Dodaj do ulubionych

Fassbender

11.02.14, 15:19
Po "12 years a slave" fala mojego uwielbienia dla tego pana jest na fali wznoszącej. Magnetyczny aktor. Nie ma potrzeby być pięknym na ekranie, zdecydowanie nie ma potrzeby być miłym na ekranie, łączy kino mocno rozrywkowe z mocno ambitnym...
I jest nader przyjemny dla oka. I śpiewa. I jest rudy.
Same zalety wink
Tak się chciałam podzielić i spytać, czy wy TTM.
Obserwuj wątek
    • izak31 Re: Fassbender 11.02.14, 15:30
      Widziałam go w dwóch filmach. W "Jane eyre" i 'X-men first class". W pierwszym filmie mi nie pasował w ogóle. w drugim był rewelacyjny.
      • angazetka Re: Fassbender 12.02.14, 00:29
        To, rzekłabym, cała przyjemność jeszcze przed tobą wink
    • nolus Re: Fassbender 11.02.14, 15:31
      Tak,jest świeeeetny,bo obdarzony charyzmą smile Również jestem jego fanką i oczekuję jego kolejnych ról suspicious Wreszcie mam swojego ulubionego aktora !
    • martha_marcy_may_marlene Re: Fassbender 11.02.14, 15:54
      Kocham Fassbendera i jest to chyba jedyny aktor, którego kocham. A aktorek, do których palam uczuciem mogę wymienić z pół tuzinawink.
      Fassbendera kocham za Wstyd (oglądałam 5 razy, zawsze placze, no dlaczego oni z Sisi to sobie robią? ), i za Prometeusza. Łyżką dziegciu niech będzie jedynie to, że Michael wygląda staro jak na swój wiek.
    • kalia-kalia Re: Fassbender 12.02.14, 00:46
      Widziałam o w "Jane Eyre" - i tu mi się podobał bardzo - oraz we "Wstydzie" - tu głównie pamiętam jego spore przyrodzenia, ale nie jestem pewna, czy coś mi się nie pochrzaniło wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka