kateaga Re: Przyznacie się? 25.02.14, 20:43 Greya przeczytałam w ciągu trzech dni trzy części . A w podstawówce jednym tchem przeczytałam Placówkę i do dziś uważam , że to jedna z ciekwaszych lektur Odpowiedz Link Zgłoś
ha-ya Re: Przyznacie się? 25.02.14, 20:49 Saga o ludziach lodu- niestety nie przeczytalam do konca, moze 5-6tomow mi braklo. Dzo dzis uwazam, ze wcale taka zla nie byla, za to pozniej gubilam sie juz w zawilosciach rodzinnych. Uwielbiam dziennik bridget jones - ba, kilka dni temu kupilam trzecia czesc Bedac nastolatka namietnie czytalam harlequin, coelho, whartona itp. Namietnie ogladam one born every minute i strasznie na tym rycze ( wczoraj zaczelam ogladac 5 serie i na jednym odcinku ryczlam 3 razy :o) Nie wiem czy to gniot, bo ja uwzam to za super dokument. Uwielbiam wszytkie horrory i thillery klasy B i C. Kilka lat temu przestalam ogladac tak czesto, bo na starosc zaczelam sie bac Odpowiedz Link Zgłoś
ha-ya Re: Przyznacie się? 25.02.14, 20:50 A, jeszcze muzycznie. W czasach nastoletmich sluchalam Ich Troje Odpowiedz Link Zgłoś
ketra_a Re: Przyznacie się? 26.02.14, 14:42 A ja Feel . Uwielbiam Feel ....Jest juz ciemno, wszystko jedno...tralalalala Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:13 to ja oryginalna nie będę, Zmierzch wszystkie częsci, tak mnie totalnie pochłoneły, że przez te kilka dni kiedy czytałam, nie było ze mną kontaktu, a pózniej ( total obciach !!) zakochałam się w Pattinsonie- wampirze, czytałam fanficki na forum Twilight i w ogóle przez pół roku zachowywałam się jak obłąkana.... Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:37 Parę lat do tyłu podczytywałam Harlequiny. Lubiłam ,,Dziwne Losy Jane Eyre'', ,,Ptaki ciernistych krzewów''. ,,Samotność w sieci'' tez mi się podobała. ,,Przeminęło z wiatrem'' - ten film mogłabym oglądać sto razy, tak samo jak ,,Księżniczkę Sissi''. Ostatnio widziałam ,,Trzy metry nad niebem''- co za banał, chlip, chlip. Z muzycznych przyznam się bez bicia, słuchałam kiedyś Andrzejewicz i Sumptuastic... Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:55 o nie, Samotnosc w sieci i Dziwne losy wymienione jednym tchem... moje serce krwawi Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Przyznacie się? 25.02.14, 22:07 moje tez kurde przeciez to sa klasyki tego nie mozna sie wstydzic a dziwne losy czytalam ze 100 razy i ogladalam chyba wszystkie ekranizacje Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Przyznacie się? 25.02.14, 22:30 i jeszcze "Przeminęlo z wiatrem"... Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Przyznacie się? 25.02.14, 22:42 "Przeminęło z wiatrem" nie jest gniotem! Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Przyznacie się? 25.02.14, 22:52 Książka Ptaki ciernistych krzewów strasznie mi się podobała no i serial swego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
ketra_a Re: Przyznacie się? 26.02.14, 14:43 Ja też Miałam wtedy o czym gadac z moja nastoletnią córką . Jeszcze dziś w babski wieczór potrafimy sobie włączyć Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:34 Bardzo lubie disco polo,Ich troje,Zmierzch i inne romansidla.Pisalam o tym wielokrotnie.Dla mnie to zaden powod do wstydu.Opinie ematek mam gleboko w d... . Helau!Helau!Helau! Jeck,lohss Jegge lahns! Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Przyznacie się? 25.02.14, 21:58 Ja sie w ogole nie wstydze, ze lubie zajrzec na Pudla i uwielbiam romanse DaCapo (hurtem nie da sie czytac, bo powielany jest ten sam schemat). Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Przyznacie się? 25.02.14, 23:32 Nora Roberts. Mam ulubioną trylogię, do której tomu nr 3 powracam z regularnością 2 razy do roku. Dzięki wspaniałej postaci 100% samca opisanej w tejże. Delicje. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Przyznacie się? 26.02.14, 07:36 Najbardziej zdumiał mnie fakt, że "wciągnęłam się" w Zmierzch Z tym, że o ile pierwszy tom czytałam z autentycznym zainteresowaniem, to z każdym kolejnym jednak mizerna jakość tej prozy coraz bardziej mnie bolała - i do końca dobrnęłam po łebkach, z czystej ciekawości czy wreszcie zmieni ją w tego wampira czy nie Kiedyś zaczytywałam się w powieściach Judith Krantz - ale moim zdaniem ona reprezentuje całkiem solidne rzemiosło literackie i czyta się to gładko i bardzo przyjemnie. Czego nie można powiedzieć np. o Danielle Steel - czysta grafomania, Mniszkówna jak żywa. Podobnie Kalicińska - zachęcona peanami znajomej przeczytałam "Rozlewisko" - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Przyznacie się? 26.02.14, 14:36 czytanie Wiśniewskiego i Nurowskiej dobrze mi robią nie wstydzę się choć ponoć to literatura dla kucharek eeee tam Odpowiedz Link Zgłoś
ketra_a Re: Przyznacie się? 26.02.14, 14:45 Oglądam " Na wspólnej " I M jak miłość Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Przyznacie się? 26.02.14, 15:21 I jeszcze czytam powieści firmowane nazwiskiem Jayne Castle - romanse paranormalne s-f. Nie wiem, jakim cudem to się dobrze czyta, ale się czyta Odpowiedz Link Zgłoś