melancho_lia 06.05.14, 08:49 Jako że moja komórka pomału wydaje ostatnie tchnienie zaczęłam rozglądać się za nowym telefonem. Wymagania jakie mam: mozliwość dzwonienia i sms duży ekran dobry aparat dobry odtwarzacz muzyki żadnych klapek, rozsuwania itp. Cos polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deelandra Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 08:52 - telefon - telewizor - Nikona - wieżę Sony tadam Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 08:55 Na ciebie zawsze można liczyć, ale uwaga czytaj uważnie: potrzebuję tego w jednym urządzeniu. Aparat mam, ale nie targam go ze sobą zawsze. Potrzebuję aparatu w telefonie- nie oczekuję, ze zrobi takie same zdjęcia jak mój normalny aparat. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 09:24 nokia i dobra bateria?? to chyba żart.. mam służbową nokię 800 ,a nawet 2.. uzytkowana rok -fakt mega intensywnie ,ale bateria trzyma 2-3 godziny druga 800 podobnie teraz mam 3 nokię ,tym razem 900-masakra -zacina się ekran dotykowy-tzn nie reaguje na przesunięcia placem -tak mnie dzis wku...ła ta nokia ,ze lada moment poleci przez okno;p moj cały zespół też ma nokie 800 -fakt uzytkują moze o połowę mniej intensywnie ,ale już przez ten rok na 10 telefonów ,6 było w naprawie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 22:19 Mam nową (w sensie fabrycznie nową) starą nokię jaką uzywałam w firmie gdzies tak w 2005 roku. Potrzebowałam na wyjazd jako drugi telefon i wybrałam ją z sentymentu bo to był mój pierwszy słuzbowy telefon i była tania Niestety nie pamiętam numeru typu. Bateria trzyma tydzień - T Y D Z I E Ń Nic się nie psuje, nie wyłącza, nie zawiesza, dzieciaki mogą nią rzucac - spadła juz kilkanaście razy i się rozbryzła w 4 strony, poskładalam do kupy i dalej działa uwielbiam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa.of.persia Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 08:57 a ja mam samsung galaxy i kocham go miloscia prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 08:58 Ja się waham, Nokie mi się podobają wizualnie (nie lubię takich zaobleńców jak samsungi). Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 09:15 Ja nie jestem obiektywna, tylko Iphone - dwa lata temu się złamałam i porzuciłam Nokię (przez 12 lat tylko różne modele Nokii, nic więcej), a teraz nie chcę nic innego, po czarnej 4 przeszłam na białą 4s, marzę o 5, ale za wysokie progi. Najlepszy telefon jaki miałam kiedykolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 09:20 Hmmm ale iphone to bardziej "minimikro tablet" z opcja telefonu. Jak ktos chce dzwonic sluchac muzyki w najlepszym wypadku to mu na grzyba Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 20:57 HTC Desire X. Nie żartuję. Jest świetny, ma dobry aparat, odtwarzacz muzyczny i dźwięk jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 22:22 mam samsung galaxy Miałam. I nienawidze tego telefonu. Wieszał się w najmniej odpowiednim momencie, wybierał numery po 5 razy jak się rozłączyłam, trzeba było to ciągle upgreadować, wiecznie dostawałam jakieś wiadomości, że mam coś ściągnąc bo stara aplikacja wygasła, a w słońcu nic nie widziałam. Na plazy nie można nawet sprawdzić godziny. Do d, teraz lezy w szufladzie a wróciłam do bardzo starej nokii Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 22:20 Samsung galaxy s4 mam i bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Telefon- pytanie 06.05.14, 22:26 Samsung Galaxy S 3-5 lub Samsung Note 2-3 Odpowiedz Link Zgłoś