Dodaj do ulubionych

Perfekcyjna Pani Domu

06.02.14, 17:53
czyli pani Rozenek. obiektywnie patrząc jest naprawdę ładna, figura nienaganna.
A mnie drażni i już. No nie przepadam za nią, delikatnie mówiąc wink Ktoś jeszcze tak ma?
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 17:56
      Ja tak mam: no ładna, zgrabna , ale coś "nie styka" w odbiorze - i ma straszliwą barwę głosu.
    • alicja.sunshine Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 17:57
      głos mnie denerwuje i jej perfekcyjność i idealny wygląd ZAWSZE !! nawet włos się jej nie odwinie...
    • dziennik-niecodziennik Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 17:58
      ja. fizycznie podoba mi sie bardzo, ale jedno co moge to ja na zdjeciach ogladac. jak zobacze w TV to przełączam od razu.
    • jusiakr Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:05
      Po prostu jej zazdrościsz, ze chodzi z Majdanem. wink big_grin
      • kariwitch00 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:18
        Ogólnie to ma bardzo dobre warunki, urodę nawet te barwe głosu i aparycję natomiast cos jest nie halo z oprawą, jest zle zrobiona choc wydaje się dopracowana, taka pindzio pancia i nawet jak teraz stara sie jak moze przelamac luzem ten pindzio panciowy styl to i tak jej sie nie udaje w dzinsach tez taka pindzia z niej, nie wiem byc moze kwestia zlego blonud makijazu nie wiem, ale cos nie gra, cos ja psuje.
        • wielkanocnaniespodzianka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:44
          niedawno widziałam na internecie jej zdjęcia wykonane przed operacjami plastycznymi. jej twarz nie różniła się niczym od przeciętnej Polki; mało tego - moim zdaniem nie była ładna.
          operacje wysmukliły jej twarz: poprawiła kości policzkowe, opadające powieki i chyba nos.
          byłam zaskoczona, że to ta sama osoba. hi,hi

• kol.3 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:08
      Na początku nie ogladałam, oprócz rzucania okiem. W końcu zaczęło mnie zastanawiać jak to jest że siedzi jakaś kobieta w domu i jest taką mega fleją, w w domu ma syf z gilem i ktoś musi przychodzić i pokazać jej palcem jak sprzątać i że trzeba sprzątać. Program jak widać ma cel edukacyjny i oświatowy. Rozenek mnie ani ziębi ani parzy. Kobieta jak kobieta.
      • bei Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:12
        Lekki i optymistyczny, chyba lubię...
        A prowadząca wydaje się pokrewną duszą smile
        Tylko ja mam już tylko zrywy i porywy do muskania wnętrza, czesto odpuszczam dopinania na ostatni guzik.
    • mary_lu Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:11
      Jak dla mnie - efektowna, ale za chuda, z przepalonym głosem. Ale bardzo lubię na nią patrzeć, słuchać jej, nawet czasem program pooglądam kilka minut. Jak zwykle drażnią mnie te zoperowane, high maintenance niunie, to u Rozenkowej jest to wszystko podszyte fajną energią. Antheę Turner lubię jeszcze bardziej, jej program miał więcej poczucia humoru, wersji polskiej nie jestem w stanie oglądać zbyt długo.
      • kariwitch00 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:20
        o to to za chuda nalezy do tych kobiet ktore chudnosc psuje, wydaje sie taka wysuszona jakas...
    • inguszetia_2006 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:15
      Witam
      Jest nieprawdziwa, po prostu. Parę razy rzuciłam okiem na ten program, bo moja córa ogląda, i stwierdziłam,że nie umiem się przebić przez ten mur nieautentyczności. Więc sobie dałam spokój.
      Po co ma być autentyczna, zresztą? Z ludzi nie wyciąga sekretów, nie zmusza do głębszych przemyśleń. Niech sobie taka pozostanie w tym programie. Ale mur zostaje. Może i dobrze. Ona ma pomóc sprzątać. Nic więcej.
      Pzdr.
      Ing
    • dantonka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:17
      Wystarczy mi jej tytuł naukowy "perfekcyjnej pani domu", żeby odstraszyć. Faktycznie głos ma dosyć nieprzyjemny, mało kobiecy, brzmi jak ryba piła. Wygląda barrrdzo dobrze, ale nie umiałabym jej nazwać piękną.
    • hipinka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:22
      ja nawet nie oglądałam tego programu (chyba raz zerknęłam przełączając kanały), ale ona pojawia się w TV w innych sytuacjach i jest trochę jak sztuczna lalka Barbie smile
      • hipinka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:23
        aha, i pewnie zazdroszczę jej Majdana, jak któraś wspomniała smile (uhhhh...ble, aż się wzdrygnęłam)
        • dantonka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:46
          Jeżeli nic nie mówi, to nawet nie jest taki straszny smile))
      • mamaemmy Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:26
        ja akurat ją lubię,i nawet głos mi się jej podoba.
        Sztuczna? To popatrzcie na Pieńkowską-jej z kolei nie trawię i tego Roberta,tak beznadziejnych prowadzących nie ma NIGDZIE.
        • blond_suflerka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:42
          Pieńkowska to ta sama kategoria co Rozenek. Sztuczność, poza, stylizajca.
          A para prowadzących faktycznie fatalna. Ich rozmowy, dygresje, sposob zadawania pytań plus jeszcze jego uniżony styl bycia wobec niej. A najśmieszniejsze jest w tym wszystkim jak ci prowadzący(nie tylko oni) czują się najważniejsi w programie. Muszą zadawać pytanie wieloma zdaniami gdzie w sumie mówią to samo tylko innymi słowy, przerywać, żartować, opowiadać o sobie i swojej rodzinie. Jak ma się humor można to oglądać jak komedię, jak nie to tylko się wkurzyć i szybko przełączyć.
          • dantonka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:51
            Pieńkowska jest ąę ja cię pie.... Sprawia na mnie wrażenie arystokratycznej dmuchanej lali.
            Bardzo mi się podoba Justyna Pochanke. Świetnie się prezentuje.
            • hipinka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 19:02
              a mnie znowu wkurza sposób prowadzenia programu przez Pochanke : ciągle przerywa rozmówcy, wdaje się w niekończące dygresje i wyraźnie upaja się tym, co mówi, nieważny gość programu
              poza tym przeżyłam szok, jak się dowiedziałam, że ma 42, chyba, lata
              zawsze myślałam, że to zadbana 50tka
              • blond_suflerka Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 10:00
                Oj tak. Masz rację.
                Nie da się tego oglądać więc nie oglądam. Tego już nawet nie moge oglądać dla fanu.
    • blond_suflerka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:39
      Mnie się ona nie podoba. To nie znaczy, że jest brzydka. Po prostu ma taką urodę za którą jakby nic nie stoi. Widać sztuczność, stylizacje ale nie widać zachwycającej kobiety.
      Ona najlepiej wyglądala po tej pierwsze przemianie. Wtedy jak już występowala czasem w tv jako żona Rozenka. Była jakąs taka bardziej ludzka z wyglądu. Teraz sztuczności jest za dużo.
    • liliawodna222 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:47
      Figura super (chociaż mam podejrzenia co do autentyczności jej biustu), natomiast jej twarz W OGÓLE mi się nie podoba.
      • olewka100procent Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:52
        perfekcyjna to ona jest w TV bo nie wierzę , że w domu też myje zakupy przed włożeniem do lodówki lol big_grin albo odkurza worek od odkurzacza hehe ale to chyba w jakimś żarcie już było . Ta pani jest mi zupełnie obojętna, głos ma fajny lubie takie zachrypnięte . Jedynie w co nie wierzę, że ona ma 34 lata , jak podawali w TVN . Na pewno ma więcej
        • girl.anachronism Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 20:03
          Ma ponad 40 wink Odjęli jej i kilka lat (chyba 9), i jednego męża.
    • niewiemcorobic2 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 18:59
      no to ja mam tak samo.Uważam,że babka baardzo ładna..że zgrabna,ładnie się ubiera,ale...no właśnie.
      Z drugiej strony,to "tefałen" i tam chodzi o to,żeby widza podqrwićwink
    • neffi79 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 19:01

Jest super babką, myslę, że prywatnie również. jest zadbana, trochę zarozumiała, trochę wyniosła, ponadto idealna wizualnie - za tą ją LUBIĘ
      Głos ma nietuzinkowy co zdradza jej charakterek. Fajna jest, nie powiem ani jednego złego słowa.
      • aguska345 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 19:48
        a mnie sie ona wydaje taka niesympatyczna...uroda jest, figura swietna..głos nietuzinkowy...a jednak jakas taka dla mnie jest...odpychajaca trochesmile)
        • neffi79 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 20:22
          niewątpliwie sprawia takie wrażenie ale ma w sobie jakiś magnes. Tyle osób ją ogląda, pomimo, że nie lubiwink
      • lilly_about Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 07:45
        Nie, nie mam tak, podoba mi się jej głos, styl ubierania, a ponieważ jest na topie, normalne, że płyną słowa krytyki ze strony ematek.
        • blond_suflerka Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 10:02
          lilly_about napisała:

> a ponieważ jest na to
          > pie, normalne, że płyną słowa krytyki ze strony ematek.

Skąd taki wniosek? Są różni ludzie na topie, którymi sie ematki zachwycają. To nie jest kwestia złośliwości czy zazdrości ale opinii.

