Dodaj do ulubionych

Z maluchem nad morze

18.06.14, 13:19
Jakie hotele i ośrodki emama poleciłaby na wyjazd z półtoraroczniakiem nad polskim morzem, ewentualnie w górach również polskich.Ja wiem, że emama to głównie po świecie jeździ ale jak już musi nad polskie może, to gdzie? smile Zależy mi na: przyzwoitych warunkach żeby spokojnie można było jechać z dzieckiem, żeby był basen z brodzikiem i inne atrakcje dla takiego malucha i gdyby się udało to raczej nie Hel, tylko bardziej zachodnie rejony. A jeśli nie, to może góry? Wiem, że jest forum podróże z dzieckiem, bo przewertowałam ale liczę na porady emamy wink
Obserwuj wątek
    • megi-1 Re: Z maluchem nad morze 18.06.14, 17:57
      Jeśli góry to polecam Białkę Tatrzańską,jak morze to znienawidzoną na tym forum Karwię.
      Ja do Karwi jeżdżę od urodzenia córki(9lat)co roku zazwyczaj końcem czerwca jeszcze nie ma takich tłumów .
    • aagnes Re: Z maluchem nad morze 18.06.14, 18:07
      Moze Dąbki kolo Koszalina - tak jest mnostwo osrodkow sanatoryjno-wypoczynkowych dostosowanych do dzieci. klimat jest znakomity, z basenem jest Geovita, reszta standart sredni, ale za to do morza 3 minuty drogi z wiekszosci z tych osrodkow, bylam w hutmenie, cegielskim i duecie - wszedzie dla mnie bylo ok, moze dlatego, ze pogode mialam super, jakies wyjatkowe szczescie chociaz do tego mamy smile
    • ankatrip Re: Z maluchem nad morze 22.07.14, 09:58
      Dąbki polecam w zachodniopomorskim, kilka km od Darłowa. Nie mylić z Dębkami bo to zupełnie gdzie indziej. Dobre miejsce dla rodzin, jest dosyć spokojnie, niewielka miejscowość, jest morze i jezioro do wyboru, jest gdzie spacerować. Przyjaciele byli z trochę starszymi dziećmi w domkach letniskowych ośrodek Las Palmas i byli bardzo zadowoleni.
      Moje podróże i zdjęcia na www.tripgenerator.pl/achievement/trekking-w-dolinie-milosci
      Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Dotacje na innowacje. Inwestujemy w Waszą przyszłość.
    • mary_lu Re: Z maluchem nad morze 22.07.14, 10:12
      Już wolę, żeby moje dziecko siedziało w morzu, do którego wszyscy sikają, niż w takim brodziku. Stężenie sików o wiele mniejsze big_grin

Właśnie wróciłam z Helu, warunki dla maluchów obecnie są rewelacyjne, na plaży w Gdańsku też super.

Nie rozumiem szukania atrakcji dla półtoraroczniaka, piasek, woda i kilka zabawek nie wystarczą? Kilkulatki lecą na te wszystkie kilometrowe zjeżdżalnie i animacje, ale nie takie maluchy przecież.
    • czar_bajry Re: Z maluchem nad morze 22.07.14, 10:41
      wszystko zależy od finansów jak masz większą pulę to polecam Panoramę Morską w Jarosławcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka