Dodaj do ulubionych

poszłyby?

21.06.14, 14:47
ja tak
uwielbiam te emołszyn
m.onet.pl/wiadomosci/swiat,8zs8r
Obserwuj wątek
    • woman_in_love to juz lepiej w wieku 12 lat i samotn.na Rodos pol 21.06.14, 14:50
      ecieć.
    • dantonka Re: poszłyby? 21.06.14, 15:05
      wygląda dobrze
    • best_bej Re: poszłyby? 21.06.14, 15:11
      w zyciu. byłam na niby najwyższej takiej drewnianej atrakcji w Europie. Never ever!
      od tej pory wiem ze nie dla mnie sporty ekstremalnesmile
      • konwalka Re: poszłyby? 21.06.14, 15:53
        w thorpe park?
        www.thorpepark.com/rides/stealth/
        tez byłam i kocham
        • best_bej Re: poszłyby? 21.06.14, 16:02
          w hyde park w niemczechsmile
          oprócz wspomnianiego colossa jest tam jeszcze scream i jeszcze coś takiego.
          po przejażdżce na kolejce ostatecznie bawilam się tylko na atrakcjach dla dzieci do lat 10smile
    • vilez Re: poszłyby? 21.06.14, 15:58
      hehe, boskie, jechałam na czyms podobnym (ale mniejszym oczywiście) swego czasu w Budapeszcie. Ale ludziska wrzeszczeli big_grin A ja nie.
      Pojechałabym, i to dziś!

Lubiłam też płynąć... w sztormie. Płynełam podczas takiego 12 stopni smile
      • little_fish Re: poszłyby? 21.06.14, 16:05
        w życiu! Mój błędnik nie zniósłby czegoś takiego! No chyba że po podwójnej dawce aviomarinu.big_grin
        • vilez Re: poszłyby? 21.06.14, 16:10
          No więc ja mam chorobę lokomocyjna, zadna karuzela nei ejst dla mnie. A taka kolejka okazała sie ok. Podobnie kołysanie stakiem w sztormie. Inni rzygali, a ja- wyborne samopoczucie. Nie rozumiem tego, ale tak jest. Może chodzi o rodzaj amplitudy.
    • zielona.limonka Re: poszłyby? 21.06.14, 16:06
      Oj tak, na karuzeli mi niedobrze, więc nie wsiądę na żadną, nawet taką na placu zabaw, ale kolejki to mój żywioł.
    • atena12345 Re: poszłyby? 21.06.14, 16:07
      nie, ja nawet na zwykłą karuzelę w chorzowskim parku boję się wśiąść
    • mid.week Re: poszłyby? 21.06.14, 16:44
      Nigdy w życiu! Obrzygałabym wszystkich dookoła wink
      • konwalka Re: poszłyby? 21.06.14, 16:47
        eee
        by nie zdonżyła obrzygać big_grin
        najgorsze w tym jest czekanie na swoją kolejke
    • mayaalex Re: poszłyby? 21.06.14, 17:11
      nigdy w zyciu sad
    • eliszka25 Re: poszłyby? 21.06.14, 18:32
      a w zyciu! umarlabym na zawal, zanim by ruszyla big_grin
    • echtom Re: poszłyby? 21.06.14, 18:34
      Nigdy smile Koleżanka namawiała mnie na coś podobnego w Liseberg w Goteborgu. Przezornie zaliczyłam najpierw inne atrakcje i dziwnym trafem skończył mi się karnet wink
      • malwa51 Re: poszłyby? 22.06.14, 01:40
        Liseberg to dla dzieciakow tongue_out wink obskoczylam wszystkie atrakcje z wyjatkiem karuzel - nie moge. Jakos nie ruszaja mnie kolejki.
        ...a hustac czy krecic sie nie moge sie nawet na hustawce dla niemowlat *rzyg*
        nie rozumiem, jak dzeci moga sie bujac dluzej niz pare bujniec tongue_out
        • wioskowy_glupek Re: poszłyby? 22.06.14, 10:37
          Niestety, ze względu na kłopoty z sercem nie sad a zawsze chciałam.
          --
          "Zdajesz sobie sprawę, że próbujesz uzyskać racjonalną odpowiedź od czegoś, czego mentalność jest mieszaniną mentalności prymitywnego wieśniaka i odczuć autystyka, i co nigdy nie będzie w stanie zrozumieć sytuacji innej niż ta której samo doświadczyło?" ~ kosheen4
    • ladnyusmiech Re: poszłyby? 22.06.14, 11:56
      Tak! Tak! Tak!
    • kroliczyca80 Re: poszłyby? 22.06.14, 12:04
      Chyba bym się nie odważyła wsiąść, widok tych spadów jest porażający. Za to bardzo dobrze wspominam pewną kolejkę górską w Japonii, ale tylko dlatego, że jej nie było widać. Cała konstrukcja (metalowa) "ukryta" była w budynku, sporym. Wchodziło się po wysokich schodach i w mroku wsiadało do wagoników. Cały zjazd odbywał się w całkowitej ciemności, człowiek nie miał pojęcia czy zaraz będzie w górę, w dół czy zwrot w prawo/lewo. O ile pamiętam, poza ciemnością były tylko jakieś kosmiczne rozbłyski tu i ówdzie, jakby się w przestrzeni kosmicznej pędziło.
      Rollercoaster na pewno nie był skrajnie szybki ani te spadki nie były porównywalne do gigantów, ale zjazd był ekstra, podchodziłam mnóstwo razysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka