wielkafuria 26.04.14, 12:53 zamarzyła mi sie puszka coli. niestety wypadła mi z auta i sie boleśnie potłukła. Patrze od wczoraj tesknie na puszkę, ale boje sie otworzyc zeby mi nie wybuchła. Myslicie ze juz mozna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuika Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 12:59 Przy otwieraniu miałaby wybuchnąć? Jakby miała puszka zrobić bum, to by już zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 13:07 ale w lodowce ja bedziesz otwierac czy jak? w lodowce to sie nie znam na wybuchach, natomiast kolezance eksplodowal keczup w szafce, otworzyla drzwiczki a tam jak nie j.blo Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 13:19 ubiore sie w sztormiak i pojde na dwór deszcz pada to sie zmyje samo. oo bedzie smiesznie jak nawet nie syknie Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 13:18 myslalam o wannie, ale tak sie ostatnio nasprzatałam w domu ze jakby mi na sciany strzeliło to bym chyba padła trupem bo mi się "wygło" otwieranie jak mi spadła ta puszka i ten... boje sie ze jak lekko dotknę kluczyka to wybuchnie wiec tylko na puszkę patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 13:38 Wez ja delikatnie opukaj ze wszystkich stron i otworz. To pomaga na wstrzasnieta, na poobijana tez pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 14:01 Wstrzas powoduje ze gaz sie zbiera w postaci babelkow na sciankach, po otwarciu "spieszy sie" do wyjscia i stad wybuch. Pukajac powodujesz oderwanie babelkow, wiec po otwarciu sa od razu u gory (nad powierzchnia) i wybuchu niet. Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 14:02 jak ładnie zapukasz, to może sama otworzy Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 19:38 Zdecydowanie jeszcze tydzień musisz odczekać arrr. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 19:49 oj się uśmiałam Waszymi wpisami.. zwizualizowałam sobie wielką furię z maleńką puszką koli na dworzu w sztormiaku guminioków nie zapomnij.... Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: wybuch w lodówce 26.04.14, 20:03 beata985 napisała: > zwizualizowałam sobie wielką furię z maleńką puszką koli na dworzu w sztormiaku a ja w lodówce... Odpowiedz Link Zgłoś