Gość: Aga IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.04.04, 20:17 Maja ciekawe ceny.Ale nie mam pojecia co to za biuro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurek99 Re: Tunezja z Ecco Holiday ??? 23.04.04, 23:21 Te ceny nie są wcale takie, jakie sie wydają. Dochodzi tam jeszcze kupa opłat. Zresztą nie radzę wyjazdu z tym biurem. Oszukuje. Poczytaj sobie poprzednie tematy na Turystyce forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manka Re: Tunezja z Ecco Holiday ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 12:36 Nurek99 jesteś w błędzie :) nie dochodzi kupę opłat tylko standardowo jak we wszystkich biurach opłaty lotniskowe oraz ubezpieczenie.Przyznam,że biuro ma konkurencyjne ceny ale z tego co wiem to znajomi wracali już dwa razy zadowoleni z wyjazdu z tym biurem :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Tunezja z Ecco Holiday ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.04, 21:59 aga, mam dużo informacji o tym biurze, naprawdę dobrze je znam, jeśli chcesz odezwij sie, mieszkam we wrocławiu, moge doradzić coś - fatalna@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś