mx3_sp 12.02.14, 10:26 hit ostatni. Przymierałam się ale to nie dla mnie. Mało wygodne i jedno sezonowe i czyszczeniem kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seniorita_24 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 10:43 Miałam podobną tylko o połowę krótszą w liceum. Ten krój i materiał średnio się komponują jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.00 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 10:43 A jaka cena? Zajebista jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 10:56 może być i za grosze i za fortunę. Gimnazjalistki biegają w takich. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 10:52 takiej jeszcze nie ale mam wąską i spodni 3 pary. Uwielbiam spódnice o takim fasonie dopiero co wyrzucałam Odpowiedz Link Zgłoś
piwnicapelnagratow Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 11:01 "Skórzanych" nie, bo uważam że wszystko, co udaje skórę, a nią nie jest, wygląda tandetnie. Ale gdyby była z naturalnej, cienkiej skóry, to nosiłabym. Tylko ceny takich ciuchów są zazwyczaj zabójcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 11:11 wiesz ja mierzyłam cerate za 180 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
piwnicapelnagratow Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:35 Kupiłam używaną ołówkową za 39 zł, skóra prawdziwa, stan idealny - płacenie 180 zł za ceratę to dla mnie kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 11:21 racja, akurat ta spódnica jest sztuczna, co widać (tak mi się wydaje na 99%) tez nie uważam substytutów Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:07 Fajna ale nie na moją figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:13 Ja mam ! Ale nie taką - moja jest wąska, dopasowana, długości nad kolano. Z prawdziwej skóry, kupiona jakieś 20 lat temu Ostatnio przy jakichś porządkach wpadła mi w ręce, przymierzyłam - no rozmiarowo dobra, ale jednak wiek na noszenie obcisłych skorzanych spódniczek już raczej przeminął... Chociaż..... ? Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:15 ołówkową z dwoma skośnymi cięciami i jest mocno nieekologiczna sztuczna - prawdziwej skóry w życiu nie założę Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 15:17 dużo gorzej - "wegiantką' Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:30 Takiej nie mam, ale mam wąską, oprócz tego spodnie i sukienkę częściowo ze "skóry" a reszta z dzianiny... I są super. Nawet w dotyku bardzo przypominają skórę. Po kiecce wyraźnie widać, ze sztuczna, ale spodnie i spódnica wygladają na prawdziwą skórę, aż rzuciłam się najpierw ogladać metki, bo po cenie było widać, że to musi być plastik, a na oko wyglądało na skórę. A wzrok mam dobry i generalnie sztuczydeł nie lubię. W noszeniu fajne, moje ciuchy mozna normalnie prać w pralce. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:34 Mam! od 2 lat identyczną, tyle że skóropodobną. Piękna jest! I wszystkie koebiety mi jej zazdroszczą Piorę ją recznie i nic jej nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:35 A TY PTASI MÓŻDŻKU MIAŁAŚ MNIE PRZECIEŻ WYGASIĆ! widać nie daję ci spokoju. Kłamczucha powinnaś się teraz wstydzić mała zazdrośnico (my obie wiemy o czym mowa, co nie? heh) Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:53 o mózg ? Bo w zyciu nie o auto, posiadam swoje własne, kupione za własne pieniądze i które jest takie jak chciałam. Bmw nigdy mnie nie nęciło. Nie powiem marki bo i tak gucio się znasz. Dres beema i sciema... Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:06 Tico?czy 125p? tylko z tym mi się kojarzysz (bez urazy dla posiadaczek) Znam się bo moja firma ma wiele wspólnego z branżą motoryzacyjną by nie powiedzieć zbyt wiele To wygaszasz czy nie? podejmij wreszcie męską decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:25 czemu zatem nie napiszesz, nie jestem twojego pokroju, nie stosuję metody "wyparcia się", że gdy komuś zazdrościsz to mówisz "nieee nie może tego mieć, pewnie kłamie" Uwierzę ci, bez obaw Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:57 mam dokładnie taką, kupiłam na przecenie w Topshopie.. tylko to nie jest prawdziwa skóra (ta na zdjęciu też nie). chyba moja spódnica ma szerszy pas. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:19 Miałam skórzaną, ale nie błyszczącą (zamsz? Nubuk? Nie wiem, jak to się nazywa), ołówkową. Uwielbiałam ją, ale źle traktowałam - wrzucałam do pralki wytrzymała w sumie kilka lat, ale w końcu pękła. Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 14:35 Miałam kiedyś ale nie "skórzaną" tylko skórzaną, ołówkową, do kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 15:13 Macie Taką jak ta tylko nieco krótszą i ołówkową. W tej 2 czuję się jednak lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 15:16 Mam dwie skórzane- obie ołówkowe: czarną do połowy uda i grafitową 5 cm przed kolano. Bardzo je lubię. Czyszczę je, jak kurtki skórzane i torebki, czyli kremem nivea lub olejkiem do skór. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 16:16 Mam taką ale z materiału z Zary. Jak bym miała zainwestować w skórzaną to tylko ołówkową. Odpowiedz Link Zgłoś