Dodaj do ulubionych

Meble nowoczesne olcha, podłoga olcha

06.05.14, 15:42
sypialnia dla dorosłych, słoneczna, od południa, 7x5m
jakie ściany, jakie dodatki?
poproszę o burzę mózgów

Myślałam o popielatych ścianach, popielatym dywanie i kilku oczojebnych dodatkach np żółty albo pomarańczowy, albo beżowych ścianach i dodatkach w kolorze ??? - no własnie jakim? Dodatki to narzuta, poduszka, wazon, ramka, lampa itp (nie więcej niż 4-5sztuk). Co radzicie? A moze białe sciany i białe dodatki - bedzie "sterylnie"? Co radzicie? Sciany w różnych kolorach nie wchodza w grę - wszystkie raczej w jednym kolorze ewentualnie sufit biały, ściany w kolorze (wszystkie). Absolutnie odpada zielony i niebieski (mam awersję do tych kolorów na scianach).
Obserwuj wątek
    • morticia50 Re: Meble nowoczesne olcha, podłoga olcha 06.05.14, 15:52
      olcha naturalna?
      widziałam meble olchowe naturalne w połączeniu ze starym różem w dwóch odcieniach
      i inną wersję dwa odcienie pomarańczowego koloru /zgaszonego/
      plus dużó zieleni tzn.kwiatów i zasłony kość słoniowa
      • sueellen Re: Meble nowoczesne olcha, podłoga olcha 06.05.14, 15:58
        tak, olcha naturalna. Ten stary róż wydaje mi się fajny i romantyczny, kwiaty i kość słoniowa też ale wydaje mi się, że takie dodatki pasowalby do starych mebli z "romantycznymi" dekoracjami lub stylizowanych na stare, a te są zupełnie proste, nowoczesne do bólu.
        • bei Re: Meble nowoczesne olcha, podłoga olcha 06.05.14, 16:19
          Szarości na ściany a pudrowy róż w poduszkismile
          Do szarości wszystkie barwy pasują, jak ma być delikatnie, to pastele, jak żywiej to intensywne.
        • morticia50 Re: Meble nowoczesne olcha, podłoga olcha 06.05.14, 16:47
          nie to było/jest ultra nowoczesne wnętrze.ten róż taki podstarzały ,poszarzały był.żadnych tam romantycznych kwiatków .faktury zasłon i narzut były ciekawe.nie mam zdjęć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka