hedna 14.06.14, 15:04 Na jaki kolor najczęściej malujecie paznokcie u stóp? Lato-wiadomo,odkryte buty. Jaki kolor jest teraz w modzie i czy w ogóle panuje jakaś moda w lakierach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solejrolia Re: Paznokcie 14.06.14, 15:14 granatowy z metalicznym połyskiem- wygląda to super. i tam mam prawie przez całe lato. a sporadycznie krwista czerwień, lub bardzo ciemne bordo/praktycznie brąz. chociaż do mojej karnacji (śniadej) pasuje niemal każdy kolor- również jasny, pastelowy, bo wtedy podkreśla kolor opalenizny. co do mody -nie znam się na modzie lakierowej, ja po prostu lubię ciemne. chociaż nie, jakieś oranże, czy czerwienie w oranż wpadające- takie kolory co roku na lato powracają. młode dziewczyny malują tez na neonowe kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Paznokcie 14.06.14, 15:29 Nasycona czerwień, taki kolor najbardziej lubię na stopach. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Paznokcie 14.06.14, 15:29 Dziś mam trawiasto zielone. Bateria lakierów w lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Paznokcie 14.06.14, 15:46 Ostatnie moje lakiery w kolejności od ostatniego: Granatowy, srebrny turkusowy pomarańczowy fioletowy (jedna noga jaśniejszy druga ciemniejszy) neonowo różowy z białymi drobinkami błekitny zielony poza frenchem którego nie lubie - używam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Paznokcie 14.06.14, 16:01 Teraz mam paznokcie w odcieniu miętowej zieleni, a poza tym maluję albo na ciemoczerwony, albo na bordo prawie brąz, albo jakis szaro-brązowy bym go określiła. Neonowych paznokci nie miewam. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: Paznokcie 14.06.14, 17:34 Jest lakierowa moda Nie śledzę jednak. Najbardziej lubię intensywną, jaśniejszą czerwień. Zdecydowanie najładniej wygląda moja stopa z paznokciami w takim kolorze świeżej krwi. Poza tym o ile pamiętam w tej chwili mam: bordo, pomarańcz, stonowany żółty, koral, kobalt i szmaragd. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaste-czkowa Re: Paznokcie 14.06.14, 17:39 biskupi z połyskiem żelowym, u rąk nie maluję bo pracuś jestem Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Paznokcie 14.06.14, 18:03 W nosie mam ewentualne mody, maluję, jak lubię, czyli na granat albo fiolet. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Paznokcie 14.06.14, 18:10 w tym temacie nie kieruję się modą od lat maluję paznokcie na krwistą czerwień albo mocny pomarańczowy perłowy raz na jakiś czas kupuję inny kolor ale zawsze wracam do moich ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Paznokcie 14.06.14, 18:16 Czerwony, latem niebieski i fuksja, pierwszy raz w życiu mam teraz french-oswajam się Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Paznokcie 14.06.14, 18:30 Rozne odcienie czerwieni (aktualnie kolor wozu strazackiego, zarowno na rekach, jak i nogach), wisniowy, purpura, czerwonawy braz. Zima na ogol ciemniejsze, latem jasniejsze. Nie mam pojecia, jaka teraz jest moda, od wielu lat mam dosc stale preferencje kolorystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: Paznokcie 14.06.14, 19:49 Teraz mam ciemny róż, mój nowy nabytek lakier z H&M i w niedziele bedzie drugi tydzień jak sie trzyma!!! kosztował grosze bo chyba 6 zł z groszami zapłaciłam za dwa drugi to jakiś z brokatem i jest rewelacyjny. U rak zawsze maluje na jakies delikatne pastele A co powiecie na niemalowanie paznokci u stóp???? Coraz czesciej widze młode kobiety bez pomalowanych paznokci w klapkach i eee jakos dziwnie mi too wyglada juz wolałabym chyba u rak niepomalowane Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Paznokcie 14.06.14, 22:52 Yyyy mam niemal 40 lat i nigdy nie malowałam paznokci u stóp, w tym roku mam sobie zamiar zrobić hybrydę, nie wiedziałam, że teraz jest moda na niemalowanie, może w takim razie zrezygnuję Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Paznokcie 14.06.14, 23:21 A co powiecie na niemalowanie paznokci u stóp???? Coraz czesciej widze młode kobiety bez pomalowanych paznokci w klapkach i eee jakos dziwnie mi too wyglada juz wolałabym chyba u rak niepomalowane zadbanym wystarczy b.jaśniutki róż , bezbarwny, delikatny french Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Paznokcie 14.06.14, 23:35 Jak chcę, to maluję, jak nie chcę, to nie maluję. Nie mam do malowania paznokci (zwłaszcza u innych) stosunku ideologicznego i dziwię się nieco tym, którzy mają Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Paznokcie 15.06.14, 12:36 Ano dokładnie, malowanie pazokci to nie jest dogmat, ale niktórzy jak widać bardzo chca go stworzyć, musza bo sie uduszą. Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Paznokcie 15.06.14, 17:12 > A co powiecie na niemalowanie paznokci u stóp???? Nic nie powiemy. NIe obchodzą mnie cudze paznokcie. >>juz wolałabym chyba u rak niepomalowane U rąk pomalowane miałam ze 3 razy w życiu. Nie cierpię pomalowanych paznokci u rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Paznokcie 30.07.19, 17:33 beverlyja90210 napisała: > A co powiecie na niemalowanie paznokci u stóp???? Zupełnie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Paznokcie 14.06.14, 20:09 Od klasycznej, krwistej czerwieni do ciemnego bordo, niemal śliwki. Może być mat, połysk, perła brokat, wsiorawno byle w powyższej palecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Paznokcie 14.06.14, 21:24 Aktualnie żółto-niebiesko-zielone, na cześć mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Paznokcie 14.06.14, 21:29 Jest jakaś tam moda na paznokcie. Dla mnie modne paznokcie to wypielęgnowane paznokcie przy wypielęgnowanych stopach. najładniejszy lakier nie będzie dobrze wyglądał przy żółtych zrogowacialych piętach i popękanej czy rozdwajaącej się płytce paznokcia. U stóp noszę ciemnoszary, granatowy, brązowy - raczej ciemne, u dłoni mam etap tylko na jasne typu nude. Wybieram takie kolory, wktorych dobrze się czuję. Lakier u stóp mam zawsze inny niż u dloni, ale oczywiście pasujący do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Paznokcie 14.06.14, 22:15 Granat. Ale ja mam w tym roku sionora na paznokciu i tylko ten kolor mi pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
incubus_0 Re: Paznokcie 14.06.14, 22:40 Gorzka czekolada. Uwielbiam brązy na paznokciach u nóg. U rąk raczej nie maluję, bo szybko schodzi, chyba że robię shellac (u nóg latem zawsze). Trzyma się super, nie ściera, nie rysuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Paznokcie 14.06.14, 22:53 Właśnie sobie pomalowalam na, jak to okreslil maz, kolor paznokcia manhattan wyrownujacy płytkę, taki mleczny, rewelacja. Lubię też róże i czerwienie, koralowy. Czasem jakiś mietowy czy inny granat. Jak mam odkryte stopy to muszę mieć paznokcie u rąk w tym samym kolorze. Zimą nie zawsze mam stopy pomalowane albo bezbarwnym Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Paznokcie 15.06.14, 00:20 Ledwo ogarniam, aby nie szorować pazurami o podłogę, a piętami nie niszczyć pościeli. Gdy widzę laskę z kolorowymi pazurami na nogach mam wrażenie, ze jest co najmniej bezrobotna. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Paznokcie 15.06.14, 14:28 piepe napisał(a): > Ledwo ogarniam, aby nie szorować pazurami o podłogę, a piętami nie niszczyć poś > cieli. Gdy widzę laskę z kolorowymi pazurami na nogach mam wrażenie, ze jest co > najmniej bezrobotna. ?????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Paznokcie 15.06.14, 14:59 30minut raz na 3tyg? Czy 15raz na tydzien to taka niesamowita ilosc czasu? Skrocenie paznokci u rak i nog to 5min.z pietami nic nie robie,przejezdzam pilnikiem przy okazji kapieli i tyle. "Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie? Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie, Które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja klaunie?... Śmiejesz się,zgadnij,kto się będzie śmiał ostatni" Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Paznokcie 15.06.14, 15:00 30minut raz na 3tyg? Czy 15raz na tydzien to taka niesamowita ilosc czasu? Skrocenie paznokci u rak i nog to 5min.z pietami nic nie robie,przejezdzam pilnikiem przy okazji kapieli i tyle. "Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie? Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie, Które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja klaunie?... Śmiejesz się,zgadnij,kto się będzie śmiał ostatni" Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazkremem Re: Paznokcie 30.07.19, 17:14 Raz na dwa tygodnie naprawdę można znaleźć tę godzinkę i przejść się na dobry pedicure z malowaniem/ żelem. Dla mnie zadbane stopy to podstawa. Miałam taką sąsiadkę kiedyś, co to na nic czasu nie miała i wydziwiała, że ja zawsze "zrobiona" - ale najnowsze seriale znała na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Paznokcie 15.06.14, 14:38 Nasycony - najczęściej czerwienie albo ciemne róże. Robie na stopach hybryde od lat, wytrzymuje ok 5-6 tygodni (latem zmieniam troche częściej). Nie pamietam juz, kiedy miałam niepomalowane paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Paznokcie 15.06.14, 14:58 u stóp zawsze są to czerwienie lub ciemne róże, kiedyś robiłam francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Paznokcie 15.06.14, 15:36 czerwien, french z bardzo cieniutkim białym paseczkiem bo gruby wygląda nieestetycznie No i zawsze zasada: u rąk inny kolor niż u stóp. Nigdy jednakowo, wyjątek to delikatny french na jednych i drugich Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Paznokcie 15.06.14, 16:14 french z bardzo cieniutkim białym paseczkiem bo gruby wygląda nieestetycznie No i zawsze zasada: u rąk inny kolor niż u stóp. Nigdy jednakowo, wyjątek to delikatny french na jednych i drugich W tym roku zakochalam sie w czerwieniach na dłoni, ale mysle o chybrydowym na paznokcie stop. Z frenczem jest o tyle dobrze ze nie widać tak bardzo jak sa odrosty. ----------------- ,,Miłość jest bólem ,powiedział zając jeża ściskając" Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Paznokcie 15.06.14, 15:42 Nie maluję w ogóle paznokci u stóp, u rąk przeciągam lakierem bezbarwnym. Nie znoszę, jak ktoś mi coś robi przy paznokciach. A ewentualne mody są mi herzlich Wurst. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Paznokcie 15.06.14, 16:28 Różne odcienie czerwonego. Nie podoba mi się french na stopach. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Paznokcie 15.06.14, 17:57 Czerwony, ciemny róż, turkus, jasny beż. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandramajk_30 Re: Paznokcie 27.04.15, 20:51 Dla lubiących malować paznokcie polecam dołączenie do akcji charytatywnej: www.wzordonasladowania.pl/twoj-wzor.html Można paznokcie malować i pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
nelamela Re: Paznokcie 27.04.15, 21:07 Na nogach różne barwy czerwieni-teraz krwista czerwień-uwielbiam . Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Paznokcie 27.04.15, 21:16 Zimą nie maluję. Jako, że już się przesiadłam na odkryte buty, mąż mi pomalował na amarantowo (no samej ciężko coś ostatnio ) Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Paznokcie 27.04.15, 21:22 Bialy perłowy, albo transparentny z drobinkami ( srebrny mus), albo nudne nude Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Paznokcie 27.04.15, 21:46 o właśnie, czas by pomalować, jutro zrobię przegląd lakierów... Odpowiedz Link Zgłoś