rosapulchra-0 Re: Lekarz.. OMG! 28.02.14, 22:03 Szczerze ci zazdroszczę Gdyby do mnie miał podejść celem osłuchania taki Denzel, to pewnie posikałabym się z emocji W mojej przychodni są same stare Hinduski, brzydkie jak noc, na pewno na ich widok ciśnienie mi spadło Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Lekarz.. OMG! 28.02.14, 23:35 Rozumiem problem Lekarz, czyli pan w uniformie i z funkcją to silny afrodyzjak. Kilka lat temu trafiłam do lekartza dentysty w Katowicach: www.puchala.pl/lekarz-stomatolog-piotr-puchala.html Najgorsze jest to, ze wygląda jeszcze lepiej na żywo, niż na zdjęciu. Seksowny uśmiech Niestety to moje dziecko wymagało opieki i nie było podatne na uroki, więc z żalem musiałam zrezygnować z usług Ale ogólnie polecam ten gabinet w Katowicach, bardzo miła obsługa. Przychodzisz i masz dentystę i 2 asystentów, wszystko full wypas, ale kasę koszą ostrą. Jako nieliczni oferują "gaz rozweselający" dla dzieci, ale kilka lat temu sie jeszcze na tym nie znali - dzis pewnie jest lepiej Niestety dziecko juz sie nie boi borowania. Mój rodzinny też jest tego typu, ale starszy. Wchodzę i czuję się jakbym była 15-letnią dziewicą, niestety choruję rzadko. Gdy mówi protekcjonalnie "no pani Kasiu, łózeczko, płyny", to miękną mi kolana Odpowiedz Link Zgłoś