Dodaj do ulubionych

Przyznacie się?

• kateaga Re: Przyznacie się? 25.02.14, 20:43
      Greya przeczytałam w ciągu trzech dni trzy części tongue_out. A w podstawówce jednym tchem przeczytałam Placówkę i do dziś uważam , że to jedna z ciekwaszych lektur big_grin
    • ha-ya Re: Przyznacie się? 25.02.14, 20:49
      Saga o ludziach lodu- niestety nie przeczytalam do konca, moze 5-6tomow mi braklo. Dzo dzis uwazam, ze wcale taka zla nie byla, za to pozniej gubilam sie juz w zawilosciach rodzinnych. Uwielbiam dziennik bridget jones - ba, kilka dni temu kupilam trzecia czesc smile
      Bedac nastolatka namietnie czytalam harlequin, coelho, whartona itp.
      Namietnie ogladam one born every minute i strasznie na tym rycze ( wczoraj zaczelam ogladac 5 serie i na jednym odcinku ryczlam 3 razy :o) Nie wiem czy to gniot, bo ja uwzam to za super dokument.
      Uwielbiam wszytkie horrory i thillery klasy B i C. Kilka lat temu przestalam ogladac tak czesto, bo na starosc zaczelam sie bac wink
      • ha-ya Re: Przyznacie się? 25.02.14, 20:50
        A, jeszcze muzycznie. W czasach nastoletmich sluchalam Ich Troje suspicious
        • ketra_a Re: Przyznacie się? 26.02.14, 14:42
          A ja Feel smile. Uwielbiam Feel smile....Jest juz ciemno, wszystko jedno...tralalalala
    • drosetka Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:13
      to ja oryginalna nie będę, Zmierzch wszystkie częsci, tak mnie totalnie pochłoneły, że przez te kilka dni kiedy czytałam, nie było ze mną kontaktu, a pózniej ( total obciach !!) zakochałam się w Pattinsonie- wampirze, czytałam fanficki na forum Twilight i w ogóle przez pół roku zachowywałam się jak obłąkana....
      • ponis1990 Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:37
        Parę lat do tyłu podczytywałam Harlequiny. Lubiłam ,,Dziwne Losy Jane Eyre'', ,,Ptaki ciernistych krzewów''. ,,Samotność w sieci'' tez mi się podobała. ,,Przeminęło z wiatrem'' - ten film mogłabym oglądać sto razy, tak samo jak ,,Księżniczkę Sissi''. Ostatnio widziałam ,,Trzy metry nad niebem''- co za banał, chlip, chlip. smile Z muzycznych przyznam się bez bicia, słuchałam kiedyś Andrzejewicz i Sumptuastic...
        • na_pustyni Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:55
          o nie, Samotnosc w sieci i Dziwne losy wymienione jednym tchem... moje serce krwawi wink
          • rhaenyra Re: Przyznacie się? 25.02.14, 22:07
            moje tez
            kurde przeciez to sa klasyki tego nie mozna sie wstydzic
            a dziwne losy czytalam ze 100 razy i ogladalam chyba wszystkie ekranizacje tongue_out
          • paskudek1 Re: Przyznacie się? 25.02.14, 22:30
            i jeszcze "Przeminęlo z wiatrem"...
            • misterni Re: Przyznacie się? 25.02.14, 22:42
              "Przeminęło z wiatrem" nie jest gniotem!
        • imogen0 Re: Przyznacie się? 25.02.14, 22:52
          Książka Ptaki ciernistych krzewów strasznie mi się podobała
          no i serial swego czasu...
      • ketra_a Re: Przyznacie się? 26.02.14, 14:43
        Ja też smile Miałam wtedy o czym gadac z moja nastoletnią córką . Jeszcze dziś w babski wieczór potrafimy sobie włączyć smile
    • edelstein Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:34

Bardzo lubie disco polo,Ich troje,Zmierzch i inne romansidla.Pisalam o tym wielokrotnie.Dla mnie to zaden powod do wstydu.Opinie ematek mam gleboko w d... .

Helau!Helau!Helau!
      Jeck,lohss Jegge lahns!
    • na_pustyni Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:58
      Ja sie w ogole nie wstydze, ze lubie zajrzec na Pudla i uwielbiam romanse DaCapo (hurtem nie da sie czytac, bo powielany jest ten sam schemat).
    • martishia7 Re: Przyznacie się? 25.02.14, 23:32
      Nora Roberts. Mam ulubioną trylogię, do której tomu nr 3 powracam z regularnością 2 razy do roku. Dzięki wspaniałej postaci 100% samca opisanej w tejże. Delicje.
    • default Re: Przyznacie się? 26.02.14, 07:36
      Najbardziej zdumiał mnie fakt, że "wciągnęłam się" w Zmierzch smile Z tym, że o ile pierwszy tom czytałam z autentycznym zainteresowaniem, to z każdym kolejnym jednak mizerna jakość tej prozy coraz bardziej mnie bolała - i do końca dobrnęłam po łebkach, z czystej ciekawości czy wreszcie zmieni ją w tego wampira czy nie smile
      Kiedyś zaczytywałam się w powieściach Judith Krantz - ale moim zdaniem ona reprezentuje całkiem solidne rzemiosło literackie i czyta się to gładko i bardzo przyjemnie. Czego nie można powiedzieć np. o Danielle Steel - czysta grafomania, Mniszkówna jak żywa. Podobnie Kalicińska - zachęcona peanami znajomej przeczytałam "Rozlewisko" - żenada.
    • duola77 Re: Przyznacie się? 26.02.14, 14:36
      czytanie Wiśniewskiego i Nurowskiej dobrze mi robią
      nie wstydzę się choć ponoć to literatura dla kucharek

eeee tam
    • ketra_a Re: Przyznacie się? 26.02.14, 14:45
      Oglądam " Na wspólnej " I M jak miłość tongue_out
      • eo_n Re: Przyznacie się? 26.02.14, 15:21
        I jeszcze czytam powieści firmowane nazwiskiem Jayne Castle - romanse paranormalne s-f. Nie wiem, jakim cudem to się dobrze czyta, ale się czyta big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka