Dodaj do ulubionych

Zepsul mi sie domofon

30.01.14, 17:51
Glupie pytanie. Mieszkam w bloku - zepsul mi sie domofon (czesc sluchawkowa ta co jest u mnie w domu) gdzie ja kupie sama czesc sluchawkowa? Pod czym mam szukac?
Obserwuj wątek
    • baltycki Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 17:59
      ichi51e napisała:

> Glupie pytanie.

Fakt.
      • run_away83 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 18:31
        Teoretycznie w jakimś obi czy castoramie powinnaś dostać. Ale moze wystarczy jak zgłosisz awarię zarządcy budynku i firma serwisujaca domofony ci wymieni - u mnie tak było.
    • uzaleznionytanebo22 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 18:50
      Naści
      • ichi51e Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 18:55
        Dziekuje bardzo.
      • run_away83 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 19:57
        Ooo dawno cię nie widziałam, robiłeś odwyk od emamy? big_grin
        • uzaleznionytanebo22 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 20:39
          No cóż... e-matki są jak kokaina.
    • paskudek1 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 19:00
      ichi a ty mieszkasz w spółdzielczym czy własnościowym/ Bo u nas np. to spółdzielnia załatwia, a przynajmniej początek serwisu, potem dopiero mówią że np. trzeba kupić nowy itp.
      • ichi51e Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 20:52
        Moze i zalatwiaja nie wiem w sumie... Ale on jest taki brzydki i twn dzwonrk.. Bym chciala cos z lepszym dzwonkiem...
        • run_away83 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 21:15
          Tylko zanim coś kupisz to się upewnij czy będzie pasowało - jest kilka różnych systemów i nie każda słuchawka jest kompatybilna z każdym systemem. Jak nam zdechł domofon, to się okazało, że taki, jaki potrzebujemy jest nie do kupienia (kupiliśmy i zwróciliśmy cztwry różne sluchawki, bo żadna nie pasowała tongue_out) i przez dwa miesiące (jak czekaliśmy na serwisanta) miałam w charakterze domofonu komórkę w kieszeni i dwa kabelki, które zwierałam, źeby otworzyć bramę big_grin
          • ichi51e Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 21:17
            No wlasnie... Cholera tego sie boje. Czyli pozostaje konserwator budynku i modlenie sie zeby cos lepszego mieli...
    • gazeta_mi_placi Re: Zepsul mi sie domofon 12.09.14, 15:04
      Ale po co naprawiać? Rasowa e-matka nie odbiera niezapowiedzianych domofonów, a umówionym gościom podajesz wcześniej kod do bramki i tyle.
    • aankaa Re: Zepsul mi sie domofon 12.09.14, 15:06
      9 miesięcy czekałeś z tym spamem ? big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka