Dodaj do ulubionych

Jennifer Ariston czy Angelina Jolie?

28.05.14, 22:42
Oglądam właśnie film z nią.
Tak sobie myślę, że od zawsze ją lubiłam i współczułam po rozstaniu z Bradem Pittem.
Lubię też filmy z tą aktorką wink
Obserwuj wątek
    • na_pustyni Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 28.05.14, 22:47
      zadna z nich smile
    • anka_z_lasu Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 28.05.14, 23:43
      Brad Pitt tongue_out
    • kkalipso Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 28.05.14, 23:57
      Jennifer.
    • leanne_paul_piper Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 00:01
      Kocham Jennifer, Angelina nie wydawała mi się nigdy szczególnie pociągająca.
    • paul_ina Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 02:38
      Obie lubię.
    • koza_w_rajtuzach Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 07:42
      Angelina zawsze mnie intrygowaławink).
      Pamiętam jak oglądałam kiedyś film "Przerwana lekcja muzyki". Jeszcze nie była znana, a bardziej moją uwagę przykuła niż główna bohaterka. Ogólnie to wolę Angie od Jennifer.
      • rosapulchra-0 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 08:04
        A widziałaś "Gra w serca"? Też zagrała tam rewelacyjnie. No i bardzo się zmieniła od tamtego czasu, uspokoiła, stała się bardzo rodzinna, teraz to jest prawdziwa dama.
        Jennifer popełniła poważny błąd w związku z Bradem - nie chciała mieć dzieci, a on bardzo chciał. Angie dała mu te dzieci w nadmiarze wink Podobno jest w kolejnej ciąży, czytałam na jakimś plotkarskim portalu.
        • gaskama Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 08:47
          "Jennifer popełniła poważny błąd w związku z Bradem - nie chciała mieć dzieci, a on bardzo chciał."

Błagam, Rosa, ty masz 12 lat?? Takie pierdoły powtarzać za plotkarskimi szmatławcami.
          • rosapulchra-0 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 08:52
            Przepraszam, a Aniston i Pitt mają dzieci? Nie. A kilku wywiadach było to poruszane, że on chce dzieci, ale ona stawia na karierę. Do tej pory zresztą nie postarała się o dziecko, a 40-stka na karku.
            Za to Jolie nie tylko adoptowała dzieci, ale też już trójkę urodziła. I jak widać, słubu nie potrzebują, aby być rodziną.
            • gaskama Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 08:57
              Nie przyszło ci do głowy, że ona nie może mieć dzieci? Ja dla odmiany przeglądałam jakieś debilne wywiady z nią, że chce założyć rodzinę i to było z 10 lat temu. Kobieta, która jest osobą publiczną, a nie może mieć dzieci nie zawsze lata po mediach i nie opowiada o tym. Skąd ty wiesz, jak było między nimi? Serio wierzysz szmatławcom? Nigdy nie słyszałam o żadnym autoryzowanym wywiadzie z Pittem, w którym wyraźnie powiedziałby, że on chciał dzieci a Aniston nie.
              • rosapulchra-0 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:14
                Akurat w tym środowisku jest sporo aktorek, które adoptowały dzieci. Niektóre mogły mieć, niektóre nie, ale spełniły swoje marzenia o macierzyśntwie poprzez adopcję. Aniston do tej pory tego nie zrobiła.
                I już nie gorączkuj się tak. Ona ma tyle kasy, że spokojnie mogłaby sobie pozwolić na IV, a jeśli to nie wyszło, to na adopcję. Widocznie Aniston ma inne wyobrażenie rodziny, niż ty czy ja.
                • gaskama Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:18
                  Ty też trochę ochłoń. Poniosło cię z wyobrażeniami o tym, jakie ma wyobrażenia o rodzinie ta pani. Na kawie z nią wczoraj byłaś?
                • oqoq74 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:46
                  Rosa? Ile Ty masz lat?
                  Sądzisz, że o swoim macierzyństwie, ew. problemach z zajściem w ciążę rozmawiałaby z brukowcami?
                  A już wyliczanie co mogłaby za swoją kasę zrobić, to dziecinada.
      • agus-ka Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:24
        Za ta rolę dostała oskara.

Dla mnie jako aktorka angelina jako kobieta jennifer
    • ichi51e Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 08:51
      A ktoryz film z nia tak lubisz? Przeciez ona grala w samych chalkach zupelnych uncertain
      • rosapulchra-0 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 08:54
        Trudno się nie zgodzić. Jej życiową rolą była Rachel w "Przyjaciołach" i wsio.
        • olewka100procent Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:32
          lubię film z psem labradorem i żona na niby , fajny pozytywny film do obejrzenia w sobotni wieczór
          • memphis90 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 22:33
            Ten z labradorem mi się podobał, bardzo lubię też mało znany Rockstar (choć ten bardziej ze względu na Marky Marka, znanego dziś jako Mark Wahlberg). I jeszcze Nadchodzi Polly. Podobał mi się też film, w którym była w ciąży i miała przyjaciela geja, tytułu nie pamiętam.
        • aguar Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:39
          Ale to była kultowa rola!
    • karola1008 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:33
      Angelina, zdecydowanie. Bardzo dobra aktorka - "Przerwana lekcja muzyki", "George Wallace", "Oszukana" - to moje ulubione filmy z nią, choć "Tomb Rider" też lubię big_grin. Wyrazista, piękna kobieta.
    • nagako Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:34
      Jestem w mniejszości ale zdecydowanie Angelina. Nigdy nie lubiłam Aniston. Już od czasu Przyjaciół mnie irytowała. I fakt nie widziałam żadnego filmu z Jenifer który zapadł by mi w pamięć.
    • aguar Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:45
      Szczerze mówiąc irytuje mnie Angelina, może dlatego, że jest taka doskonała - i piękna, i taka dobra, i ma dużo dzieci, i talent aktorski, i Oscara, i Brada...Łatwiej mi lubić kogoś, komu nie wszystko się udaje. (A jak to o mnie świadczy, to inna sprawasmile )
      • myelegans Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 14:45
        Cytat komu nie wszystko się udaje Podwojna mastektomia tez zalicza sie do tej kategorii?
        • aguar Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 19:15
          E...U kogoś kto zdążył już trójkę dzieci urodzić, ma super męża i kasę na najlepszych chirurgów plastycznych wielkiego współczucia mojego nie wzbudza. Chociaż pewnie miłe nie było.
        • memphis90 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 22:34
          Jak ktoś po podwójnej mastektomii nadal ma lepsze cycki- to jak ma nie wzbudzać zazdrości i niechęci wink
    • gaskama Zdecydowanie Brad Pitt! nt 29.05.14, 09:47
    • martishia7 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 09:53
      Jennifer to dziewczyna - aktualnie już podstarzała, więc wygląda nieco komicznie, ale na taką próbuje się nadal stylizować. Angelina to kobieta.
    • morgen_stern Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 10:08
      Jasne, że Angelina, Jennifer to takie dziewczątko bez wyrazu. A oglądałyście "Gię"? To była miazga! Tylko ona mogła to tak zagrać:
        • nolus Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 13:51
          Jasne,że Angelina.Nic nie mam do Jennifer,ale jest po prostu mało wyrazistą,miłą "dziewczyną z sąsiedztwa".Angelina ma intrygującą drapieżną urodę,którą może być pociągająca dla obu płci.Uważam,że jest wyjątkowo piękna,ale mimo posiadania dość klasycznych rysów,nikt nie jest do niej podobny i jest po prostu jedyna w swoim rodzaju.Nie,nie jest moją idolką,bo poza tym uważam ją za przeciętną aktorkę,choć niepozbawioną charyzmy.Podobała mi się w filmie Clinta Eastwooda w roli zrozpaczonej matki uprowadzonego chłopca.W "Gii" też była extra i zgadzam się,że była do tej roli wprost stworzona - tylko ona mogła zagrać tak pokręconą laskę wink Sądzę,że Angelina stanie się ikoną naszych czasów.Lubię ją za jej życiorys -pokręcone dorastanie,burzliwą młodość,wszystkie te ekscesy z narkotykami,romanse i wreszcie osiągnięcie stablizacji jako matka,także adoptowanych dzieci,prowadząca działalność charytatywną.Z niecierpliwością czekam na jej nowe wcielenie jako wiedźma - tym razem filmowe tongue_out
          • morgen_stern Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 13:53
            Fakt, jej życiorys to gotowy materiał na film.
            • nolus Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 14:06
              Może w przyszłości jakiś powstanie smile To samo można powiedzieć o Polańskim - szkoda tylko,że dosyć mocno w wymiarze smutno-tragicznym.
              • memphis90 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 22:36
                Polański mnie brzydzi.
        • mynia_pynia Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 18:28
          Stare to jak świat, ale zawsze jak trafiam w tv to oglądam.
          Wg mnie lepiej do Angeliny pasował Thornton.
    • nenia1 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 13:59
      Zdecydowanie Angelina, wcale się Bradowi nie dziwię smile
      Niebanalna uroda, niebanalny charakter, zdecydowanie bardziej tajemnicza, skomplikowana i inna.
      Ariston kojarzy mi się z sympatyczną dziewczyną z sąsiedztwa.
      Oczywiście nie znam żadnej z pań smile Piszę o medialnym obrazie, ale samo to, że Angelina miała burzliwe życie, jej niektóre zachowania wskazują, że nie jest szablonowa.
      • nolus Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 14:15
        No nie jest szablonowa i to się chwali.Wśród młodego pokolenia nie widzę nikogo na jej podobieństwo - same marketingowe produkty,zbyt fałszywe w tym co robią i nastawione przede wszystkim na zysk...Jedynie Amber Heard ma w sobie jakąś iskrę i daje nadzieje na przyszłość:

images.contactmusic.com/newsimages/amber_heard_760242.jpg
    • sanrio ANiston na boga 29.05.14, 14:20
      nie Ariston, fanko za dychę tongue_out
      • myelegans Re: ANiston na boga 29.05.14, 14:47
        Dzieki sanrio, bo juz mnie palce zaczynaly swierzbic
        • sanrio Re: ANiston na boga 29.05.14, 20:13
          wink
    • majeczka200 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 15:16
      Zdecydowania Angelina.Piękna,wyrazista kobieta i dobra aktorka.Do Jennifer w sumie nic nie mam bo wydaje się miłą dziewczyną ale za filmami z tą aktorką nie przepadam jedynie serial "Przyjaciele" jest jednym z moich ulubionych ale nawet w nim wolałam Courteney Cox i Lisę Kudrow.
      • lena.green Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 15:27
        Angelina, pamiętam, że widziałam ją pierwszy raz w filmie Haker i zachwyciłam się dziewczyną.
    • inguszetia_2006 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 20:29
      Witam
      Angelina, oczywiście. Jennifer ma twarz w kwadrat, małe oczy, i w ogóle pospolita jest jak diabli, a aktorsko - drewno! Mogą się fanki na mnie rzucić i mnie rozszarpać, ale co mi tam;-P
      Pzdr.
      Ing
      • quilte Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 21:27
        Bardzo silnych emocji nie budzi we mnie żadna, ale... Jennifer raczej na tak, Angelina raczej na nie. Nie mam na to logicznego wytłumaczenia, ale patrząc na zdjęcia Angeliny i Brada, albo Angeliny i ich dzieci zwykle mam jakiś dyskomfort, coś tam jest dla mnie, kurcze, nie tak. Jakąś taką dziwną mowę ciała ma ta Angelina. Jest tam coś nieautentycznego, jakiś zgrzyt. Oczywiście moim zdaniem. Ilekroć ją widzę to sobie myślę: a o co tobie kobieto NAPRAWDĘ chodzi? Bo ja ci jakoś nie dowierzam.
        • dantonka Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 22:18
          Interesy.
        • dzoaann Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 22:43
          Ooo, a juz myslalam, ze tylko ja mam takie odczucia! Jakos jak widze jej fotki rodzinne to mi zgrzyta i sama nie wiem co...
    • memphis90 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 22:38
      Żadnej nie zaprosiłabym do trójkąta. Angelina zbyt dominująca, Aniston ma zbyt płaski brzuch, żebym czuła się komfortowo wink
      • ponis1990 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 22:48
        Joliesmile jest niepokorna, intrygująca, drapieżna, inna...
    • ha-ya Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 22:58
      Tylko Jolie. Swietna aktorka + lubie ja w roli matki calego tabunu dzieci.
      • najma78 Re: Jennifer Ariston czy Angelina Jolie? 29.05.14, 23:14
        Zadnej nie znam osobiscie. Oceniajac urode, filmy, jakies tam plotki i wywiady wole Jennifer. Angelina nie podoba mi sie wizualnie, zbyt chuda, nie podoba mi sie jej twarz, wydete usta, duze oczy, tak jakby ktos powycinal czesci twarzy roznych osob i posklejal. Generalnie zawsze wygladala dla mnie niezdrowo. Romans z Bradem - no coz nie oni pierwsi nie jedyni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka