marianna1970 Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 11:44 Brawo panie Januszu za prawdę i mówienie bez ogródek ma pan mój głos w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 14:24 Ludziom, którzy chwalą powyższą opinię JKN powinno się odbierać dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 17:54 misterni napisała: > Ludziom, którzy chwalą powyższą opinię JKN powinno się odbierać dzieci. I wszystkie je przekazać "misterni" pod opiekę na jej koszt oczywiscie a potem dla odmiany zabrać dzieci "misterni" i przekazać je pod opiekę ?? dajmy na to dwóm homosiom Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 18:35 Sorry, ale jeśli ktoś deklaruje, że wolałby dziecko widzieć w rękach pedofila niż na lekcji wychowania seksualnego (niezależnie już od rzeczywistej wartości tych lekcji), to nie powinien mieć do czynienia z dziećmi w ogóle. Ani ze swoimi, ani z żadnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 22:05 misterni napisała: > Sorry, ale jeśli ktoś deklaruje, że wolałby dziecko widzieć w rękach pedofila n > iż na lekcji wychowania seksualnego (niezależnie już od rzeczywistej wartości t > ych lekcji), to nie powinien mieć do czynienia z dziećmi w ogóle. Ani ze swoimi > , ani z żadnymi. Sorry, ale jeżeli raz dopuścisz możliwość odebrania dzieci ich rodzicom, to w pewnym momencie okaże się ze robisz coś inaczej niż komuś się wydaje za poprawne, lub co gorsza POWIESZ coś co komuś sie wydaję niepoprawne i plusk zabiorą ci dzieci. Zacznij myśleć o konsekwencjach swoich rewolucyjnych pomysłów, bo takie postawy jak prezentujesz świadczą o niedorozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 22:26 Twoja histeryczna reakcja świadczy o niedorozwoju. Ja tylko stwierdzam fakt, że ludzie aprobujący pedofilię, nie powinni mieć do czynienia dziećmi. Ty uważasz że powinni? Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 22:59 misterni napisała: > Twoja histeryczna reakcja świadczy o niedorozwoju. Gdzie widzisz u mnie histeryczną reakcję ??, ja bym powiedział że nazywanie normalnych reakcji histerycznymi, świadczy raczej o histerii osoby to piszacej. Ja tylko stwierdzam fakt, że > ludzie aprobujący pedofilię, nie powinni mieć do czynienia dziećmi. Ty uważasz > że powinni? Ja uważam że Stanisław Lem miał rację Odpowiedz Link Zgłoś
ghrtth Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 23:13 > Gdzie widzisz u mnie histeryczną reakcję ??, ja bym powiedział że nazywanie nor > malnych reakcji histerycznymi, świadczy raczej o histerii osoby to piszacej. Zdaje się, że to Ty twierdzisz, że zniesmaczenie pobłażaniem wobec wykorzystywania seksualnego dzieci to histeryczna reakcja. > Ja uważam że Stanisław Lem miał rację Zadano Ci pytanie: "czy ludzie aprobujący pedofilię powinni mieć do czynienia z dziećmi?". Dlaczego wyskakujesz w odpowiedzi na to pytanie z Lemem? Kto tutaj niby ujawnił swoją głupotę? Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 23:52 ghrtth napisała: > > Gdzie widzisz u mnie histeryczną reakcję ??, ja bym powiedział że nazywan > ie nor > > malnych reakcji histerycznymi, świadczy raczej o histerii osoby to piszac > ej. > Zdaje się, że to Ty twierdzisz, że zniesmaczenie pobłażaniem wobec wykorzystywa > nia seksualnego dzieci to histeryczna reakcja. > A to jest już tylko twoja interpretacja > Zadano Ci pytanie: "czy ludzie aprobujący pedofilię powinni mieć do czynienia z > dziećmi?". w tym tonie to możesz sobie porozmawiać ze swoimi dziećmi, no i może jeszcze z partnerem jak sobie na to pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrtth Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 00:10 Ale jakim tonem? Po prostu przypominam, jakie pytanie Ci zadano, bo odpowiedziałeś na zupełnie inne. To zabawne, że nie widzisz, jak kiepsko wygląda w dyskusji to, że nie odpowiadasz wprost na zadane Ci pytania ilekroć ktoś przyłapie Cię na niekonsekwencji czy kulawym rozumowaniu. > A to jest już tylko twoja interpretacja A czyja ma być, skoro piszę ja, a nie kto inny? Dla mnie wykorzystywanie seksualne dzieci nie może zostać nazwane pieszczeniem czy głaskaniem biuściku. To tak, jakby nazwać dźganie nożem "łaskotkami". A jakie jest Twoje zdanie w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 00:26 ghrtth napisała: > Ale jakim tonem? Własnie takim jak piszesz, wbrew pozorom, można to odczuć nawet w słowie pisanym, więc teraz dobranoc śpij spokojnie i nie wyżywaj się na dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
ghrtth Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 00:44 Dlaczego miałabym wyżywać się na dzieciach? Jestem temu zdecydowanie przeciwna. To Twoja postawa budzi wątpliwości. Zdarza Ci się odpowiedzieć na pytanie? Do tej pory, zapytany o coś konkretnego Odpowiedz Link Zgłoś