calka35 15.10.10, 09:42 Mam pytanko związane z w/w hotelem. Czy był ktos z TUI w tym hotelu? Czy jest prawdą, ze wykupując w TUI można bezpłatnie korzystać z jungle aqua parku? Czy dotyczy to tylko TUI czy innych biur tez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calka35 Re: Hotel Beach Albatros Palace 15.10.10, 10:26 Wielkie dzięki to już prznajmniej wiem skąd taka cena w tui za ten hotel ale mam nadzieje, ze warta:) Odpowiedz Link Zgłoś
calka35 Re: Hotel Beach Albatros Palace 15.10.10, 11:36 Wielkie dzięki za fotki hotel jest super już sie na niego zdecydowałam myślałm jeszcze o titanic palace ale przeważył albatros palce ze wzgledu na więcej zieleni i ten jungle, ze mozna z niego korzystać, a co TUI macie racje zawsze większe bezpieczeństwo dostarczenia do zamówionego hotelu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: Hotel Beach Albatros Palace 15.10.10, 10:38 myślę że nie tylko za to jest wysoka cena w porównaniu z innymi BP . Masz też gwarancje na 99,99 % że trafisz do tego hotelu a nie innego . Również w wiekszości przpadkow klienci TUI dostaja ,, lepsze pokoje " niz klienci polskich BP którzy również są w takich hotelach . Jak dla mnie to bezcenne tym bardziej że straszą dużą ilością BP które maja problemy finansowe . Myślę że z TUI mozna jechać w ciemno . Ja korzystałem z ich usług wiele razy i nigdy żadnych zastrzeżeń nie miałem . Odpowiedz Link Zgłoś
aammaaa Re: Hotel Beach Albatros Palace 17.10.10, 16:59 Również jestem zainteresowana tym hotelem, bo wybieram się tam na święta. Czy w każdym pokoju jest sejf i czy jest z wi fi i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
calka35 Re: Hotel Beach Albatros Palace 18.10.10, 12:00 A ja mam jeszcze pytanie dot. rafy czy takowa istnieje przy tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś