16.04.14, 20:07
Baterie umywalkowa (albo inna) ze swiatlem LED? Taka co to swieci czerwono/zielono/niebiesko w zaleznosci od temperatury wody. Mam ochote sobie taka kupic i zastanawiam sie jakie sa haczyki.
Kilka tygodni temu poogladalam sobie jakies na sieci i wszystkie byly "bezbateryjne", a teraz dla odmiany trafiam na takie na baterie (cztery paluszki). Wie ktos czy to ma duze znaczenie? Czesto sie te baterie wymienia?
Cenowo tez to roznie wypada, sa takie sa 700, sa takie za 150-200zl, przeplaca sie czy faktycznie placi sie za cos konkretnego? Bo "jakosc" jako slowo jest mocno przereklamowana, moja poprzednia bateria to taniutka podrobka (teraz 99zl kosztuje, oryginal 10x wiecej) ktora miala sie dobrze przez 8 lat, jak dla mnie wystarczajaco.

Jesli ktos ma obiekcje w stosunku do mojego gustu, to niech sobie uleje, nie bedzie mi przeszkadzac smile
Obserwuj wątek
    • aanikaa Re: Ktora ma? 16.04.14, 20:20
      > Baterie umywalkowa (albo inna) ze swiatlem LED? Taka co to swieci czerwono/ziel
      > ono/niebiesko w zaleznosci od temperatury wody.

Yyyyy nie skomentuję, bo gdyż lubię rzeczy ładne i z klasą. tongue_out
      • jak_matrioszka Re: Ktora ma? 16.04.14, 20:30
        Moge powiesic tabliczke na drzwiach "wielbiciele rzeczy ladnych i z klasa proszeni sa o uzywanie drugiej lazienki" smile

Zaliczam Twoj glos do puli "baterii na baterie", bo jak wyjme zasilanie to nie bedzie swiecic i razic oczu i gustow wink
        • aka10 Re: Ktora ma? 16.04.14, 20:41
          Widzialam w kilku restauracjach. U mojej dentystki klamka WC swieci sie na zielono lub czerwono, jesli ktos jest w srodku. Iles tam lat temu mialam (kupiona przez techniczne dziecko w prezencie) sluchawke do prysznica, ktora wlasnie kolory zmieniala w zaleznosci od temperatury wody. Bez baterii. Przezyla rok, chetnie wrocilam do starej wink
          • jak_matrioszka Re: Ktora ma? 16.04.14, 20:49
            Gwozdz do trumny, ale taka swiecaca klamka by mi sie przydala. Mam drzwi lazienkowe bez skobelka, a klucz zgubilam juz dawno temu, i jakis znak bylby przydatny kiedy obcy sa w domu big_grin
          • jak_matrioszka Re: Ktora ma? 16.04.14, 20:54
            Ta sluchawka prysznicowa ze swiatelkiem sie po roku zepsula? Znajoma ma taka w jeszcze tanszej wersji, swieci roznokolorowo bez wzgledu na temperature wody, taka by mnie denerwowala.
        • aanikaa Re: Ktora ma? 16.04.14, 20:41
          Ale jaja, dopiero teraz zobaczyłam ten dopisek, że można się czepiać. Wczesniej pominęłam zupełnie, zapewne stwierdzając, że to sygnaturka. big_grin

Tak, bierz tę zasilaną bateriami, bez baterii. tongue_out
      • kamunyak Re: Ktora ma? 16.04.14, 21:53
        > Yyyyy nie skomentuję, bo gdyż lubię rzeczy ładne i z klasą. tongue_out

co prawda, to prawda....
    • nenia1 Re: Ktora ma? 16.04.14, 20:37
      Nie mam i oby tak pozostało.
    • majenkir Re: Ktora ma? 16.04.14, 20:40
      jak_matrioszka napisała:
      > Jesli ktos ma obiekcje w stosunku do mojego gustu, to niech sobie uleje, nie be
      > dzie mi przeszkadzac smile

big_grin
      Nie kupuj. Bylam u kogos, kto ma takie ustrojstwo. Wygladalo to strasznie! Taka podswietlana woda to moze dobrze by wygladala w jakim klubie, ale nie w domu.
      • jak_matrioszka Re: Ktora ma? 16.04.14, 20:52
        Ale dziecku by sie podobalo, nie? Takiemu przedszkolnemu/wczesnoszkolnemu. Gdyby mi zaczelo bardzo przeszkadzac, to zawsze moge znow zmienic, albo wyjac baterie, czyli przyjmujemy ze kolejny glos na taka z bateria jest smile
        • majenkir Re: Ktora ma? 17.04.14, 15:48
          jak_matrioszka napisała:
          > Ale dziecku by sie podobalo, nie?

Mojej nastolatce (o zgrozo!) sie podobalo big_grin.
          Musze jeszcze duzo popracowac nad jej gustem....
        • maltry Re: Ktora ma? 18.04.14, 10:34
          Dziecku pewnie by się spodobało ale pomyśl, o ile wzrośnie Ci rachunek za wodę jeśli dzieć będzie intensywnie światło testował wink
      • annajustyna Re: Ktora ma? 16.04.14, 21:00
        Pasowalaby do umywalki Urbanskiej:
        https://cdn32.se.smcloud.net/t/photos/t/266143/natasza-urbanska-memy_17943951.jpg
    • arwena_11 Re: Ktora ma? 16.04.14, 21:05
      Moi rodzice mają takie nakrętki na krany. Fajny gadżet zwłaszcza przy małym dziecku, bo się nie poparzy.
      No i taka nakładka jest dużo tańsza niż bateria. Nadaje się na każdą juz zamontowaną.
      to jest coś w tym stylu :
      allegro.pl/nakladka-na-kran-led-kolorowa-woda-3-kolory-i4157713121.html
      • jak_matrioszka Re: Ktora ma? 16.04.14, 21:16
        Musze wymienic baterie, a na pewno nie wymienie na taka z mozliwoscia dokrecenia koncowki, tylko na kolejny wodospad. Umywalke mam ponadnormatywnie szeroka, moge sobie pozwolic wink
        Nakretke bym chetnie w kuchni zamontowala, bo jakos nie moge kranu wyczuc i nie raz sie poparzylam sad Niestety, moj kran kuchenny raczej sie do tego nie nadaje, bo ma wyciagana koncowke (waz) z IKEA.
    • pederastwa Re: Ktora ma? 16.04.14, 21:39
      Mam taką słuchawkę prysznicową. Baterii chyba w tym nie ma.
      Nawet fajna zabawka. Dziecko ma radochę w czasie kąpieli, ja widzę kiedy zaczyna lecieć zbyt gorąca woda, bo się swieci na czerwono. Ale żeby jakiś specjalny efekt wizualny był trzebaby sie chyba po ciemku kąpać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka