ichi51e 30.01.14, 17:51 Glupie pytanie. Mieszkam w bloku - zepsul mi sie domofon (czesc sluchawkowa ta co jest u mnie w domu) gdzie ja kupie sama czesc sluchawkowa? Pod czym mam szukac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baltycki Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 17:59 ichi51e napisała: > Glupie pytanie. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 18:31 Teoretycznie w jakimś obi czy castoramie powinnaś dostać. Ale moze wystarczy jak zgłosisz awarię zarządcy budynku i firma serwisujaca domofony ci wymieni - u mnie tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 19:57 Ooo dawno cię nie widziałam, robiłeś odwyk od emamy? Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 20:39 No cóż... e-matki są jak kokaina. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 19:00 ichi a ty mieszkasz w spółdzielczym czy własnościowym/ Bo u nas np. to spółdzielnia załatwia, a przynajmniej początek serwisu, potem dopiero mówią że np. trzeba kupić nowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 20:52 Moze i zalatwiaja nie wiem w sumie... Ale on jest taki brzydki i twn dzwonrk.. Bym chciala cos z lepszym dzwonkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 21:15 Tylko zanim coś kupisz to się upewnij czy będzie pasowało - jest kilka różnych systemów i nie każda słuchawka jest kompatybilna z każdym systemem. Jak nam zdechł domofon, to się okazało, że taki, jaki potrzebujemy jest nie do kupienia (kupiliśmy i zwróciliśmy cztwry różne sluchawki, bo żadna nie pasowała ) i przez dwa miesiące (jak czekaliśmy na serwisanta) miałam w charakterze domofonu komórkę w kieszeni i dwa kabelki, które zwierałam, źeby otworzyć bramę Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Zepsul mi sie domofon 30.01.14, 21:17 No wlasnie... Cholera tego sie boje. Czyli pozostaje konserwator budynku i modlenie sie zeby cos lepszego mieli... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Zepsul mi sie domofon 12.09.14, 15:04 Ale po co naprawiać? Rasowa e-matka nie odbiera niezapowiedzianych domofonów, a umówionym gościom podajesz wcześniej kod do bramki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zepsul mi sie domofon 12.09.14, 15:06 9 miesięcy czekałeś z tym spamem ? Odpowiedz Link Zgłoś