• kkalipso Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 19:20
      Świetna babka zmieniłabym tylko makijaż i coś z głosem zrobiła .
      Nie wiem za co się do niej tak wiecznie czepiają , ostatnio
      pisali, że ściąga stylizacje z bloga Tuskowej bo akurat podobnie się
      kobieta ubrała. Matko współczuję wciąż tak słuchać .
      • neffi79 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 19:48
        kkalipso napisała:

> Świetna babka zmieniłabym tylko makijaż i coś z głosem zrobiła .

tzn co np?
        • kkalipso Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 20:01
          Makijaż bardziej matowy, mniej widoczny ładna jest nie musi nosić tych perłowych cieni i świecić do kamery. Bardziej świeżo i młodziej by wyglądała .

Głos można sobie "nastroić" poprawić , koleżanka kiedyś zrobiła zabieg i przestała mówić jak chłop.
          • kkalipso Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 20:05
            Rehabilitacja foniatryczna głosu to się nazywa .
            • neffi79 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 20:23
              o to nie wiedziałam, że tak moznasmile
        • marzeka1 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 20:16
          Widzisz, ja z racji wieku big_grin - pamiętam debiut w telewizji pani Grażyny Torbickiej- co z tego, że ładna, że zgrabna i niegłupia była, gdy głos był tragiczny- sama potem w wywiadach mówiła, jak długo potem nad nim pracowała- co widać i słychać.
          Pani Rozenek ma głos przepalonej palaczki, która z głosu nikotynowego prze snem wylizuje popielniczkę.
    • werualta Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 22:12
      nieprawdziwa, nienaturalna, głos palaczki... nie dociera do mnie, programów jej nie oglądam, tylko zajawki
      • sarah_black38 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 22:20
        Jest bardzo ładna, zgrabna. Czy to, że podoba mi się jako człowiek to mogłabym stwierdzić gdybym znała ją osobiście, a nie z telewizyjnego programu. Nie oceniam ludzi po kilku minutach jakiegoś programu.
        • dantonka Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 22:26
          Mnie wystarczy rzut oka, by ocenić smile
          • sarah_black38 Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 11:12
            dantonka napisała:

> Mnie wystarczy rzut oka, by ocenić smile

O to tak dokładnie jak na forum tongue_out Wystarczy jakiś wpis, nic nie znaczące dwa zdania. A zaraz zostaniesz patologią, debilką, idiotką ... i tu dopisz co uważasz za słuszne.
    • czar_bajry Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 23:16
      ja tak mamsmile
    • mum2004 Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 23:25
      Mi ona przypomina z wyglądu lalkę barbie, strasznie jest sztuczna, choć nie powiem że brzydka.
    • peggy_su Re: Perfekcyjna Pani Domu 06.02.14, 23:53
      Nie przepadam za nią, ale lubię na nią patrzeć. Zwłaszcza jak nic nie mówi i się nie uśmiecha. Przy uśmiechu wygląda jakoś dziwnie.
    • 18lipcowa3 Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 07:38
      Przepalony suchar.
      • mvszka Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 09:06
        nareszccie- krótko i konkretnie
    • default Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 08:51
      W jednym z odcinków "Świata wg Kiepskich" Ferdek z Haliną oglądają w tv program, w którym widzimy :
      Na kolanach, ze ścierą w garści, kobitka o wyglądzie zapyziałego garnkotłuka w pocie czoła szoruje podłogę. Na środku pokoju stoi wypindrzona, wyelegantowana paniusia, w wyniosłej pozie, z pogardliwą miną i wymanikiurowanym pazurem wskazuje "O tu masz pani jeszcze nasrane... o - i tam masz pani jeszcze nasrane".
      smile
      Jak dla mnie - super sparodiowane, właśnie takie mam odczucia, jak patrzę na Perfekcyjną panią domu.
    • koza_w_rajtuzach Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 09:09
      Ma ładne oczy, jest zadbana i ma świetną figurę. Czy ładna? Nie jest to typ urody mój ulubiony, nie zachwyca, ale raczej jest ładna.
      Mnie ona nie drażni.
    • minia0000 Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 09:14
      Chyba faktycznie jest z nią coś nie tak, bo wkurza mojego męża smile
    • morgen_stern Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 09:38
      Sztuczna. W zestawieniu z Antheą Turner wypada baaardzo blado. Anthea ma osobowośc, luz i poczucie humoru. Oglądał ja ktoś w programie Kuchenne Potyczki? Co to 3 pary gotują i robią przyjęcia, Anthea prowadzi to z takim fajnym szefem kuchni o polskobrzmiącym nazwisku. Oglądanie tej pary to czysta przyjemność, a Anthea się bosko śmieje smile
    • ledzeppelin3 Re: Perfekcyjna Pani Domu 07.02.14, 09:40
      A w którym miejscu ona jest ładna?
      Sztuczny biust, nogi patykowate, twarz 45-latki czy doczepka włosów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka