika z tego jak dziecko śpi, w jaką pozycję sie ułoży, a nie odwrotnie. Co w tym niewłaściwego? Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 12:00 niestety nie tylko dookoła, ale na dziecku tez. nikomu nie zabronie zarabiac na dzieciach i nazywac to moda, czy sztuka. jednak, to nie jest moj swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 12:05 Równie dobrze, można mieć opory ubierając w ubranka, bo przecież nie wiadomo czy ma na to ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 12:10 nie popadaj w przesade, akurat ubieranie (nie strojenie) jest zaspokojeniem podstawowych potrzeb dziecka i nic tutaj jego ochota, bo pomimo, ze moj 4,5 latek nie lubu kurtek i czapek nie pozwole mu w bluzie wyjsc na mróz. nie mam nic przeciwko, jezeli ktos sie tym zachwyca, ale dla mnie to pusta zabawa, sposob na biznes, jakos dziwnie zdjecia nie trafiaja do rodzinnego albumu, tylko do internetu, a gawiesz sie zachwyca i o to chodzi autorce. ciekawe kiedy zaczyna sie "relanium" w takiej sztuce Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 12:15 ichi51e napisała: > I gdzie pomidory gdzie buraki? To nie sa zdjecia dziecka w sumie tylko kompozyc > je artystyczne z udzialem dziecka... O Jezus.... czep się 'tramwaja' Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 11:07 Pomysłowe te zdjęcia. Mnie się bardzo podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 11:13 Zdjecia ladniejsze i nie tak kiczowate jak te Anne Geddes, ale czuje jakis sprzeciw wobec instrumentalnego traktowania dziecka. Jesli po latach bedzie zachwycony - ok. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 12:11 Z lekka makabryczne. Aż mnie ciarki przeszły, brr... Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 12:16 landora napisała: > Z lekka makabryczne. Aż mnie ciarki przeszły, brr.. Co jest makabrycznego w baśniach i kolorowych obrazkach z udziałem śpiącego dziecka ?? No chyba, że dla ciebie dziecko samo w sobie jest makabrą.... Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: zdjęcia dzieci 27.01.14, 09:25 Nie potrafię tego wyjaśnić, po prostu na mnie te zdjęcia robią nieprzyjemne wrażenie, aż mnie ciarki przechodzą. Już pomijam fakt, że gdyby ktoś mnie w nocy poobkładał szmatkami, cyknął mi zdjęcie i wrzucił je do netu, to by mnie trafił najjaśniejszy szlag. Dlaczego robienie tego dziecku miałoby być ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 12:14 Przesympatyczne, kolorowe, pomysłowe, śmieszne, wspaniałe Bardzo mnie pozytywnie nastawiły . Super pomysł ! Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 12:24 Mnie się podobają. Dziecko nie wygląda na męczone i dręczone. I jestem pod wrażeniem techniki tworzenia obrazków w tle z udrapowanych tkanin. Fajne Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: zdjęcia dzieci 26.01.14, 12:44 Męczy, jak męczy, ale czemu na pierwszym zdjeciu je wbiła w dużo za krótkie śpioszki? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: zdjęcia dzieci 27.01.14, 09:44 Podobaja mi sie bardzo, dobre pomysly i wykonanie. Ale chyba trafil jej sie dobrze spiacy egzemplarz - gdybym moje dziecko w czasach niemowlecych zaczela przystrajac jakimis szmatkami to po trzech ruchach mialby oczy szeroko otwarte... Tylko raz nam sie taki myk udal. Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: zdjęcia dzieci 27.01.14, 12:25 Jak dla mnie te zdjęcia są poezją dla oka, śmieszne, zaskakujące, słodkie. Osobiście chciałabym mieć taką pamiątkę z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: zdjęcia dzieci 27.01.14, 12:35 Mi się bardzo podobają, żałuję, że mojej nie dało się (i nadal nie da) takich zdjeć robić. Ją jest w stanie obudzić spadający liść - także nie ma mowy o takich sztuczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: zdjęcia dzieci 27.01.14, 13:08 Głupie, nie podoba mi się, jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś