kruche_ciacho 17.02.14, 10:44 czy znacie jakis krem godny polecenia, ktory mozna uzywac na dzien i noc? w dzien rowniez pod makijaz cena nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: krem na dzien i na noc ? 17.02.14, 10:48 TEN Nie zapycha, świetnie nawilża, a to daje o wiele więcej, niż przeróżne wynalazki przeciwzmarszczkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: krem na dzien i na noc ? 17.02.14, 10:49 no ale dla jakiego wieku, do jakiej cery itp? Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: krem na dzien i na noc ? 17.02.14, 10:52 B. lubię YR z serii Hydra Vegetal. Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: krem na dzien i na noc ? 17.02.14, 11:07 cera mieszana, lekko sie blyszczy w strefie T po kilku godzinach po umyciu raczej uczucie "sciagniecia" na co dzien uzywam lekkiego fluidu wiek 35 lat Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: krem na dzien i na noc ? 17.02.14, 11:14 Jak +35 to gorąco polecam vichy liftactiv na noc. Do stosowania na dzień i na noc. Krem z tej serii na dzień mi nie służy. Tylko spróbuj najpierw z próbką bo różnym ludziom różne rzeczy pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: krem na dzien i na noc ? 17.02.14, 11:27 Nivea Soft - najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: krem na dzien i na noc ? 18.02.14, 23:40 ja dzisiaj postanowilam wszystkie wywalic bo to i tak g daje a tylko wkurza tylko w lecie bede kupowac jakis najzwyklejszy z filtrem Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: krem na dzien i na noc ? 18.02.14, 23:56 Dobrej jakości olej arganowy. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: krem na dzien i na noc ? 19.02.14, 00:00 chyba raczej nie na dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: krem na dzien i na noc ? 19.02.14, 11:04 Latem na dzień nie używam. Zimą owszem - dobry olej arganowy po jakimś czasie od nałożenia się lekko wchłania. Resztę osuszam wacikiem, normalnie nakładam podkład i puder. Nic się nie świeci (samą mnie to dziwi), a skóra bardzo dobrze znosi zimowe warunki. Podkład trzyma się lepiej niż na niejednym kremie. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Eveline 19.02.14, 08:37 Ja ostatnio kupiłam w Auchan z Evelinu z Argan Oil- w tubce niebiesko-zielonej- najlepszy jaki miałam ( i cena śmiesznie niska)- inne z wyższej półki cenowej się przy nim kryją Nie jest tłusty, fajnie się wchłania, fajnie pachnie, nie zapycha porów i najważniejsze nie mam po nim żadnych podrażnień - ale z kremem to tak chyba jest, że nie każdemu każdy pasuje. Żałuję, że kupiłam tylko jeden- jak będę w Pl to sobie zapas zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: krem na dzien i na noc ? 19.02.14, 09:22 tez polecam eveline - maja mnóstwo kremów w bardzo rozsądnych cenach. na bank wybierzesz coś dla siebie w zwykłej drogerii. ja przestałam kupować drogie kremy odkąd dostałam w prezencie krem tej firmy. teraz próbuje również innych ich produktów i wszystkie są super. Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: krem na dzien i na noc ? 19.02.14, 09:27 odpada, nie mieszkam w kraju a w ciemno kupowac nie bede, za duzo kremow juz wyrzucilam Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: krem na dzien i na noc ? 19.02.14, 11:15 Nie mam takiego kremu do polecenia. Dla mnie krem na dzień, jako baza pod makijaż musi zawierać filtry UV, czyli nie nadaje się na noc. Odpowiedz Link Zgłoś