wielkafuria 29.04.14, 23:22 umarłam dlaczego oni tego malucha chcą nazwać BRAJAN? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a1ma Re: Brajan Trybson 29.04.14, 23:24 A dlaczego TRYBSON? Ojciec ma tak na nazwisko?? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Brajan Trybson 29.04.14, 23:29 a zeby było wiadomo o kogo chodzi jakbym napisała Trybała to bys wiedziała o kogo chodzi? niech im sie córka urodzi - bedzie Kornelką. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Brajan Trybson 29.04.14, 23:28 Bo nie mogą Dżesika (ale osochozi w ogóle ?) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Brajan Trybson 29.04.14, 23:32 nie oglądałam warsaw shore? Ja sie zarzekałam ze sie nie dotkne do tego /zwlaszcza ze nie mam mtv/ a tu w pewne deszczowe popołudnie strzeliłam wszystkie odcinki ze zdziwieniem wielkim az mi sie zmarszczka na czole pozioma zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Brajan Trybson 29.04.14, 23:34 wielkafuria napisał(a): > mogą bo jeszcze nie znają płci > To może Samanta będzie albo Pamela. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Brajan Trybson 29.04.14, 23:38 no nie bo powiedziała ze jak dziewczynka to Kornelcia a jak chłopak to Brajanek... Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Brajan Trybson 30.04.14, 08:32 Dla jaj? Nie od dzis celebryci pokazuja, ze maja w doopie pozniejsze odczucia dziecka, najwazniejsze jest ich chciejstwo i poczucie zadzebistosci. Inna rzecz, gdy ma to smaczek zarciku (tu Rob Morrow i jego corka Tu ) ale te wszystkie Bear Blue, Fifi Trixibelle, Blue Ivy i inne cuda na kiju to ranyboskie. Brajan przynajmniej sie fajnie kojarzy z Monty Pythonem, choc watpie, czy przyszli rodzice znaja nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Brajan Trybson 30.04.14, 10:04 BRAJAN kojarzy się tylko i wyłącznie z bezguściem ale jest na maksa w tonie łorsoł szor, także dziwić to się można byłoby gdyby dziecku państwo Trybała chcieli dać na imię Henryk Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pilota Re: Brajan Trybson 30.04.14, 08:37 Koszmar, zagraniczne imiona w polskiej pisowni wyglądają kuriozalnie Moim faworytem jest Dżesika Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Brajan Trybson 30.04.14, 10:10 miałam kolegę Denisa, zgadnij jak za nim wołały dzieci na podwórku? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Brajan Trybson 30.04.14, 10:20 Dlaczego ty sie dziwisz? Ja bym była w szoku gdyby obstawiali Stanisława. Chyba spadłabym z krzesła Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Brajan Trybson 30.04.14, 10:25 Oj tam, o jtam. Aspirują do lepszego (zachodniego) świata to nadali taki imię. To jest dokładnie taki sam mechanizm jak te wszystkie Franciszki, Kazimierze, Idalie, Jadwigi u kasy średniej w pierwszym pokoleniu. Tylko że tu aspiruje się do wizji rodzin z tradycjami itd. A że gwazdy potrafia popłynąć - nic nie przebije Nicolasa Cage który dał na imię synowi Kal-El (imię Supermena z jego rodzimej planety). Oraz najnowsze "cudo" North West Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Brajan Trybson 30.04.14, 10:46 Bo dzieci osób z takiego środowiska i o takim "trybie myslenia" najcześciej nazywają się: Brajan Nikola (najczęściej Nicola) Dżessika Victoria Alan Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Brajan Trybson 30.04.14, 11:11 o tego Alana to sie teraz Gorniakowa obrazi no a córka Skrzyneckiej? ja tego nawet wymówić nie potrafię Alkaida czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś