Dodaj do ulubionych

Prezentowa pomoc

13.05.14, 10:03
Jadę w weekend w odwiedziny do dawno niewidzianej rodziny, w tym dwojga dzieci - siedmioletniej dziewczynki i dziesięciomiesięcznego chłopca. Wyrosłam z dzieci kawał czasu temu i mam wątpliwości, co ucieszy dziecięta. Jakie drobiazgi warto kupić? Co teraz jest "modne" wśród dzieci? Duży zestaw kredek dla dziewczynki? Co dla chłopca? Proszę, pomóżcie. smile
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Prezentowa pomoc 13.05.14, 11:28
      Moją sześciolatkę ucieszą wszelkie materiały piśmiennicze, brokaty, żelowe długopisy, 'złote' kredki wink i np. zaszyty z 'modelkami' do projektowania super kreacji - są różne, dla młodszych i starszych, a jeśli w zestawie będą naklejki to... radość murowana smile
      Albo różne zestawy ciastoliny.
      Albo jakieś drobne zabawki-figurki, typu koniki, pieski, kotki, takie maluteńkie do zbierania.
      Zawsze może być też książka.
      Chłopiec...idzie lato to może coś do piaskownicy, czy spory samochód (wader ma dobre).
      • dziennik.odchudzania Re: Prezentowa pomoc 13.05.14, 22:57
        Dzięki serdeczne. Pomogłaś ogromnie, bo mi te "zeszyty z modelkami" do głowy by nie przyszły, a tak była radość była rzeczywiście. Chłopiec dostał cicho grającą zabawkę, ale i tak najbardziej podobało mu się pudełko big_grin
    • sueellen Re: Prezentowa pomoc 13.05.14, 23:20
      dziewczynka - farby, mogą być też kolorowe pisaki i kolorowy pamietnik - najczęściej im więcej bajerów tym lepiej. W zabawki bym nie celowała, bo to śliski grunt (możesz nie traić w trendytongue_out).

Dla dziesięciomiesięczniaka może być jakaś zabawka 12m+ (może być np duplo, bo większość dzieci ma i jest duże prawdopodobieństwo, że zbierają).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka