Dodaj do ulubionych

Natalia Siwiec w Enjoy The View

31.01.14, 10:06
www.plotek.pl/plotek/10,82573,15361785,Jest_juz_zajawka_reality_show_z_Natalia_Siwiec___Niuniu.html?bo=1#BoxPlotekTxt
Czy nie uważacie, że to wszystko jest mega wyreżyserowane? Natalii głos jest bardzo sztuczny. A swoją drogę masakra to wszystko. Ciekawe czy ktoś to będzie oglądał czy okaże się wielką klapą?
Obserwuj wątek
    • nolus Re: Natalia Siwiec w Enjoy The View 31.01.14, 10:37
      Myśle,że program bedzie sie cieszył spora popularnoscia, bo prawdopodobnie od czasow zostania Miss Euro do dzisiaj Natalia zdazyla zdobyc sporo liczbe zwolenników i fanek,gotowych podazac jej sladami. Skoro "Warsaw Shore" i "Milosc na bogato" zdobyly taka popularnosc,to i Natalii sie uda. Ja tam nie chce tego ogladac - juz widze Natalke,ktora biega na golasa "ubrana" tylko w makijaz. Zapewne madre teksty tego show beda sie cieszyc powodzeniem jako memy.No ale i tak najlepszy jest ten maz Natki,wygladajacy jak prawdziwy alfons.
    • maggi9 Re: Natalia Siwiec w Enjoy The View 31.01.14, 10:44
      To musi być wyreżyserowane bo inaczej byłoby nudne jak flaki z olejem. Co ma być niby ciekawego w ogladaniu czyjegoś życia?
    • 18lipcowa3 Re: Natalia Siwiec w Enjoy The View 31.01.14, 10:46
      pusty glonojad
    • mary_lu Re: Natalia Siwiec w Enjoy The View 31.01.14, 10:51
      Ależ oczywiście, ze będzie się cieszyć popularnością.

Siwiec to przecież dzisiejszy ideał kobiety. Świat się kończy, co zrobić.
      • riki_i Re: Natalia Siwiec w Enjoy The View 31.01.14, 11:17
        Bez makijażu wygląda okrutnie. Widać te zrobione usta i całą resztę chirurgii. Generalnie program
        żena straszna, ale mąż się stara jak może żeby wycisnąć kasiorę do samego korzenia. Zainwestował w to show sporo prywatnych pieniędzy, zobaczymy czy mu się to zwróci.

Ps. Warto dodać, że po sprzedaniu swej prywatności w reality następuje zjazd popularności, bo nie ma już czego więcej sprzedać, a dana osoba publice się przejada (vide Wiśniewski i "Jestem jako jestem").
    • frania.mania Re: Natalia Siwiec w Enjoy The View 31.01.14, 11:27
      ten cały spot to jakaś masakra. Laski głupie ci*y z wydętymi ustami i sztucznymi cycorami. Sory chłopaki ja nie wiem jak wam się mogą podobać takie pustaki................ uncertain
    • to_ja_tola Re: Natalia Siwiec w Enjoy The View 31.01.14, 13:08
      w czym?
      dżizas...nie oglądam takich rzeczy...
    • thorgalla Re: Natalia Siwiec w Enjoy The View 31.01.14, 14:50
      Znajdą się chętni,niestety.
      Natalia Kaczor Siwiec ma swoje fanki,które zazdroszczą "sławy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka