Dodaj do ulubionych

macie "skórzane " spódnice?

12.02.14, 10:26
https://www.lejdi-sklep.pl/galerie/s/spodnica-skorzana-czarna_9579.jpg hit ostatni.

Przymierałam się ale to nie dla mnie. Mało wygodne i jedno sezonowe i czyszczeniem kłopot.
Obserwuj wątek
    • seniorita_24 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 10:43
      Miałam podobną tylko o połowę krótszą w liceum. Ten krój i materiał średnio się komponują jak dla mnie.
    • d.d.00 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 10:43
      A jaka cena? Zajebista jest.
      • mx3_sp Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 10:56
        może być i za grosze i za fortunę. Gimnazjalistki biegają w takich.
    • neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 10:52
      takiej jeszcze nie ale mam wąską i spodni 3 pary. Uwielbiam
      spódnice o takim fasonie dopiero co wyrzucałamtongue_out
    • piwnicapelnagratow Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 11:01
      "Skórzanych" nie, bo uważam że wszystko, co udaje skórę, a nią nie jest, wygląda tandetnie. Ale gdyby była z naturalnej, cienkiej skóry, to nosiłabym. Tylko ceny takich ciuchów są zazwyczaj zabójcze.
      • mx3_sp Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 11:11
        wiesz ja mierzyłam cerate za 180 zł.
        • piwnicapelnagratow Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:35
          Kupiłam używaną ołówkową za 39 zł, skóra prawdziwa, stan idealny - płacenie 180 zł za ceratę to dla mnie kosmos.
      • neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 11:21
        racja, akurat ta spódnica jest sztuczna, co widać (tak mi się wydaje na 99%smile)
        tez nie uważam substytutów
    • heca7 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:07
      Fajna ale nie na moją figurę.
    • default Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:13
      Ja mam ! Ale nie taką - moja jest wąska, dopasowana, długości nad kolano. Z prawdziwej skóry, kupiona jakieś 20 lat temu smile Ostatnio przy jakichś porządkach wpadła mi w ręce, przymierzyłam - no rozmiarowo dobra, ale jednak wiek na noszenie obcisłych skorzanych spódniczek już raczej przeminął... Chociaż..... ? wink
    • mvszka Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:15
      ołówkową z dwoma skośnymi cięciami i jest mocno nieekologiczna sztuczna - prawdziwej skóry w życiu nie założę
      • memphis90 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:21
        Jesteś wegetarianką?
        • mvszka Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 15:17
          dużo gorzej - "wegiantką' wink
    • mary_lu Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:30
      Takiej nie mam, ale mam wąską, oprócz tego spodnie i sukienkę częściowo ze "skóry" a reszta z dzianiny... I są super. Nawet w dotyku bardzo przypominają skórę. Po kiecce wyraźnie widać, ze sztuczna, ale spodnie i spódnica wygladają na prawdziwą skórę, aż rzuciłam się najpierw ogladać metki, bo po cenie było widać, że to musi być plastik, a na oko wyglądało na skórę. A wzrok mam dobry i generalnie sztuczydeł nie lubię.

W noszeniu fajne, moje ciuchy mozna normalnie prać w pralce.
    • best_bej Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:34
      Mam! od 2 lat identyczną, tyle że skóropodobną. Piękna jest! I wszystkie koebiety mi jej zazdroszczą
      Piorę ją recznie i nic jej nie jestsmile
    • neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:35
      A TY PTASI MÓŻDŻKU MIAŁAŚ MNIE PRZECIEŻ WYGASIĆ!
      big_grinbig_grinbig_grin
      widać nie daję ci spokoju. Kłamczuchatongue_out
      powinnaś się teraz wstydzić mała zazdrośnico (my obie wiemy o czym mowa, co nie? heh)
      • a-ronka Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:53
        o mózg ? Bo w zyciu nie o auto, posiadam swoje własne, kupione za własne pieniądze i które jest takie jak chciałam. Bmw nigdy mnie nie nęciło. Nie powiem marki bo i tak gucio się znasz. Dres beema i sciema...
        • neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:06
          Tico?czy 125p?wink tylko z tym mi się kojarzysz (bez urazy dla posiadaczek)
          Znam się bo moja firma ma wiele wspólnego z branżą motoryzacyjną by nie powiedzieć zbyt wieletongue_out
          To wygaszasz czy nie? podejmij wreszcie męską decyzję.
          • a-ronka Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:18
            tico buhaha, biedactwo
            • neffi79 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:25
              czemu zatem nie napiszesz, nie jestem twojego pokroju, nie stosuję metody "wyparcia się", że gdy komuś zazdrościsz to mówisz "nieee nie może tego mieć, pewnie kłamie" big_grin
              Uwierzę ci, bez obawtongue_out
    • claudel6 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 12:57
      mam dokładnie taką, kupiłam na przecenie w Topshopie.. tylko to nie jest prawdziwa skóra (ta na zdjęciu też nie). chyba moja spódnica ma szerszy pas.
    • memphis90 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 13:19
      Miałam skórzaną, ale nie błyszczącą (zamsz? Nubuk? Nie wiem, jak to się nazywa), ołówkową. Uwielbiałam ją, ale źle traktowałam - wrzucałam do pralki smile wytrzymała w sumie kilka lat, ale w końcu pękła.
    • panidemonka Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 14:35
      Miałam kiedyś ale nie "skórzaną" tylko skórzaną, ołówkową, do kolan.
    • kosmitka06 Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 15:13
      Macie wink Taką jak ta tylko nieco krótszą i ołówkową. W tej 2 czuję się jednak lepiej.
    • vilez Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 15:16
      Mam dwie skórzane- obie ołówkowe: czarną do połowy uda i grafitową 5 cm przed kolano. Bardzo je lubię. Czyszczę je, jak kurtki skórzane i torebki, czyli kremem nivea lub olejkiem do skór.
    • kkalipso Re: macie "skórzane " spódnice? 12.02.14, 16:16
      Mam taką ale z materiału z Zary.

Jak bym miała zainwestować w skórzaną to tylko ołówkową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka