ewasuwek 06.05.14, 09:59 GLOBUS.... i nic więcej nie chce. Ewentualnie może być hulajnoga. Chrzestni patrzą na mnie jak na dziwoląga.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:03 A już jak na dziwoląga. Niech dadzą kasę, za rok może będzie miał więcej pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewasuwek Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:12 kasa może jakaś wpadnie, no bo ile taki globus może kosztować... syn jest minimalista, ale zawsze może się rozkręcić Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:29 Mój nie był i nie jest minimalistą, ale na prezenty komunijne też nie miał pomysłów. Teraz sobie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:11 Albo już wszystko ma albo nie wie że może więcej. Moja córka pierwsze co odpowiadała to że chce lalkę Dopiero gdy przypomniałam jej że kiedyś chciała TV i że teraz może sobie kupić, dotarło do niej że ma więcej możliwości niż kolejna zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:15 moj tez nic za bardzo nei chcial. dopiero po roku od komunii, kupil sobie sliczne duze akwarium, cale wyposazenie i ryby. i faktycznie sie tym zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:16 Globus , a zwłaszcza jego cena, globusowi nie równy. Ten fajnie kosztuje, czy gustowny to kwestia dyskusyjna : prezenty-zakupy.pl/p/169/14104044/globus-lampa-17-quot-3329hdy-ce-globusy-bestar-prezent-pelna-oferta.html Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:18 Aaaaaa .... nierówny, lol! Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:17 Moja chciala matrioszke i dostala Odpowiedz Link Zgłoś
ewasuwek Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:18 ogólnie mam wrażenie, że kwestia prezentów bardziej jest akręcana przez dorosłych niz przez dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:32 U mojego nie ma tematu prezentów. Nie wiem, czy to on taki skromny, czy w szkole siostra tłumaczy Na razie kupiłam mu jakąś grę, kilka książek, dostanie piłkę i plecak do niej, po komunii- zakupimy keyboard. Bo na razie gra na starym sprzed 20 lat Co dalej - zobaczymy. Nikt z rodziny też nie porusza tematu prezentów Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:45 To mu dokup globus ksieżyca Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 10:57 A u nas nie ma prezentow w rodzinie poza pamiatkami typu medalik z.wygrawerowana data od chrzestnych np. Za to jest wyjazd do Rzymu i Watykanu..Tqka tradycja w rodzonie sie przyjela .i fajne to jest, wszystkie starsze dzieciaki z sentymentem wspominaja wyjazd, mlodsze nie moga sie doczekac. Przyjemne z pozytecznym..Bo skoro posylamy dziecko do komunii to chyba tez warto im pokazac te miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
motylka34 Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 11:10 Moj zazyczyl sobie polityczna mape swiata na cala sciane wiec dostal i korzysta wygral nawet konkurs geograficzny w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 06.05.14, 13:20 motylka34 napisał(a): > Moj zazyczyl sobie polityczna mape swiata na cala sciane A ja zawsze marzylam o takiej mapie I nigdy nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 12:53 Moja córka dowiedziała się, że jakieś prezenty dostanie na dwa tygodnie przed komunią Okazało się, że w klasie nikt o tym nie rozmawiał , my w domu też nie i żyła sobie taka niewinna lelija Syn już wiedział bo młodszy i od dwóch lat prosił nas o kolejkę. I od wszystkich tą kolejkę dostanie - wspólny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 13:02 Skąd ja to znam. Mój pytany w zeszłym roku po dłuższym zastanowieniu twierdził: Lego. Tylko ile tego lego można mieć? Z pieniędzy kupił sobie aparat fotogr., zegarek, jakieś gadżety na zbiórki harcerskie i zestaw lego oczywiście Z dostanych prezentów ciekawym okazał się mikroskop, może jako dodatek do globusa się przyda i luneta Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko04 Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 13:30 Moja córka chce papierowy kielich z hostią,cos podobnego do origamii... Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Mądry dzieciak... 06.05.14, 13:45 ... i niemądrzy chrzestni... Gratuluję syna Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: a mój syn zażyczył sobie na komunię.... 06.05.14, 13:48 Skoro wszystkie gadżety XXI wieku już ma to zażyczył sobie.....globus. Odpowiedz Link Zgłoś